GordonLameman 10 200 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman 1
dannykay 1 099 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) oo, jaki? Potrzebuję coś na schody Przymierzam się do wystawienia passata na sprzedaż. O ile obniżyć cenę z uwagi na purchle pod klamkami? W zasadzie 4 drzwi do malowania/cieniowania/cudowania. Poza tym ori lakier i bdb stan mechaniczny. Edytowane 30 Kwietnia przez dannykay
GordonLameman 10 200 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia @dannykay Z30 station. Świetna zabawka dla niemowlaka A co do passata to ile gwarancji dajesz?
dannykay 1 099 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Ostatnio widziałem jakiś żalipost gościa, który wystawiając 20 letnie auto za kilkanaście koła, dostawał zapytania o gwarancję na silnik remontowany półtora roku wcześniej
GordonLameman 10 200 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 5 minut temu, dannykay napisał(a): Ostatnio widziałem jakiś żalipost gościa, który wystawiając 20 letnie auto za kilkanaście koła, dostawał zapytania o gwarancję na silnik remontowany półtora roku wcześniej No wlasnie ten sam post widziałem
Katystopej 2 046 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 27 minut temu, dannykay napisał(a): Przymierzam się do wystawienia passata na sprzedaż. O ile obniżyć cenę z uwagi na purchle pod klamkami? W zasadzie 4 drzwi do malowania/cieniowania/cudowania. Poza tym ori lakier i bdb stan mechaniczny. Purchle na drzwiach? Paaanie, do huty z tym
Katystopej 2 046 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) Wzajemnie, lamusie imieliński Pewnie znowu nas będziesz wkurwiał burgerami z grilla których dla nas nigdy nie zrobisz Edytowane 30 Kwietnia przez Katystopej 5
jarux 255 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia W tym roku na majówkę coś rozkłada mnie...
KiloKush 925 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Mam od nich odkurzacz ręczny, czy dostanę zniżkę na auto? Może wpadną na to auto kupony na AliExpress Edytowane 30 Kwietnia przez KiloKush 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 10 minut temu, Katystopej napisał(a): Wzajemnie, lamusie imieliński Pewnie znowu nas będziesz wkurwiał burgerami z grilla których dla nas nigdy nie zrobisz Burgery to jutro. Teraz z młodą na spacer, ale po spacerze zrobię kiełbę Jakbyś jechał nad zbiornik t o poczujesz zapach
serwal4 305 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 2go maja w pracy, 1/3 zdrowo i bez-alkoholowo (tak, bez piwa również) - z grilla może trochę kurczaka Za to przed-majówkę zrobiłem sobie 26-28 kwietnia w Czechach; W niedzielę w drodze na nocleg Zamek Helfštýn + Kromieryż; Nocleg w pobliżu zbiorników wodnych Nové Mlýny, a w poniedziałek Telcz + Třebíč + pomniejsze mieściny. Standardowy pakiet tych rejonów (Znojmo, Mikulov, Lednice, Valtice) zwiedzałem przy okazji pętli czeskiej w 2024r stąd je pominąłem; 2 2
Katystopej 2 046 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 23 minuty temu, jarux napisał(a): W tym roku na majówkę coś rozkłada mnie... Młody przyniósł w zeszłym tygodniu przeziębienie, bo se wuefista wybrał bieganie na zewnątrz w 12 stopniach i wietrze, teraz żona na antybiotyku a mnie w gardle drapie 13 minut temu, GordonLameman napisał(a): Jakbyś jechał nad zbiornik t o poczujesz zapach Uju
galakty 5 169 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia Ja w majówkę niestety pracuję, ale za tydzień lecimy ekipą z pracy w góry na melanż i łażenie
serwal4 305 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 44 minuty temu, Katystopej napisał(a): Uju Aż mi się skojarzyło 1
dannykay 1 099 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 3 godziny temu, Katystopej napisał(a): Purchle na drzwiach? Paaanie, do huty z tym Mam przekonanie graniczące z pewnością, że z naszych aut, to Twoją astrą najpierw będziemy się golić 4
GordonLameman 10 200 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman 3 2
Katystopej 2 046 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia (edytowane) 52 minuty temu, dannykay napisał(a): Mam przekonanie graniczące z pewnością, że z naszych aut, to Twoją astrą najpierw będziemy się golić No to będziesz sobie pluł w długą brodę 48 minut temu, GordonLameman napisał(a): No to smacznego! W świeżyźnie kup sobie Białą Weselną, się dowiesz co to pyszny wuszt Edytowane 30 Kwietnia przez Katystopej 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia To jest bardzo dobra kiełbacha na grilla - Śląska extra od Tomasznego 1
Klima 109 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 5 godzin temu, dannykay napisał(a): oo, jaki? Potrzebuję coś na schody Laresar z aliexpres. Mam Dreame pionowy i niby ok, ale reklamowałem już wszystkie końcówki. 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 13 minut temu, Katystopej napisał(a): Gdzie to u nas kupić? Przez neta https://tomaszny.pl/slaska-extra-p-128.html Ja zamawiam razem z kaszanka, stekami czy wołowina burgerowa. 1
jarux 255 Opublikowano 30 Kwietnia Opublikowano 30 Kwietnia 5 godzin temu, Katystopej napisał(a): Młody przyniósł w zeszłym tygodniu przeziębienie, bo se wuefista wybrał bieganie na zewnątrz w 12 stopniach i wietrze, teraz żona na antybiotyku a mnie w gardle drapie Tutaj dość podobnie. W poniedziałek żona poszła zapisać go do lekarza i spotkała tam jeszcze dwie osoby z tego samego żłobka Młodemu przechodzi to teraz na mnie przeszło.
galakty 5 169 Opublikowano 1 Maja Opublikowano 1 Maja 11 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Przez neta Wysyłka 42 zł? Nie ma darmowej od X kwoty? 6 godzin temu, Kyle napisał(a): Produkcja Astry: #nikogo
Rekomendowane odpowiedzi