Katystopej 2 012 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Chłop się do Top Gun nie dostał to se na Megane skrzydło pierdyknął 2 1
galakty 5 065 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 24 minuty temu, Kyle napisał(a): Targi: Czyli nie tylko ja tak uważam, China Motor Show
Totek 992 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Byłem w zeszłym roku na tych targach. 3/4 wystawców to chińczyki, mazda, renault, honda. Widać że nic się nie zmieniło. Godzinę temu, Katystopej napisał(a): Chłop się do Top Gun nie dostał to se na Megane skrzydło pierdyknął Ej siadło spoko, pasuje do designu, nie ma wstydu. Ja sam wożę parapet Evo3 z Octavii WRC Edytowane 25 Kwietnia przez Totek 1
Katystopej 2 012 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Ale Ty masz kurę RS, a tu ktoś taki szajs na cabrio walnął, pod maską pewnie 1.6 mpi 1
galakty 5 065 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Godzinę temu, Totek napisał(a): Byłem w zeszłym roku na tych targach. 3/4 wystawców to chińczyki, mazda, renault, honda. Widać że nic się nie zmieniło. Rok temu było lepiej
Klima 97 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 23 godziny temu, Gret napisał(a): https://www.pepper.pl/promocje/ford-kuga-25l-fhev-fwd-finansowanie-5050-0-rocznik-2026-1268734 Ten człowiek jest jeb... ty. Nie za bardzo czytałem to co tu wypisywał, ale widzę, że parcie na promowanie swoich mądrości mu nie przeszło. 1 1
serwal4 301 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Kurczaki, mogłem cyknąć fotę A4 B6 w cabrio, jaką dzisiaj widziałem; Przy niej ta Megane to pikuś Bo tak - a4 b6 cabrio w mega podstawie (zero s-line'a itd.), felgi 16 czy tam 17" na balonie ale na tylnej klapie skrzydło al'a: 2
Kyle 514 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Ciekawe statystyki: https://www.auto-swiat.pl/wiadomosci/aktualnosci/w-polsce-lawinowo-rosnie-popyt-na-mlode-auta-uzywane-ktore-modele-sprzedaja-sie/8cr65rm
Dimazz 754 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 3 godziny temu, Totek napisał(a): Byłem w zeszłym roku na tych targach. 3/4 wystawców to chińczyki, mazda, renault, honda. Widać że nic się nie zmieniło. Ej siadło spoko, pasuje do designu, nie ma wstydu. Ja sam wożę parapet Evo3 z Octavii WRC A taki spoiler w Polsce jest dozwolony? Podobno nie mogą zasłaniać widoczności z tylnej szyby 1 1
Gret 1 019 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia tylną szybę to sobie możesz gazetami zakleić 3
Totek 992 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Tylna szyba jest nieistotna, ale jak zakleisz światło stop w szybie to już pewnie będzie istotna. Ogólnie polskie prawo to jest jak utwór liryczny i mamy pełną dowolność interpretacji. Generalnie nikt się jeszcze nie przywalił, a nawet zebrałem pochwałę od pani policjantki Ale gdyby to było BMW te pewnie bym kwity co chwilę tracił Kumpel też ma pomotanego golfa, ale wygląd patusa i styl życia JP ale tak na 50%, no i ciągle ma problemy przy kontrolach. Edytowane 25 Kwietnia przez Totek 1
Klima 97 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Jestem dinozaurem YT i w ogóle nie ogarniam trendów, ale co ten Łatwogang odwala to się w pale nie mieści. Trzymam kciuki żaby dobił do 100000000zl. Kazik kiedyś śpiewał o takiej kwocie. 1
Gret 1 019 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia To zaraz wystrzeli po za Polskę to w ogóle kwota może się zrobić...
Katystopej 2 012 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Stream u Łatwo zrobił się multiwersum lepszym jak MCU, co tam się odstawia, Kulesza goli Nosowską, Wardęga godzi się ze Frizem i Wersow, był Szpakowski, Pazura i masa znanych ludzi którzy nie potrzebują już atencji ani hajsu ale przyjechali wspomóc swoim wizerunkiem. Co ważne, fundacja Cancer Fighters zajmuje się wsparciem psychologicznym dzieciaków na oddziałach onkologicznych, organizuje dla nich eventy, zaprasza gości, rozdaje prezenty żeby tym małym wojownikom było lżej przejść przez to gówno, robią coś, za co NFZ nie może płacić.
GordonLameman 10 159 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman 2
Katystopej 2 012 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Gordon, uspokój się Tam wszyscy co przychodzą są ustawieni i nie potrzebują ani ocieplania wizerunku ani atencji i hajsu, Friz z Wersow mają kasy więcej niż 99% z nich. Bardzo dobrze że takim viralem się to niesie, 100 powinna pęknąć.
GordonLameman 10 159 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 30 minut temu, Katystopej napisał(a): Gordon, uspokój się Tam wszyscy co przychodzą są ustawieni i nie potrzebują ani ocieplania wizerunku ani atencji i hajsu, Friz z Wersow mają kasy więcej niż 99% z nich. Bardzo dobrze że takim viralem się to niesie, 100 powinna pęknąć. To niech wpłaca po bance czemu oni nie wpłacają?
Katystopej 2 012 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Nie wpłacają - źle, wpłacają - też źle bo za mało Równie dobrze nie musieli wpłacać i nic by się nie stało, dobrowolne zbiórki są dobrowolne, każdy pomaga tak jak chce. Smerf maruda Ci się z rana włączył Edytowane 26 Kwietnia przez Katystopej
larry.bigl 696 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Smutne w tym wszystkim jest to, że przy takiej skali podatków jakie odprowadzam co miesiąc, kwotach na opiekę zdrowotną w składce chorobowej, w tym kraju trzeba liczyć na WOŚP i inne tego typu inicjatywy by w służbie zdrowia było lepiej.. 4
GordonLameman 10 159 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 21 minut temu, Katystopej napisał(a): Nie wpłacają - źle, wpłacają - też źle bo za mało Równie dobrze nie musieli wpłacać i nic by się nie stało, dobrowolne zbiórki są dobrowolne, każdy pomaga tak jak chce. Smerf maruda Ci się z rana włączył Jakby wpłacali to bym nie narzekał. chodzi mi o to, że oni sobie przypisują zasługi za to. A jednak kasę dali zwykli ludzie.
Klima 97 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Gdyby swojej twarzy nie pokazali, to ci "zwykli ludzie", nie wplaciliby takiej kasy. 1
Gret 1 019 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Patrząc na tą listę tam to "ci" ludzie tez wpłacają. Edytowane 26 Kwietnia przez Gret 1
Katystopej 2 012 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Wychodziłem na ryby przed 9 to było 85 baniek
KiloKush 900 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia W tym kraju od pomocy są Stowarzyszenia, a nie fundację. Ta fundacja z tych 100 baniek na dzieci wyda tylko 22,5 miliona bo tak ma w swoich papierach. Reszta czyli 77,5 baniek trafia do fundacji
Rekomendowane odpowiedzi