Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Byłem w zeszłym roku na tych targach. 3/4 wystawców to chińczyki, mazda, renault, honda. Widać że nic się nie zmieniło. 

Godzinę temu, Katystopej napisał(a):

Chłop się do Top Gun nie dostał to se na Megane skrzydło pierdyknął :E

PXL_20260425_130815839.jpg

Ej siadło spoko, pasuje do designu, nie ma wstydu. Ja sam wożę parapet Evo3 z Octavii WRC :D

IMG_20260425_164718.thumb.jpg.f596ab870539e3ee746d44e8b671fbee.jpg

Edytowane przez Totek
  • Like 1
Opublikowano

Kurczaki, mogłem cyknąć fotę A4 B6 w cabrio, jaką dzisiaj widziałem;
Przy niej ta Megane to pikuś :E 

Bo tak - a4 b6 cabrio w mega podstawie (zero s-line'a itd.), felgi 16 czy tam 17" na balonie ale na tylnej klapie skrzydło al'a:
image.png.20edcc50c69c3acd25074bf56171855e.png

• Haha 2
Opublikowano
3 godziny temu, Totek napisał(a):

Byłem w zeszłym roku na tych targach. 3/4 wystawców to chińczyki, mazda, renault, honda. Widać że nic się nie zmieniło. 

Ej siadło spoko, pasuje do designu, nie ma wstydu. Ja sam wożę parapet Evo3 z Octavii WRC :D

IMG_20260425_164718.thumb.jpg.f596ab870539e3ee746d44e8b671fbee.jpg

A taki spoiler w Polsce jest dozwolony?

Podobno nie mogą zasłaniać widoczności z tylnej szyby

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Tylna szyba jest nieistotna, ale jak zakleisz światło stop w szybie to już pewnie będzie istotna. Ogólnie polskie prawo to jest jak utwór liryczny i mamy pełną dowolność interpretacji. Generalnie nikt się jeszcze nie przywalił, a nawet zebrałem pochwałę od pani policjantki :lovin:

Ale gdyby to było BMW te pewnie bym kwity co chwilę tracił :rotfl:

Kumpel też ma pomotanego golfa, ale wygląd patusa i styl życia JP ale tak na 50%, no i ciągle ma problemy przy kontrolach. 

Edytowane przez Totek
  • Haha 1
Opublikowano

Jestem dinozaurem YT i w ogóle nie ogarniam trendów, ale co ten Łatwogang odwala to się w pale nie mieści. Trzymam kciuki żaby dobił do 100000000zl. 

Kazik kiedyś śpiewał o takiej kwocie. 

• Upvote 1
Opublikowano

Stream u Łatwo zrobił się multiwersum lepszym jak MCU, co tam się odstawia, Kulesza goli Nosowską, Wardęga godzi się ze Frizem i Wersow, był Szpakowski, Pazura i masa znanych ludzi którzy nie potrzebują już atencji ani hajsu ale przyjechali wspomóc swoim wizerunkiem. Co ważne, fundacja Cancer Fighters zajmuje się wsparciem psychologicznym dzieciaków na oddziałach onkologicznych, organizuje dla nich eventy, zaprasza gości, rozdaje prezenty żeby tym małym wojownikom było lżej przejść przez to gówno, robią coś, za co NFZ nie może płacić.

Opublikowano

Gordon, uspokój się :E Tam wszyscy co przychodzą są ustawieni i nie potrzebują ani ocieplania wizerunku ani atencji i hajsu, Friz z Wersow mają kasy więcej niż 99% z nich. Bardzo dobrze że takim viralem się to niesie, 100 powinna pęknąć.

Opublikowano
30 minut temu, Katystopej napisał(a):

Gordon, uspokój się :E Tam wszyscy co przychodzą są ustawieni i nie potrzebują ani ocieplania wizerunku ani atencji i hajsu, Friz z Wersow mają kasy więcej niż 99% z nich. Bardzo dobrze że takim viralem się to niesie, 100 powinna pęknąć.

To niech wpłaca po bance :) 

czemu oni nie wpłacają? 

Opublikowano (edytowane)

Nie wpłacają - źle, wpłacają - też źle bo za mało :E

Równie dobrze nie musieli wpłacać i nic by się nie stało, dobrowolne zbiórki są dobrowolne, każdy pomaga tak jak chce.

Smerf maruda Ci się z rana włączył :red:

Edytowane przez Katystopej
Opublikowano

Smutne w tym wszystkim jest to, że przy takiej skali podatków jakie odprowadzam co miesiąc, kwotach na opiekę zdrowotną w składce chorobowej, w tym kraju trzeba liczyć na WOŚP i inne tego typu inicjatywy by w służbie zdrowia było lepiej..

• Upvote 4
Opublikowano
21 minut temu, Katystopej napisał(a):

Nie wpłacają - źle, wpłacają - też źle bo za mało :E

Równie dobrze nie musieli wpłacać i nic by się nie stało, dobrowolne zbiórki są dobrowolne, każdy pomaga tak jak chce.

Smerf maruda Ci się z rana włączył :red:

Jakby wpłacali to bym nie narzekał.

chodzi mi o to, że oni sobie przypisują zasługi za to. A jednak kasę dali zwykli ludzie.