Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie jakaś młoda babka wjechała sąsiadowi w furtkę. Gdy wybiegłem do niej z garażu uciekła. Szkoda, że nie wiedziała, że mam kamery i wszystko widać, samochód, uderzenie, ją za kierownica i numery rejestracyjne :E 

• Like 5
  • Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

Panowie,

fotowoltaika. 

Chcę do tego usiąść, wiem, że dotacji nie ma, ale trudno. 
FV + magazyn. Śląsk. Macie jakieś godne polecenia firmy?

Jak ktoś powie, że to łatwo samemu ogarnąć, to go znajdę i przypiekę mu twarz na grillu :E 

Nie chcę Cię podpuszczać, ale stawiam kratę kraftowego piwa, że nie zrobisz tego grilla :E 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Toolshardware - chcę kupić porządną miarę zwijaną z autolockiem - co polecicie? Mam jakiegoś topexa czy co i mnie tylko wkur... więc chcę kupić coś porządnego. Bosch, Milwaukee, coś innego? Tylko bez szaleństw typu Sola :D 

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano (edytowane)

Stanley FatMax.

BTW.

Stanley znowu ma promocję na akumulatory. Przy zakupie sprzętu elektrycznego za min 499zł aku gratis. W tamtym roku mieli taką promkę i dostałem 2 aku, w tym roku dostałem już 1 aku. Łącznie mam już 5 x 4Ah i dwa x 2Ah :E  Jeszcze zastanawiam się czy nie kupić bezprzewodowej ukośnicy i praktycznie wszystkie elektronarzędzia będę miał bezprzewodowe.

Edytowane przez trepek
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, larry.bigl napisał(a):

Właśnie jakaś młoda babka wjechała sąsiadowi w furtkę. Gdy wybiegłem do niej z garażu uciekła. Szkoda, że nie wiedziała, że mam kamery i wszystko widać, samochód, uderzenie, ją za kierownica i numery rejestracyjne :E 

Co za pokraka z tej "babki". ... może była pijana. Tak czy siak, dobrze że masz te kamery przy takich pokrakach za kierownicą.

Opublikowano
5 godzin temu, IceMan napisał(a):

Ale jeśli chodzi o nagar, to tak, zbiera się na dwóch środkowych cylindrach i trzeba robić czyszczenie, za które producent na gwarancji nie chce płacić i klienci muszą sami sięgnać do kieszeni.

Nagar to się zbiera w każdym silniku posiadającym tylko wtrysk bezpośredni. 

A wystarczyłoby dać do tego pośredni który by chociaż "mył" na ssaniu i gitaru. 

Opublikowano
1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a):

:E 

IMG_5678.jpeg

Ciekaw jestem co według tego typa jest autem obecnej epoki? Ekran na całą deskę rozdzielczą, możliwość wyrywania kierownicy czy silnik, który nigdy nie wiesz czy wytrzyma chociaż 100 000 km.

Opublikowano
31 minut temu, KiloKush napisał(a):

Ciekaw jestem co według tego typa jest autem obecnej epoki? Ekran na całą deskę rozdzielczą, możliwość wyrywania kierownicy czy silnik, który nigdy nie wiesz czy wytrzyma chociaż 100 000 km.

Może mu brakuje jedynego słusznego silnika - chińskiego 1.5 :E 

• Upvote 1