trepek 1 926 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Najpierw jakiś mały może, a potem duży. Co na oku? Nissan?
lesiu155 417 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Mansory już się za chińczyki bierze https://www.mansory.com/manufacturer/zeekr 1
GordonLameman 10 159 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 33 minuty temu, trepek napisał(a): Co na oku? Nissan? Pisałem już chyba. Najbardziej jestem napalony na Volvo EX60. 1
larry.bigl 696 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Właśnie jakaś młoda babka wjechała sąsiadowi w furtkę. Gdy wybiegłem do niej z garażu uciekła. Szkoda, że nie wiedziała, że mam kamery i wszystko widać, samochód, uderzenie, ją za kierownica i numery rejestracyjne 5 1
Katystopej 2 012 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 4 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Panowie, fotowoltaika. Chcę do tego usiąść, wiem, że dotacji nie ma, ale trudno. FV + magazyn. Śląsk. Macie jakieś godne polecenia firmy? Jak ktoś powie, że to łatwo samemu ogarnąć, to go znajdę i przypiekę mu twarz na grillu Nie chcę Cię podpuszczać, ale stawiam kratę kraftowego piwa, że nie zrobisz tego grilla 1
GordonLameman 10 159 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 7 minut temu, trepek napisał(a): To wasza wspólna decyzja? Nie no, podobają mi się specyfikację. Celuję w P10
lesiu155 417 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) Toolshardware - chcę kupić porządną miarę zwijaną z autolockiem - co polecicie? Mam jakiegoś topexa czy co i mnie tylko wkur... więc chcę kupić coś porządnego. Bosch, Milwaukee, coś innego? Tylko bez szaleństw typu Sola Edytowane 24 Kwietnia przez lesiu155
trepek 1 926 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) Stanley FatMax. BTW. Stanley znowu ma promocję na akumulatory. Przy zakupie sprzętu elektrycznego za min 499zł aku gratis. W tamtym roku mieli taką promkę i dostałem 2 aku, w tym roku dostałem już 1 aku. Łącznie mam już 5 x 4Ah i dwa x 2Ah Jeszcze zastanawiam się czy nie kupić bezprzewodowej ukośnicy i praktycznie wszystkie elektronarzędzia będę miał bezprzewodowe. Edytowane 24 Kwietnia przez trepek 1
Kyle 514 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Właśnie jakaś młoda babka wjechała sąsiadowi w furtkę. Gdy wybiegłem do niej z garażu uciekła. Szkoda, że nie wiedziała, że mam kamery i wszystko widać, samochód, uderzenie, ją za kierownica i numery rejestracyjne Co za pokraka z tej "babki". ... może była pijana. Tak czy siak, dobrze że masz te kamery przy takich pokrakach za kierownicą.
galakty 5 065 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 5 godzin temu, IceMan napisał(a): Ale jeśli chodzi o nagar, to tak, zbiera się na dwóch środkowych cylindrach i trzeba robić czyszczenie, za które producent na gwarancji nie chce płacić i klienci muszą sami sięgnać do kieszeni. Nagar to się zbiera w każdym silniku posiadającym tylko wtrysk bezpośredni. A wystarczyłoby dać do tego pośredni który by chociaż "mył" na ssaniu i gitaru.
Gret 1 019 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia https://www.pepper.pl/promocje/ford-kuga-25l-fhev-fwd-finansowanie-5050-0-rocznik-2026-1268734 2
GordonLameman 10 159 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman 2
Gret 1 019 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Nawet nie wchodzę w ten ściek komentarzy, autor wrzutki za to ciekawy 1 1
Kyle 514 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 2,5 litra silnik - spoko. O niebo lepsze moim zdaniem niż np. 1,2l w Citroen C5 aircross (a ten Citroen to nie jest małe auto). 1
KiloKush 900 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Ciekaw jestem co według tego typa jest autem obecnej epoki? Ekran na całą deskę rozdzielczą, możliwość wyrywania kierownicy czy silnik, który nigdy nie wiesz czy wytrzyma chociaż 100 000 km.
GordonLameman 10 159 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia 31 minut temu, KiloKush napisał(a): Ciekaw jestem co według tego typa jest autem obecnej epoki? Ekran na całą deskę rozdzielczą, możliwość wyrywania kierownicy czy silnik, który nigdy nie wiesz czy wytrzyma chociaż 100 000 km. Może mu brakuje jedynego słusznego silnika - chińskiego 1.5 1
Cappucino 463 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 10 godzin temu, GordonLameman napisał(a): Może mu brakuje jedynego słusznego silnika - chińskiego 1.5 Takiemu brakuje zazwyczaj piątej klepki.
galakty 5 065 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Civic widzę podobnie - https://www.pepper.pl/promocje/honda-civic-ehev-20-hybryda-184-km-biala-lub-czarna-2026-1266710 A potem zdziwienie czemu tyle chinoli u nas jeździ, jak za kompakta po rabacie trzeba dać 140k
dannykay 1 086 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 14 godzin temu, Gret napisał(a): https://www.pepper.pl/promocje/ford-kuga-25l-fhev-fwd-finansowanie-5050-0-rocznik-2026-1268734 atencja musi się zgadzać 2
galakty 5 065 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Bosz popatrzyłem na jego komentarze, oczy krwawią 2
Gret 1 019 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia 27 minut temu, galakty napisał(a): Bosz popatrzyłem na jego komentarze, oczy krwawią Uciekł stąd zeby mieć wiecej czasu na ważniejsze rzeczy a widze ze tam nieźle spamuje 2
GordonLameman 10 159 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Nie wywołujcie Petru z Kielc 2
Rekomendowane odpowiedzi