Tornado3 412 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 42 minuty temu, bleidd napisał(a): wymiary i rozstaw osi już jak typowy kompakt bo poprzedni T-Roc to był trochę na pograniczu segmentów B/C. Segment C potrafi mieć blisko 2700mm w przypadku np Octavii więc nie ma sensu porównywać.
lesiu155 430 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 4 minuty temu, JeRRyF3D napisał(a): Lekarzem Też, ale to za mało prestiżowy zawód, nie ma co z innymi porównywać i wspominać 1
dannykay 1 099 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 53 minuty temu, lesiu155 napisał(a): Też, ale to za mało prestiżowy zawód, nie ma co z innymi porównywać i wspominać Ostatnio na topie
lesiu155 430 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 11 godzin dziennie codziennie bez wolnego, phi, rzeczywiście, rolnik więcej pracuje A jakie ma maszyny hoho, Porsze czy inne Majbachy to się schować mogą ze swoimi cenówkami
Klakier1984 836 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 4 godziny temu, trepek napisał(a): Myślałem, że tylko moja tak ma Ciężko jest lekko żyć 1
bleidd 1 320 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) 5 godzin temu, trepek napisał(a): Myślałem, że tylko moja tak ma Ja swojej pokazałem pdfa z konfiguracją Q5. Reakcja - ok ale kolor weźmiemy inny Edytowane 23 Czerwca przez bleidd 3
Cappucino 487 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 3 godziny temu, JeRRyF3D napisał(a): Lekarzem O to...miałem dodać.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Zobaczyłem właśnie kodiaqa poprzedniej generacji ciągnącego w Pieninach przyczepę - zaparkował obok mnie o jego opony przykuły moją uwagę. Były to Sunfull SF-982. Z wyraźnymi oznaczeniami że to zimówki. Czy jest jakiś benefit przy ciągnięciu przyczep w zimowkach? Na moje nie, ale nigdy tak nie jeździłem. Nie dość że Chińczyk to jeszcze zimówka w 30 stopniach
huudyy 3 445 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 20 minut temu, GordonLameman napisał(a): Czy jest jakiś benefit przy ciągnięciu przyczep w zimowkach Możesz ciągnąć latem i zimą A tak serio to pewno oszczędności na gumie nic wiecej5 1
galakty 5 169 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 5 godzin temu, GordonLameman napisał(a): w Pieninach Panie w końcu góry, śnieg i lód...
Cappucino 487 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Tam w wysokich partiach jeszcze śnieg można spotkać, więc zabezpieczył się. 1
Klima 109 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Po to są dostępne różne wersje tego samego modelu żeby sobie wybrać. Ktoś chce taboret to kupuje Corolla Comfort. Inna osoba ma większe wymagania, dopłaca do Style. Ma być miękko i przyjemnie, trzeba bulić za Executive. Mozna się śmiać w internetach, ale liczby nie kłamią. Te auta świetnie się sprzedają mimo swojej ceny.
kubon 209 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca aż sie z ciekawości przejade do wujasa, ma corolle 1.6 z 2019 bodajże, jak tam siedzialem kilka razy nie sprawialo takiego zlego wrazenia
dannykay 1 099 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Ech, nigdy się nie nauczą I dlaczemu to zawsze musi być BMW Edytowane 24 Czerwca przez dannykay 7
8V32 PcLab 482 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Godzinę temu, dannykay napisał(a): I dlaczemu to zawsze musi być BMW Wczoraj na moich oczach roztrzaskał się na Żelaznej... niestety przeżył https://lukamaro.pl/groznie-wygladajaca-kolizja-dwoch-aut-bmw-wypadlo-z-drogi-i-staranowalo-znaki/
j4z 1 873 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) del Edytowane 24 Czerwca przez j4z
galakty 5 169 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 11 godzin temu, Klima napisał(a): Po to są dostępne różne wersje tego samego modelu żeby sobie wybrać. Ktoś chce taboret to kupuje Corolla Comfort. Inna osoba ma większe wymagania, dopłaca do Style. Ma być miękko i przyjemnie, trzeba bulić za Executive. Tylko że nawet Executive jest słaba, za to droga. A wyciszenia nie poprawili.
kubon 209 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 5 minut temu, j4z napisał(a): Trzeba być niezłą kurwą, żeby życzyć komuś śmierci. W skrajnych sytuacjach sam jestem zwolennikiem selekcji naturalnej ale tutaj stwierdzona wina VW więc nie rozumiem...
8V32 PcLab 482 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Zanim doszło do kolizji to hamował z 50m reszty sam się domyśl 1
trepek 1 947 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 12 godzin temu, Cappucino napisał(a): Tam w wysokich partiach jeszcze śnieg można spotkać, więc zabezpieczył się Ciekawe czy jak taki kierowca wychodzi na spacer na miasto to w domu zakłada prezerwatywę aby w razie "w" być zabezpieczonym
trepek 1 947 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Ciekawostki: Gdzie HEV to również i mHEV (jak np. w nowych pjur zdechach).
bleidd 1 320 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Bez rozdzielenia na HEV od mHEV to wiele to nie mówi. Z drugiej strony tych systemów mild hybrid się narobiło sporo i ciężko byłby tutaj postawić wyraźną granicę bo mamy mhevy, będące alternatoro-rozrusznikami i takie mhevy jak w Stellantisie czy Audi gdzie jest słaby bo słaby ale silnik elektryczny, który już może napędzić auto samodzielnie do niewielkich prędkości czy dystansów. Ja swoim Q5 ostatnio wróciłem ze sklepu w 100% jadąc na prądzie osiągając nawet 52 km/h. W takim razie to już hybryda czy nie?
Cappucino 487 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca W Polsce elektryki przegrywają nawet z ropniakami.
trepek 1 947 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 43 minuty temu, bleidd napisał(a): W takim razie to już hybryda czy nie? mHEV+, dalej instalacja 48V.
Rekomendowane odpowiedzi