huudyy 3 479 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 1 godzinę temu, dannykay napisał(a): co to za wóz? wygląda jak coś, co nie było u nas sprzedawane oficjalnymi kanałami. Kręci się po okolicy i obserwuje domy Może może klatkę dalej fotę? Żeby było widać linie dachu z tyłu?
trepek 1 998 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Najlepsze to, że praktycznie nie ma aut z podwójnymi halogenami oprócz Mercedesa W212.
bleidd 1 427 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Nowy tusą Co kto lubi. Dla mnie szkarada 2
IceMan 215 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Jeśli przy hujdaju jestesmy. Właśnie pojawił się cennik Ioniq 3 który mi się podoba i w sumie się przymierzałem do niego. Jprdl, full wypas 180k a silnik o oszałamiającej mocy 135KM ... kto to kupi ?
huudyy 3 479 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) 19 minut temu, trepek napisał(a): Najlepsze to, że praktycznie nie ma aut z podwójnymi halogenami oprócz Mercedesa W212. A Subaru legacy? 31 minut temu, dannykay napisał(a): Nie mam niestety. Ogólnie to zabiłeś cwieka moim kilkunastu kolegom, tył jak Octavia 1, przód jak koreaniec, jakiś mieszaniec to jest na pewno nie korzystałeś z AI do tego? Edytowane 25 Sierpnia przez huudyy 1 1
8V32 PcLab 507 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 14 minut temu, IceMan napisał(a): Ioniq 3 Pierwsze co mi przyszło na myśl to stary crx. Brakuje mu tylko dwóch drzwi i jakiegoś małego silnika VTEC pod maską, żeby podobieństwo było kompletne.
huudyy 3 479 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 19 minut temu, IceMan napisał(a): Jeśli przy hujdaju jestesmy. Właśnie pojawił się cennik Ioniq 3 który mi się podoba i w sumie się przymierzałem do niego. Jprdl, full wypas 180k a silnik o oszałamiającej mocy 135KM ... kto to kupi ? szkaradne jak Veloster, za to wolne i drogie
dannykay 1 121 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 4 minuty temu, huudyy napisał(a): A Subaru legacy? Ogólnie to zabiłeś cwieka moim kilkunastu kolegom, tył jak Octavia 1, przód jak koreaniec, jakiś mieszaniec to jest na pewno nie korzystałeś z AI do tego? Bardzo blisko, ale ten tylny słupek się nie zgadza. Ja nie korzystałem z AI. Wziąłem screena z profilu sąsiedniej gminy. 1
SuLac0 719 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 26 minut temu, IceMan napisał(a): Właśnie pojawił się cennik Ioniq 3 który mi się podoba i w sumie się przymierzałem do niego. Jprdl, full wypas 180k a silnik o oszałamiającej mocy 135KM ... kto to kupi ? plus kolejne ...nascie, za V2L, relax, panorame. 200kPLN. za ladowanie 100kW. za tyle samo masz np. xpeng G6 - Bateria 68,5kWh, ładowanie DC 382kW, 252KM, V2L - 6kW. dom z tego mozna godzinami zasilac lub 5 metrowe P7+.Bateria 61,7kWh, ładowanie DC 350kW, 245KM, szkoda w ogole gadac... 1
larry.bigl 705 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 50 minut temu, bleidd napisał(a): Nowy tusą Co kto lubi. Dla mnie szkarada A mi się podoba tak samo Nowe Santa Fe - lubię kanciaki 1
IceMan 215 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 14 minut temu, SuLac0 napisał(a): plus kolejne ...nascie, za V2L, relax, panorame. 200kPLN. za ladowanie 100kW. za tyle samo masz np. xpeng G6 - Bateria 68,5kWh, ładowanie DC 382kW, 252KM, V2L - 6kW. dom z tego mozna godzinami zasilac lub 5 metrowe P7+.Bateria 61,7kWh, ładowanie DC 350kW, 245KM, szkoda w ogole gadac... no taa, tylko ja szukam małego auta na full wypasie, nie potrzebuję takiego wielkiego gabarytu
huudyy 3 479 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) 30 minut temu, dannykay napisał(a): Bardzo blisko, ale ten tylny słupek się nie zgadza. Ja nie korzystałem z AI. Wziąłem screena z profilu sąsiedniej gminy. zasadniczo im dłużej na to patrzę, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że coś mi śmierdzi z tym zdjęciem 1. Dziwna podziałka okna szyby pasażera tył (chociaż może to refleks?) 2. Lampa przód wyginająca górną krawędź 3. podwójny halogen 4. liczba szprych w felgach (artefakt bo auto w jeździe?) 17 minut temu, SuLac0 napisał(a): szkoda w ogole gadac... jak na chinole bym nie patrzył w ogóle w przypadku spalinowych, tak elektryki to zupełnie inna para kaloszy, zwłaszcza, że i tak większość kompnentów wszystkich elektryków jest tam składana. Ten Xpeng nawet spoko, ale BYD ładniejsze. Edytowane 25 Sierpnia przez huudyy
Katystopej 2 145 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Łiiii jeb EV20260825-131658-011852F-20260825142154~4.mp4 1
bleidd 1 427 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia No i wiadomo jeszcze pretensje do gościa* * Osobopostaci parającej się kierowaniem pojazdem mechanicznym 1
SuLac0 719 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 19 minut temu, IceMan napisał(a): no taa, tylko ja szukam małego auta na full wypasie, nie potrzebuję takiego wielkiego gabarytu stellantis-lepmotor B03X 113kPLN 197KM 53kWh 133kW (2,5C) https://www.leapmotor.net/pl/b03x
IceMan 215 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Oglądałem b05 i 10. Niby ok, ale jak to w chińczykach, diabeł tkwi w szczegółach. Póki co interesuje mnie Renault 5 lub Meganka po lifcie z nową większą baterią. Ale to jeszcze co najmniej z pół roku. 1
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia 8 godzin temu, bourne2008 napisał(a): A kara za wydrukowanie fałszywego banknotu ... od 5-25 lat. Bo tu idzie o skarb państwa. Indywidualny noname ludek nie ma takiej wartości.
Krzysiak 3 306 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) W dniu 24.08.2026 o 11:46, wallec napisał(a): O tym mówię. Zanim przemodelowali rynek ze sprzedaży na najem to do takiego samochodu trzeba było "dojść" i w międzyczasie nabywałeś umiejętności oraz rozsądku. Naprawdę myślisz, że to wina wynajmu? Naprawdę!? Przecież można kupić pełnoletnie auto z taką mocą za powiedzmy 15 krotność tego miesięcznego wynajmu (netto) Bzdura i tyle! Jak ktoś ma sieczkę w głowie lub nie ogarnia, to zabije innych lub siebie przy 100KM Tu masz przykład "doświadczonego" kierowcy, który niestety miał siano we łbie i od lat lubił zapierdalać (z nieoficjalnych źródeł wiem, że przed uderzeniem miał ~200km/h na blacie)...auto z tego co kojarzę kupił za gotówkę bo go było na to stać. https://tusochaczew.pl/pl/473_na-sygnale/97789_smierc-38-latka-w-bmw-w-gawlowie-komentarz-strazakow.html Skąd wiem te szczegóły? Bo to rodzina mojej bratowej Na szczęście zabił tylko siebie... Szkoda dzieci...bo mial 4. edit Zanim mi ktoś napisze "ty też lubisz naginać przepisy"...tak lubię i nie kryłem się z tym nigdy, nie jeżdżę przepisowo ale to się zazwyczaj zamyka w +20-30... nie +150 8 godzin temu, bleidd napisał(a): Nowy tusą Edytowane 25 Sierpnia przez Krzysiak 1 1
Gang 483 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Btw. W DE nie jest tak, że jak na autobahn jedziesz szybciej niż 140, nawet jak nie ma ograniczenia w coś się stanie to jesteś minimum współwinny ? Kiedyś obiło mu się o uszy że jakaś matka za wypadek na autostradzie musiała na kupę lat pójść do więzienia zostawiając dwójkę dzieci. (I bardzo dobrze!)
8V32 PcLab 507 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia (edytowane) Dobrze słyszałeś, tylko zalecana prędkość na autobahnie to 130. jeśli jedziesz powyżej 130 sąd może przypisać współodpowiedzialność jeśli uzna że przy 130 nie doszło by do zdarzenia. Przykład: 200 km/h i ktoś zmienił pas prosto przed autem - OLG München uznał 25% współodpowiedzialności szybkiego kierowcy, bo przy 130 km/h wypadku można było uniknąć. https://www.adac.de/news/urteil-unfall-autobahn/ W innym przypadku przy ok. 200 km/h sąd w Koblencji przypisał aż 40% współodpowiedzialności, mimo że drugi kierowca wykonał bardzo zły manewr. https://olgko.justiz.rlp.de/presse-aktuelles/detail/hohe-geschwindigkeit-im-strassenverkehr-mithaftung-auch-bei-schwerem-fehler-des-unfallgegners?utm Edytowane 26 Sierpnia przez 8V32 PcLab
Pan Mateoo 801 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia czyli tak jak w polsce - bez ryzyka nie ma zabawy
galakty 5 330 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 19 godzin temu, huudyy napisał(a): zasadniczo im dłużej na to patrzę, tym bardziej utwierdzam się w przekonaniu że coś mi śmierdzi z tym zdjęciem Dodałbym otwory na szpilki w felgach, dziwne to wszystko, albo była słaba jakość i wrzucili do jakiegoś AI żeby wyostrzyć, tak czy siak śmierdzi. 1
Rekomendowane odpowiedzi