Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez brzecol · Opublikowano
Dzieki za odpowiedź. Też myślałem żeby kupić takiego a są poniżej 400 zl. Czekam, bo kumpel obiecał mi na jutro cos na AM5 ogarnąć i jedną kość RAM tak dla pewności ale widzę ze rozkmine miałem podobna - kupić coś taniego. -
Przez Kadajo · Opublikowano
Jak tak patrzę na tę gierkę, to kompletnie nie pasuje mi, że oparli design głównych pojazdów na monolicie jak w WipeOut co powoduje, że ta gra się niczym ciekawym nie wyróżnia. Zobaczcie wyścig z I epizodu. To właśnie wyróżniało te pojazdy: sam pod i silniki są od siebie odseparowane, co daje masę możliwości sterowania i nietypowy design pojazdów. W oryginalnej grze, z tego, co pamiętam, można było podłączyć dwa joysticki i sterować silnikami niezależnie. A tu co ... WipeOut ... Od początku nie podoba mi się to w tej grze. Po prostu wygląda jak kolejna generyczna ścigalka z kosmicznymi pojazdami. Zero innowacji. 20 lat czekania i zamiast dostać to : To dostalismy to: Tylko w ślamazarnym tempie z lepszą grafiką. Nawet klasyczne pojazdy nie zachwycają ... -
Przez Kyle · Opublikowano
Chiałbym jeszcze zwrócić uwagę na ten wymiętolony (pogięta skóra pewnie ze świnki pepe) siedzenia kierowcy na boku siedzenia poniższego AUDI (dziwne, bo przecież "w AUDI takie rzeczy się nie robio, jeno w chińczykach"): -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Później coś pójdzie nie pomyśli i dżeppeto odpowie, "a no faktycznie, nie można tego tak używać"... albo "dobrałem zły środek, następnym razem się poprawię"... ufać AI to tak jak ufać nieznajomemu który chce dać Ci cukierki -
Przez azgan · Opublikowano
Dzisiaj właśnie tam trafiłem i faktycznie wizualnie jest na bogato. MegaLights rzeczywiście robi robotę i te wszystkie światła w nocy wyglądają kapitalnie zwłaszcza w HDR na OLEDzie to przepięknie wygląda.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi