Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako zastępcze mam toyke chr z tego roku. 

Ten samochód to jedno wielkie pikanie. A wyłączenie pomaga tylko do ponownego rozruchu. 

To że piszczy jakbym jechał więcej niż ograniczenie to spoko. 

Ale ze Pika za każdym razem jak odczytać znak? Nawet jak jadę wolniej.. 

Pika jak ktoś z tyłu się szybko zbliża 

Pika jak nie jadę idealnie pasem ruchu (nie jak przekracze linie!)

Za to nie pika jak ktoś jest w martwym polu i wrzucam kierunek, wtedy jest tylko kontrolka. 

Opublikowano
14 godzin temu, bbandi napisał(a):

USA V8 mki są 2 razy prostsze w serwisie

Bo ich nie gonią urzędasy z normami spalin, a paliwo stanowi mniejszy problem. 

Ale nawet tam się łamią i nowe silniki do Corvety są już "normalne" pod kątem rozrządu. 

Opublikowano
Teraz, lesiu155 napisał(a):

Nawet te wciąż proste V8 już są dosyć oszczędne - w trasie HEMI do 8 potrafią zejść. W mieście to wiadomo, sky is the limit :E 

A co z emisjami? Bo tu jest większy problem dla UE niż samo spalanie :E 

Opublikowano (edytowane)

Jak mnie irytuje to debilne wycinanie 5ciu postów na krzyż do nowego tematu, żeby sztucznie pompować liczniki.

@Tomasz Niechaj serio mi warna dajesz za słowo "debilne"? Przecież 3/4 tego działu ma takie samo zdanie i już wielokrotnie zostało to podkreślone, ale macie w :dupa:.

Zaoracie sobie forum na własne życzenie :)

Edytowane przez dannykay
  • Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano
5 minut temu, dannykay napisał(a):

Jak mnie irytuje to debilne wycinanie 5ciu postów na krzyż do nowego tematu, żeby sztucznie pompować liczniki.

:thumbdown: komentarze, które Wam nie odpowiadają w tym temacie - źle

komentarze wydzielone do osobnego wątku - też źle

Ciekawe, jakie liczniki są pompowane? Pewnie jeszcze jest płacone od nich :kwasny:

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, lesiu155 napisał(a):

Nawet te wciąż proste V8 już są dosyć oszczędne - w trasie HEMI do 8 potrafią zejść. W mieście to wiadomo, sky is the limit :E 

Ten Q7 w Dizlu kolegi pali 18L w mieście :E zadbali o ekologie - tak jak dyszka za litr by była to fajnie po mieście śmigać.

IMO jest to fura wypasiona - chłopak chciał marzenie spełnić to sobie kupił, a że władował to władował oby wiecej się nie psuło.

Edytowane przez bbandi
Opublikowano
9 minut temu, Tomasz Niechaj napisał(a):

czaję więcej niż Ci się wydaje.

Wydzielasz niepotrzebnie posty do tematów, które umierają po chwili, usuwasz posty za pojedyncze pejoratywne określenia, a psychiatryk dalej wali postami nie na temat i cyrk sam się kręci... 

• Upvote 2
Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

Wydzielasz niepotrzebnie posty do tematów, które umierają po chwili, usuwasz posty za pojedyncze pejoratywne określenia, a psychiatryk dalej wali postami nie na temat i cyrk sam się kręci... 

Na całe szczęście sam podtrzymujesz dyskusję w temacie, którą chciałeś by była usunięta. Nie usuwam żadnych postów.

image.png.d56bab954f9664cc12e3ddb78f95dd9f.png

3 minuty temu, huudyy napisał(a):

A, ale to ja nie czaję idei blabli :hahaha:

Opublikowano (edytowane)

Audi jakoś przyciąga mało rozsądnych. Kolega jakiś czas temu kupił A5. Wymienił rozrząd za dychę i trochę innych bzdetów zamykając rachunek w warsztacie koło 15k. Pojeździł 2 miesiące i mu ją ukradli :P 

Edytowane przez dannykay
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Tomasz Niechaj napisał(a):

Na całe szczęście sam podtrzymujesz dyskusję w temacie, którą chciałeś by była usunięta. Nie usuwam żadnych postów.

image.png.d56bab954f9664cc12e3ddb78f95dd9f.png

Jak na moderatora, masz wybitnie kruche ego :skacze: 

7 minut temu, Tomasz Niechaj napisał(a):

Ale ja nie mówię o postach w blabli człowieku. 

Edytowane przez huudyy
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Tomasz Niechaj napisał(a):

czaję więcej niż Ci się wydaje.

imo "blabla" powinna juz dawno trafic do "smietnika". relikt przeszlosci, ktory wyewoluowal do swojej "formy" przez ostanie lata anarchi jaka panowala na pcl i nie wiem dlaczego w tej fomie zostal przeniesniony/autoryzowany :hmm:. nie uwazam "blabli" za zadna forme merytorycznego bytu, ktory cos wnosi do "motoryzacji". miejsce "blabli" jest w offtopicowym smietniku.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

mam wrazenie, ze niektorzy myla forum z "messengerem". wrzucanie wszystkiego do jednego watku to calkowita centralizacja dyskusji, a to przeciez zaprzeczenie idei forum, ktore powinno byc podzielone tematycznie. jak ktos tego nie rozumie, to chyba faktycznie pomylil "komunikator" :hmm:

• Upvote 1
Opublikowano

Żonie się podoba Volvo V40 lub V40 Cross Country. Musi być manual i teraz pytanie jaki silnik będzie najlepszy. Głównie dojazdy do pracy 15 km w jedną stronę wioskami więc bez szybkiej jazdy i korków. Ten 2.0 Turbo benzyna od Volvo jest coś warty? Bo z silników Ecoboost to nic nie chcę. Jeśli 1.6/2.0 diesel to to samo co TDCI to ten silnik wiem, że w Focusie MK3 był dobry.

Opublikowano
56 minut temu, SuLac0 napisał(a):

imo "blabla" powinna juz dawno trafic do "smietnika". relikt przeszlosci, ktory wyewoluowal do swojej "formy" przez ostanie lata anarchi jaka panowala na pcl i nie wiem dlaczego w tej fomie zostal przeniesniony/autoryzowany :hmm:. nie uwazam "blabli" za zadna forme merytorycznego bytu, ktory cos wnosi do "motoryzacji". miejsce "blabli" jest w offtopicowym smietniku.

Faktycznie jest chaos ... może jak ktoś chce gadać o wszystkim, to lepszy ten chat na głównej.

Opublikowano
3 minuty temu, huudyy napisał(a):

Dużo bagaży żona wozi? To dość male auto, z pełnym kołem zapasowym ma absurdalnie płytki wręcz bagażnik. No i silnik - diesel na krótkie trasy? 

No właśnie to ma być coś tylko na dojazdy do pracy, małe żeby się łatwiej parkowało.