larry.bigl 52 Opublikowano Środa o 13:44 Opublikowano Środa o 13:44 Jak brałem ślub i świeżo po ślubie nim pierwsza pociecha się pojawiła 73-75..obecnie 80-82.. po drugim dziecku i z budową domu na karku czasu na siłownię i bieganie mało. Często to już po prostu brak siły. Miski trzymać się nie chce bo człowiek już tak zmęczony jest, że nawet nie myśli o diecie.
Cappucino 35 Opublikowano Środa o 13:53 Opublikowano Środa o 13:53 W dniu 22.12.2024 o 17:35, Petru23 napisał(a): Co za badziewana stal. Jutro podjadę do majstra i mu pokaże, jaki cudowny tłumik mi zmontował. Może końcówkę wymieni. Co ci po końcówce jak tłumik w środku pewno już ruda zżera.
Petru23 33 Opublikowano Środa o 17:33 Opublikowano Środa o 17:33 3 godziny temu, Cappucino napisał(a): Co ci po końcówce jak tłumik w środku pewno już ruda zżera. Aż sprawdzę inspekcją
dannykay 52 Opublikowano Środa o 17:49 Opublikowano Środa o 17:49 (edytowane) Chłopok wyluzuj, bo zwariujesz. To jest mazda, za miesiąc cały spód tak będzie wyglądał Nooo, pojadłem. Gdy śnieg pada i wiatr wieje, słychać Mazdę jak rdzewieje. nana na na Edytowane Środa o 18:02 przez dannykay 4 1
serwal4 27 Opublikowano Środa o 18:57 Opublikowano Środa o 18:57 W temacie rdzy: Mamie w GP poluzowała się osłona pod silnikiem; Podjechała do SKP, którą miała po drodze; Pracownik sumiennie zrobił co mógł, wkręcił ją nowych wkrętach i ... uświadomił Mamę, że pora zająć się sankami przednimi (bo jest co ratować / standard w GP / Punto Evo / Punto 2012 / Punto "po 2012"); Sęk w tym, że 1.5msc temu auto miało badania techniczne i przeszło bez ani jednej uwagi...
bergercs 185 Opublikowano Środa o 19:35 Opublikowano Środa o 19:35 Dodaj do "zestawu" Corsa D - ta sama platforma, te same sanki, tak samo rdzewieją. Jedyna zaleta, że bezproblemowo dostępne. 1
serwal4 27 Opublikowano Środa o 19:56 Opublikowano Środa o 19:56 Tak, zapomniałem o 'bliźniaku' pod kątem części ... części;
Gang 23 Opublikowano Środa o 20:38 Opublikowano Środa o 20:38 corsa i Punto to tam sama platforma;O ale mi zonka zrobiliście
bergercs 185 Opublikowano Środa o 21:40 Opublikowano Środa o 21:40 Mnie zawsze "bawiły" górme mocowania - szukasz po Grande Punto - Lemforder 65zł Szukasz do Corsy - Lemforder 77zł. To są te same części w pudełkach z innymi numerami. A wymieniony wcześniej wózek - Opel, Fiat - zastosowanie: Alfa Mito, Fiat Grande (i pochodne - bo wszelkie Evo itp to jedno i to samo), Opel Corsa. Śmieszniej jest przy "Bipperach" - Fiorino, Nemo, Bipper : możesz kupić Citroena/Peugeota zarówno z 1.4HDI od PSA jak i 1.3JTD od Fiata; natomiast w Fiacie z diesli tylko ich 1.3JTD ale benzyny stosowali zarówno "własne" 1.4 ale również też te od PSA. Najweselej natomiast będzie wkrótce jak będziecie chcieli kupić części do dostawczych Opli (Movano/Vivaro) - które wcześniej robiło Renault (Master/Trafic) a obecnie jest produktem Fiata/PSA (Ducato/Jumpy) - tutaj jest dopiero niezły pierdolnik w częściach. 1
Marcusfff 54 Opublikowano Środa o 22:17 Opublikowano Środa o 22:17 3 godziny temu, serwal4 napisał(a): W temacie rdzy: Mamie w GP poluzowała się osłona pod silnikiem; Podjechała do SKP, którą miała po drodze; Pracownik sumiennie zrobił co mógł, wkręcił ją nowych wkrętach i ... uświadomił Mamę, że pora zająć się sankami przednimi (bo jest co ratować / standard w GP / Punto Evo / Punto 2012 / Punto "po 2012"); Sęk w tym, że 1.5msc temu auto miało badania techniczne i przeszło bez ani jednej uwagi... Problem z sankami w GP występuje zazwyczaj w mało widocznym miejscu. Inna sprawa, że często diagności mają wywalone a też rdzewienie czy wycieki w postaci "pocenia się" nie są dyskwalifikujące przy przeglądzie. O sankach też mi zameldował macher przy kompleksowej konserwacji spodu w Klekocie GP.
larry.bigl 52 Opublikowano wczoraj o 09:23 Opublikowano wczoraj o 09:23 Wrzuciłem sobie na olx w filtry SUVy do 85k, moje okolice, automat i nieuszkodzony. Widzę straszny wyrzut Fordów Kuga. Mega dużo ich. Jest coś na rzeczy tak jak z wysrywem Peugeotów z PureTech 1.2?
NotQuite 60 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) eee nie umim czytac Edytowane 19 godzin temu przez NotQuite
Kowal_ 154 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Ale Kuga to nie suv tylko Focus po nadmuchaniu Edytowane 16 godzin temu przez Kowal_ 2
larry.bigl 52 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu No dobra ale skąd ich wysryw na olx? Jest coś na rzeczy czy nie?
Krzysiak 248 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Pewnie sezonowa moda...szef też ostatnio na handel zaczął przywozić Kugi bo schodzą Wcześniej zwoził Captury, bo szły od ręki ale coś ostatnimi czasy przestały się sprzedawać i przestał to zwozić Małe pugi czy cytryny idą ciągle od ręki, więc też to zwozi (tylko HDI). Edytowane 13 godzin temu przez Krzysiak
GordonLameman 856 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu 9 godzin temu, larry.bigl napisał(a): No dobra ale skąd ich wysryw na olx? Jest coś na rzeczy czy nie? Były tanie w zakupie, teraz są takimi „entry level SUV” w dobrym roczniku.
Krzysiak 248 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ja tak sobie patrzę na grupie 508 jak wyceniają swoje auta....w cenie swojego 2015 tam bym kupił co najwyżej 2012, za 2015 śpiewają najczęściej 15-20k więcej Widzę że w pewnych kwestiach grupy się nie zmieniają 😂😆 1
dannykay 52 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu To tak zawsze jest, że oszołomy na grupach myślą, że mają nie wiadomo co. A potem przyjeżdżasz i widzisz, że ulep, zanim wysiądziesz ze swojego auta 1
Arczevski 18 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Bo to zawsze chodzi o to, czy chce się sprzedać, czy sprzedawać Święta, święta i po świętach. Całą czwórkę nas rozłożyła grypa więc wszystkie świąteczne plany nie wypaliły i siedzieliśmy w domu. Przynajmniej nie narobiliśmy żarcia niepotrzebnie dużo, nikt nie sapał z przejedzenia, a sama grypa puściła w Wigilię, tylko już nie chcieliśmy nigdzie chodzić i kaszleć rodzinie po domach 2
Krzysiak 248 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu U nas jelitówka przez święta, więc przesiedzieliśmy w domu. Dobrze że w miarę delikatna, bo tylko na dwójkę goniła 😂😆
huudyy 38 Opublikowano 21 minut temu Opublikowano 21 minut temu 3 godziny temu, Arczevski napisał(a): Całą czwórkę nas rozłożyła grypa więc wszystkie świąteczne plany nie wypaliły i siedzieliśmy w domu. no to witam w klubie
Pawelek6 78 Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu Oj było ślisko, zamiast walki o czas, walka o utrzymanie się na drodze: KLIK.
Rekomendowane odpowiedzi