@nozownikzberlina O tym chyba nie musiałem wspominać w dobie tych wszystkich facebuków, gramów, sriktoków to się dziewczyną/kobietą zwoje wyprostowały pod kopułą, do tego jeszcze zdjęcia które wstawiają to też powinno być karane, tak ustawi profil że wygląda na szczupłą normalną dziewczynę a się okazuje że wieloryb 100kg... i jak powiesz co to awruk jest, to jak mówisz jeszcze pretensje, że waga się nie liczy, ale Ty musisz mieć 180cm, budowę jak atleta bo inaczej lipa... borok rozum .
Zrobiłem pierwszą postać na poziomie Hard, doszedłem do Kyovashad i zauważyłem, że mogę swtorzyć nową postać na poziomie penitent ale nie mam zadań związanych z kampanią. Na pierwszej postaci z kampanią mogę teraz wybrać tylko expert.
Tak to ma działać?
Ja Lies of P przechodziłem jak każde inne soulsy, levelowałem postać i się turlałem. Nie udało mi się opanować parowania, czasami mi wychodziło ale nie tak aby bezproblemowo je stosować. Właściwie dopiero ostatni boss (opcjonalny - w zależności jak zakończy się historia) wymaga tej umiejętności. Szybko wyjaśnił moje zdolności parowania. Pinokio nie jest tak wymagający jak BB, DS3 czy seria Nioh. Jest trudniejszy od Demon’s Souls, dla mnie był na poziomie Elden RIng. Z bronami też jakoś nie szalałem. Jak tylko zdobyłem zakrzywiony miecz tancerki, to resztę gry nim grałem.
Rekomendowane odpowiedzi