TmK 346 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Też bym wolał polskie napisy mimo tego, że nie mam kompletnie problemu z mówieniem i czytaniem po ang. W sumie nigdy tego nie rozumiałem. Kilka lat do premiery (albo już załóżmy miesięcy, wliczając jakieś zmiany scenariusza na ostatniej prostej developingu) - serio tak trudno zatrudnić nawet kilka osób na zlecenie oddelegowanych tylko do przetłumaczenia tekstu? O kosztach nawet niech nikt nie wspomina, bo wyśmieję. Mówimy o produkcjach z budżetem na dziesiątki i setki milionów euro. Edytowane 25 Sierpnia przez TmK
musichunter1x 1 665 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Po kolorystyce i efektach czuję brak inspiracji i gówno UE5, ale widziałem tylko fragmenty z dziś. Podobnie z Eksterminatorami, gdzie zamysł jest dobry, ale pachnie Fortnite i zarządem mówiącym "zróbcie to takie, bo coś sprzedaje się".
ODIN85 5 175 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia 3 godziny temu, Element Wojny napisał(a): Ja jeszcze mam nadzieję, że dadzą polską lokalizację. Angielski mi nie przeszkadza, ale zakładam że będzie tutaj dużo technicznego bełkotu który czasem jest po prostu ciężki do ogarnięcia. Pamiętam jak oglądałem Incepcję po angielsku, w połowie filmu miałem w głowie niezły bajzel. Nie gadaj że nie ma?
Ryszawy 841 Opublikowano Sobota o 12:49 Opublikowano Sobota o 12:49 Jest fajnie, oprócz tego melepety, który w to gra: 2 1
Keller 887 Opublikowano Niedziela o 12:08 Opublikowano Niedziela o 12:08 Lekko bardziej dynamiczne niż Mass Effect.
TmK 346 Opublikowano Niedziela o 16:00 Opublikowano Niedziela o 16:00 Sporo nowych materiałów, bo wybranych jutuberów dopuścili do koryta. Będzie grane, oj będzie. Niestety jednego nadal nie poprawili i wątpię, że to zrobią. Taką wizję artystyczną wybrali. Twarze i włosy kojarzą mi się z nieco mniej "agresywną" wersją Veilguarda - ale ciągle są zbyt plastelinowe.. Kompletnie mi to nie pasuje, ale chciałbym już wejść w ten świat.
Ryszawy 841 Opublikowano Niedziela o 16:24 Opublikowano Niedziela o 16:24 (edytowane) Zarzucasz DLSS 5 na facjaty i po kłopocie Ale tam są gadające żaby i bojowe niedźwiedzie i nadużywają żółtego koloru (przeszkody, rzeczy do rozwalenia) to mnie trochę niepokoi. Edytowane Niedziela o 16:40 przez Ryszawy
TmK 346 Opublikowano Niedziela o 17:35 Opublikowano Niedziela o 17:35 (edytowane) Tu fajna krótka analiza. Ale te gadające żaby i niedźwiedzie mają swoje wytłumaczenie w lore świata, to nie jest po prostu widzimisię deva, że zwykła żaba gada. Walka wygląda bardzo płynnie i przyjemnie. Póki co jedyne co mnie drażni to te gęby i jak na mój gust jest ogólnie zbyt kolorowo. Te wszystkie wybuchy, efekty cząsteczkowe. Wolałbym jednak bardziej stonowaną paletę barw. Nie jest to takie wizualne rozwolnienie jak chociażby w tym nieszczęsnym Veilguardzie, ale wolę szare i brudne światy Edytowane Niedziela o 17:37 przez TmK 1
JeRRyF3D 2 308 Opublikowano Niedziela o 17:41 Opublikowano Niedziela o 17:41 Trzeba bedzie reshade i NR zaprzegnac 1
Ryszawy 841 Opublikowano Niedziela o 22:07 Opublikowano Niedziela o 22:07 Ten drugi filmik, a właściwie analiza, bardzo fajny. Ale szczerze mówiąc wątpię, żeby na jakąś wielką skale dali radę wprowadzić te rzeczy związane z podróżami z prędkością zbliżoną do prędkości światła, dylatacją czasu i konsekwencjami jakie to powoduje dla świata w grze. To musiałoby być coś absurdalnie skomplikowanego.
Rekomendowane odpowiedzi