Wu70 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @tomcug wkleję tu: lekkie zmiany QoL sugeruję, te emotki są fatalne. Przywróćcie reakcje confused (to ludzi lekko irytuje ale zwiększa aktywność), jakiś limit reakcji też widziałem bez sensu, suma reakcji(reputacji?) pod avatarem, lista osób przeglądających temat/dział, to są kwestie tylko do przełączenia bez żadnej programistycznej ingerencji. Znasz laba więc wystarczy przejrzeć i porównać. Uważajcie też z prośbami o milion nowych działów, to małe forum a nawet na labie ruch już był bardzo niewielki w wielu działach, w pierwszej kolejności przeanalizujcie obecne bo po prostu brakuje prostych poprawek - Działy playstation 4 i xbox one zmienić na Playstation i Xbox, konsole stacjonarne -> konsole, może motoryzacja w offtopicu. Edytowano %s o %s przez Wu70 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 3 godziny temu, daerragh napisał: Bardzo nie podobaja mi sie te wszystkie czarne emotki, najlepiej zmienic na wersje zoltawe... Co myslicie? Dokładnie tak, są nieczytelne i kiepskie z wyglądu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek6 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) @tomcug przełącz sobie na ciemny motyw i wstaw tego emota Są białe piksele w rogach, jakby nie był do końca wycięty. @Isharoth Może dopiszesz do listy: - może bloczek z forum na głównej dałoby się wrzucić wyżej? Tak aby był na widoku od razu po wejściu na stronę. I przynajmniej u mnie jest zacofany o około godzinę z postami; - podgląd aktywnych użytkowników w temacie/na forum ogólnie, na dole strony; - opcję edycji swojego postu wyciągnąć na wierzch. Wydaje mi się to niepotrzebnie zakopane w menu "trzech kropek" obecnie. Edytowano %s o %s przez Pawelek6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheMr. Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zdjąć limit reakcji. Przy okazji. Dark Mode w powiadomieniach średnio działa i widać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Pawelek6 Ten podpunkt o podglądzie czytających/piszących userów już był. Pozostałe 2 wrzuciłem. Wyjaśnisz jeszcze o co chodzi z tym bloczkiem cofniętym o godzinę? Chciałem to sprawdzić u siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobel_krk Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Za wąskie to forum na 21:9 ekranie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skunRace Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Rozumiem, że tutaj za PcLabowe ChatGPT będzie robił ODIN85 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 11 minut temu, wrobel_krk napisał: Za wąskie to forum na 21:9 ekranie ekran o 90' obróć - wtedy siądzie. ;) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek6 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Isharoth na głównej jest bloczek forumowy z kilkoma tematami, gdzie dodano najświeższe posty. Takie coś było i na PCL na głównej. Teraz kiedy piszę ten post, to bloczek wyświetla mi dopiero posty z 19:59. Gdzie po wejściu na forum już wszystko jest ok, gdzie po prawej mamy najnowsze posty. Po prostu bloczek jest spóźniony albo się tak odświeża, nie wiem, nie znam się na tym. Po prostu zgłaszam, że nie działa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatality Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s (edytowany) 1 godzinę temu, Wu70 napisał: Przywróćcie reakcje confused (to ludzi lekko irytuje ale zwiększa aktywność), jakiś limit reakcji też widziałem bez sensu, suma reakcji(reputacji?) pod avatarem, lista osób przeglądających temat/dział, to są kwestie tylko do przełączenia bez żadnej programistycznej ingerencji. Znasz laba więc wystarczy przejrzeć i porównać. A akurat limit reakcji na dobę jest okej, bo pozniej mamy spamowanie jakimś confused pod każdym postem. Dać limit 20 dziennie i git Ogólnie to mam pewien nowy pomysł, którego nie było na żadnym PCLabie. Dać możliwość wrzucenia tematu jako "ulubiony" i wtedy wyświetli nam się z boku gdzieś przypięty ten temat tylko dla nas. Dla kogoś kto odwiedza forum dla 5-6 tematów to może być spoko opcja bo nie trzeba się przeklikiwać. Edytowano %s o %s przez Fatality 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spychcio Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Dział Gadżety i Programy Multimedialne do usunięcia, tego nie przywróci do życia nawet nasza ekipa. Tematy w nich zawarte i tak są poruszane w dziale ze smartfonami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Isharoth Napisano %s o %s Autor Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Pawelek6 O, u mnie jest ok. W razie co dodam to do listy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 7 minut temu, Fatality napisał: A akurat limit reakcji na dobę jest okej, bo pozniej mamy spamowanie jakimś confused pod każdym postem. Dać limit 20 dziennie i git Nie jest, jak forum ma rosnąć to nie może ograniczać ludzi wyjątkowo aktywnych którzy będą napędzać rozwój. Wojenki confused... No cóż, to część życia na wielkim forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeRRyF3D Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Popieram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Bez przesady, na PCLab chyba tylko @SebastianFM trzaskał "confused". Więc bez tragedii. A takie sztuczne ograniczanie jest trochę słabe... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Element Wojny Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Chatbox - wprowadzenie ograniczenia widoczności osób znajdujących się na liście ignorowanych. Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelek6 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Isharoth Tylko mi chodzi o główną stronę portalu ITH. Tam jest problem. Na głównej stronie forum dobrze się wyświetla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAKU Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Szersze forum pleaseeee Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianFM Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s 16 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Bez przesady, na PCLab chyba tylko @SebastianFM trzaskał "confused". Więc bez tragedii. A takie sztuczne ograniczanie jest trochę słabe... Głównie tobie. 😋 Nie wiedziałem, że cię to tak bardzo boli. 😁 Już nie będę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiPoLiNiO Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Nie będziesz bo nie ma 😂😂😂😂 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lameismyname Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @Ramzes Pytanie za dwa złote (może pięć nawet - mam nadzieję, że nie dubuje). Moglibyście wgrać opcjonalną skórkę forum z PCLaba - jakby ktoś z sentymentu chciał sobie widok zmienić? ;) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raiven Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s @jagular również się pojawił, to może jakiś dział fotograficzny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagular Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Hehe, cóż, to już zależy od lokalnych włodarzy - na ile czują potrzebę utworzenia osobnego działu, oraz (co może ważniejsze) zainteresowania takim działem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu70 Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Moderatorów rozdajecie dużo szybciej niż potrzeby a jedyny który powinien dostać to nie dostał @RyszardGTS 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba Napisano %s o %s Zgłoś Udostępnij Napisano %s o %s Zbiorcze tematy dla dwoch kwestii: pomoc hardware i co kupic. To byla jedyna przewaga forum PPC nad PCL w dawnych latach, kiedy byla jeszcze konkurencja. Tylko to mnie mega draznilo na labie - pierdylion tematow zakladanych przez nowe osoby, ktorych pozniej nie bylo wcale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się