oldfashioned 644 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Dobra, gre zainstalowalem 7, po robocie. XD ze mnie kobieta jeszcze akceptuje. 2 1
Czubatka Boża 179 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Gram w Dragon Age: Straż Zasłony - The Veilguard na Xbox Series X. Powiem szczerze że gra nie jest aż taka zła. Obawiałem się krytyki gry jednak widzę że niepotrzebnie.
Zas 361 Opublikowano 14 Stycznia Opublikowano 14 Stycznia Kończę demo Eriksholm The Stolen Dream. No i kurczę, klimat jest naprawdę genialny, ale nigdy nie lubiłem gier typu Commandos. Co prawda tu chyba na żadnym etapie nie będzie tak hardkorowo, i generalnie chyba rację mają ci, którzy określają grę jako A Plague Tale z widokiem z lotu ptaka... no ale o ile gameplay Plague mi siadł, bo był w TPP, tak tutaj jakoś mnie męczy. I jeszcze ten brak swobodnego obracania kamery za pomocą myszy... Ale w jakimś bundlu może kiedyś przygarnę.
AndrzejTrg 2 965 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia Sobie ponownie ogrywam Trials Rising, ale ubi lub mirco mocno dali dupy i odpalenie tego pod Win11 nie jest takie proste, ale idzie 🙂
MJRegul 497 Opublikowano Wtorek o 10:05 Opublikowano Wtorek o 10:05 Original Sin 2 i Baldur 3 na zmianę, wkręciły mnie jak maszynka do mielenia.
Hard Reset 109 Opublikowano Wtorek o 10:15 Opublikowano Wtorek o 10:15 A co polecacie na pada na TV 4K ? Aktualnie ogrywam Expedition 33,. Jak skończę to chyba zagram w "The Last of Us 2" . Skończyłem też "BALL x PIT", polecam dla relaksu . Myślę też nad The Alters .
wallec 1 029 Opublikowano Wtorek o 19:52 Opublikowano Wtorek o 19:52 W dniu 5.01.2026 o 18:36, j4z napisał(a): Dałem sobie spokój na ostatnim levelu. 😀 @Hard Reset Crash Bandicoot 4 @j4z Dużo zostało do tego co powyżej?
krzysiek_1990 97 Opublikowano Wtorek o 21:14 Opublikowano Wtorek o 21:14 Forbidden West. Oczywiście pierw pytajniki a potem fabuła.... A nie czekaj tak się nie da
Hard Reset 109 Opublikowano Wtorek o 21:26 Opublikowano Wtorek o 21:26 1 godzinę temu, wallec napisał(a): @Hard Reset Crash Bandicoot 4 @j4z Dużo zostało do tego co powyżej? Męczę jedną platformówkę , ale ciężka jest, SHINOBI - Art of Vengeance
ODIN85 3 752 Opublikowano wczoraj o 02:16 Opublikowano wczoraj o 02:16 5 godzin temu, krzysiek_1990 napisał(a): Forbidden West. Oczywiście pierw pytajniki a potem fabuła.... A nie czekaj tak się nie da Tak trzeba bo jak lecisz samą fabułę to poziom będzie niski.
j4z 1 122 Opublikowano wczoraj o 02:46 Opublikowano wczoraj o 02:46 Ja zrushowałem główny wątek na easy. xd
krzysiek_1990 97 Opublikowano wczoraj o 13:19 Opublikowano wczoraj o 13:19 11 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Tak trzeba bo jak lecisz samą fabułę to poziom będzie niski. Wiem ale to co najbardziej irytuje w tej grze to dymanie od pytajnika do pytajnika a tam zonk - brak ekwipunku wróć potem..... Jakby nie mogli dodać kolorów czy coś takiego, na te co da się w danym momencie zdobić i tych co się nie da. Nawet wiedźmin był mniej irytujacy z potworami z czaszką
Ryszawy 439 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Tam jest taka soft-blokada, najpierw na lokacje, potem na wypasiony sprzęt, bez progresu w fabule nie zrobisz pewnych rzeczy (metalowe kwiaty, i te rośliny zakrywające różne rzeczy). Taki design, na początku wkurza, potem idzie przywyknąć. Zbieranie tych zielonych kawałków, do ulepszeń ekwipunku, jest upierdliwe, bo te duże, to chyba były płyty grynszpanu, to najczęściej na szczytach gór, a na początku nie ma za bardzo jak tam się dostać. Chociaż na kilka udało mi się jakimś cudem wleźć. Edytowane 21 godzin temu przez Ryszawy
tgolik 596 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Taka sztuczka w FW. Jak już opanujemy latanie tym ptakozaurem można na szybkensa obskoczyć wszystkie brakujące żyrafy, jeśli ktoś wcześniej tego nie zrobił, bo mu się nie chciało wspinać, lub żyraf był zbyt silnie chroniony.
Rekomendowane odpowiedzi