Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kończę demo Eriksholm The Stolen Dream. :)

No i kurczę, klimat jest naprawdę genialny, ale nigdy nie lubiłem gier typu Commandos. Co prawda tu chyba na żadnym etapie nie będzie tak hardkorowo, i generalnie chyba rację mają ci, którzy określają grę jako A Plague Tale z widokiem z lotu ptaka... no ale o ile gameplay Plague mi siadł, bo był w TPP, tak tutaj jakoś mnie męczy.

I jeszcze ten brak swobodnego obracania kamery za pomocą myszy... 

Ale w jakimś bundlu może kiedyś przygarnę.

Opublikowano
11 godzin temu, ODIN85 napisał(a):

Tak trzeba bo jak lecisz samą fabułę to poziom będzie niski.

Wiem ale to co najbardziej irytuje w tej grze to dymanie od pytajnika do pytajnika a tam zonk - brak ekwipunku wróć potem..... Jakby nie mogli dodać kolorów czy coś takiego, na te co da się w danym momencie zdobić i tych co się nie da. Nawet wiedźmin był mniej irytujacy z potworami z czaszką 

Opublikowano (edytowane)

Tam jest taka soft-blokada, najpierw na lokacje, potem na wypasiony sprzęt, bez progresu w fabule nie zrobisz pewnych rzeczy (metalowe kwiaty, i te rośliny zakrywające różne rzeczy). Taki design, na początku wkurza, potem idzie przywyknąć. Zbieranie tych zielonych kawałków, do ulepszeń ekwipunku, jest upierdliwe, bo te duże, to chyba były płyty grynszpanu, to najczęściej na szczytach gór, a na początku nie ma za bardzo jak tam się dostać. Chociaż na kilka udało mi się jakimś cudem wleźć.

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano

Taka sztuczka w FW. Jak już opanujemy latanie tym ptakozaurem można na szybkensa obskoczyć wszystkie brakujące żyrafy, jeśli ktoś wcześniej tego nie zrobił, bo mu się nie chciało wspinać, lub żyraf był zbyt silnie chroniony.