Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Keller napisał(a):

Ale któryś clive barker chyba nie działa na nowych systemach. Coś próbowałem i nie mogłem wyjść z pierwszej lokacji, ale to może undying czy jak mu tam.

mówisz o w11 bo na 10 lata

Edytowane przez janek25
Opublikowano
16 godzin temu, janek25 napisał(a):

domek to call of  juaraz 1

Przed chwila sprawdzilem na w11 nie abla jericho

To Jericho 😉? Przypomniała mi się też taka stara gierca - 

Clive Barker's Jericho. Graliście, pamiętacie?

i-clive-barker-s-jericho-gra-pc.jpg

A co do Call of Juaraz też było świetne i 2 część Call of Juarez: Bound in Blood też super 👍

Opublikowano
5 godzin temu, Czubatka Boża napisał(a):

Dzisiaj ukończę Far Cry 4 już po raz któryś. Nie wiem ile  razy ukończyłem grę ważne że dobrze się gra.:)

Mi się super grało w 4, dużo frajdy miałem. Potem próbowałem przechodzić 5 to się jakoś odbiłem

Opublikowano

Kolejny indyk z GP - Luna Abyss. Gdzieś trafiłem na informację, że to Returnal z perspektywy pierwszej osoby i musiałem spróbować.

Daleko temu do produkcji od Housemarque, ale po kilku godzinach się rozkręca i ma do zaoferowania parę fajnych starć z bossami.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Gram w UFC 6. Sporo elementów poprawionych - grafika, ciosy, modele zawodników, ruchy odwzorowane względem rzeczywistości. Natomiast nie mogę zrozumieć jak przez kilka lat można było nie zaimplementować kilku nowych cutscenek wejścia do ringu, ogłoszenia werdyktu itd - wszystko to samo co w UFC 5. Dla tak dużego producenta to powinien być pryszcz. Parter również bez zmian względem poprzedniej edycji. Ponad 400 zł za wersję ultimate… Opcja dla zagorzałych fanów.

Edytowane przez Sawyer1916
Opublikowano

Asssassin's Creed: Shadows - zacząłem w wekeend. Fajne fajne, typowy asasyn, więc pewnie ze 100h mi w tym pęknie. Przez chwilę chciałem poczekać na wyjście tego całego DLSS 5 i dopiero wtedy przejść, ale jednak zacząłem grać szybciej :)

Roadcraft - miałem plan przejść na 100% ale głupota AI kierującego pojazdami po wytyczonych ścieżkach mnie tak zmęczyła, że dałem sobie spokój. I jeszcze błąd z tym, że pojazd czasami nie zaczyna od miejsca, gdzie utknął, tylko jest puszczany kilkaset metrów wstecz, po czym zamiast jechać jak ostatnio, skręca sobie gdzieś z trasy w przepaść. Szkoda, bo fajna to gra. Może kiedyś wrócę.

Rage 2 - skończyłem fabułkę, trochę chyba nie mam siły męczyć do 100%. Cały czas uważam, że sterowanie pojazdami to żart (dzięki bogom za latający "helikopterek" którym można szybko pokonywać dystanse), a klawiszologia była projektowana pod pada.

War Thunder - codziennie niezmiennie.

Opublikowano

Za tydzień początek 2 tygodniowego urlopu gdzie siedzę w domu, jeżdżę na rowerze, chodzę na siłownię i GRAM W GRĘ, służbowa komórka wyłączona, napocząłem w miniony weekend i mam zamiar kontynuować, głównie single player:

- AC Valhalla (mój pierwszy raz z jakimkolwiek AC) - bardzo przyjemne vikingowanie po pierwszej godzinie gry;

- Fatekeeper - najpiękniejsza gra na UE5 jaką widziałem z genialną optymalizacją i w moim stylu - miecz i magia FPP, 34zł za Early Access - polecam!;
- The Outlast Trials - próbowałem namówić znajomych na grę, spróbowali, nie podeszło, i sobie czasami sam próbuję przechodzić trialsy różne, próbuję :P;

- PREY (2017) - bardzo ciekawy FPP, kiedyś pykałem chwilę w pirata, teraz za kilka zł kupiłem na Enebie i wciągnęło;

- czekając na Aliena Isolation 2 zacząłem po latach pierwsze Alien Isolation i kurna no wieczorami na słuchawkach w ciemnym pokoju to mam mokro pod dupskiem %-)