Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, Stjepan napisał(a):

Ja się od jedynki odbiłem przez walkę, irytowała mnie cholernie.

Mnie ani trochę poza totalnym początkiem gdy jesteś drewnem bez rozwoju postaci. Jak się nauczyłeś śmigać kilkoma kombosami to bardzo fajnie wchodziły obicia mord, kontry. No ale to zawsze trzeba trochę potrenować, podekspić i dać szansę grze.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
19 minut temu, Lypton napisał(a):

Na pjurze chwalą optymalizację i pewnie jutro wlecą testy. Kompa mam już leciwego (Ryzen 5 5600 I RX 6600 XT) i to mnie tylko powstrzymuje przed zakupem teraz, now, natychmiast. 

Trzeba było sobie kupić 5080 na premierę. A nie, czekaj... :E Ja, w myśl zasady, że upgrade kompa wypadać robić pod daną grę, aby to miało sens, podkręciłem sprzęt głównie z myślą właśnie o KCD2.

Na razie recenzje wyglądają okej, ale chcę przeczytać jeszcze kilka, aby się upewnić, że to nie jest techniczny bubel. Reszta to takie KCD 1.5, więc powinno być ok.

• Like 1
Opublikowano
39 minut temu, Lypton napisał(a):

Na pjurze chwalą optymalizację i pewnie jutro wlecą testy. Kompa mam już leciwego (Ryzen 5 5600 I RX 6600 XT) i to mnie tylko powstrzymuje przed zakupem teraz, now, natychmiast. 

Taki anty pre-orderowiec chce kupić grę na premierę? :O 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Wg recenzji UV , jest wyjaśnione jak i dlaczego pojawia sie murzyn , mi to nie przeszkadza skoro jest uzasadnione

UV pokazał ze w kuttenbergu na zwykłym PS5 są ściny które dla mnie uniemożliwiają normalna gre , ciekawe czy to naprawia i czy występuje to tez na ps5 pro

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1
Opublikowano
30 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Tego UV cenię, bo to dorosły facet z celnymi tekstami, ale... brak mu jakieś iskry showmańskiej YTbowej.
Taki ciut mdły jest w odbiorze dla mnie. Ale gada z reguły bardzo celnie i rzetelnie. 

Dla mnie wręcz przeciwnie, większość polskich Jutuberów growych, których widziałem, to właśnie krzykliwi showmani z taką manierą w głosie, że aż zęby zgrzytają. Opanowany styl tego gościa mi idealnie pasuje.

• Like 5
Opublikowano
14 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

Z dlss będzie bajka.

10 minut temu, userKAMIL napisał(a):

i FG   :hura:

I MFG :E

A jakies info odnośnie jak ta gra działa z DLSS4 jest? Bo te ich wymagania niby bez dopisku ze z DLSS ale jakoś im nie ufam :E

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Vulc napisał(a):

Dla mnie wręcz przeciwnie, większość polskich Jutuberów growych, których widziałem, to właśnie krzykliwi showmani z taką manierą w głosie, że aż zęby zgrzytają. Opanowany styl tego gościa mi idealnie pasuje.

Dokładnie tak jak piszesz. Często można zrobić dobry materiał bez tej całej otoczki showmeństwa ;) Wystarczy tylko sypać konkretami i mieć ciekawy pomysł. Nie musi nadrabiać czymś innym. Ludzie którzy cenią sobie konkrety docenią.

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, Vulc napisał(a):

25 minut temu, Strilok napisał(a):

Dokładnie tak jak piszesz. Często można zrobić dobry materiał bez tej całej otoczki showmeństwa ;) Wystarczy tylko sypać konkretami i mieć ciekawy pomysł. Nie musi nadrabiać czymś innym. Ludzie którzy cenią sobie konkrety docenią.

Kurcze. Spoko. Podzielam. Macie rację.
Po prostu czasami ktoś ma taką iskrę od bozi, że cokolwiek gada, to chce się go słuchać.
Jemu tego IMO brak. Za to rzetelności i celności absolutnie nie, i jest to PL topka.

Ale ten dzieciak np. opowiada tak, że bardziej mnie "podjarał" tym, co zastanę.
;)

Spoiler

Edytowane przez JeRRyF3D
Opublikowano
24 minuty temu, voltq napisał(a):

Wg recenzji UV , jest wyjaśnione jak i dlaczego pojawia sie murzyn , mi to nie przeszkadza skoro jest uzasadnione

Z recenzji Worth A Buy, recenzent powiedział, że przez 50 godzin gry nie widział ani jednej osoby czarnoskórej.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Jaycob napisał(a):

Z recenzji Worth A Buy, recenzent powiedział, że przez 50 godzin gry nie widział ani jednej osoby czarnoskórej.

W sredniwoiecznych Czechach ludzie przez cale swoje życie nie widzieli osoby czarnoskórej więc to kiedy on sie pojawia czy po 50h czy 100h to niech se wsadza liczy sie fakt ze on tam jest, i jestem mega ciekaw jak niby wyjaśnia przybysza z kraju położonego 7000km od Bizancjum w czasach których środkami lokomocji były zwierzeta 4 nożne albo statki o wątpliwej trwałości i słabych sposobach nawigowania, do tego zmienia on obóz na wrogo nastawiony Cesarstwu Bizantyjskiemu. 

• Like 2