Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

będzie tak: 
wszystkie 12 czy 13 wideo które zostało wypuszczone to chyba każdy widzi, że to takie trochę protezy są... w czwartek dla kontrastu, Rocsktar wydadzą dokładnie to samo, te same miejsca, lokacje, aktywności, dopieszczone tak do perfekcji, że połowa z nas się obslini, a druga się zleje. 

Skąd tak wiem? Trust me bro 

Edytowane przez samsung70
Opublikowano
3 minuty temu, samsung70 napisał(a):

będzie tak: 
wszystkie 12 czy 13 wideo które zostało wypuszczone to chyba każdy widzi, że to takie trochę protezy są... w czwratek dla kontrastyu, Rocsktar wydadzą dopkładnie to samo, te same miejsca, lokacje, aktywności, dopieszczone tak do perfekcji, że połowa z nas się obslini, a druga się zleje. 

Da bez tych napisów  to samo:E

• Haha 1
Opublikowano

A jakiś Sigma pisał że plaże pewnie będą puste przy mocy konsol obecnej generacji, więc teraz jednak jest słabo bo ludzie stoją a nie leża na plaży, no i nie ma muzyki :lovin: Ale ok przyłącze się, wygląda to słabo  (nie jak np niedaleko mnie w Międzyzdrojach) bo: nie ma paranów, nie ma 5 ludzi na m2, a w tle nie leci Zenek Martyniuk, 7/10

• Haha 3
Opublikowano (edytowane)

Tak naprawdę nawet nie wiadomo czy gra. Może ma tylko filmiki i nimi żongluje. Do dzisiaj nic w lepszej jakości nie zapodał.

Za jakiś czas się dowiemy raczej. 

Edytowane przez lukadd
Opublikowano
34 minuty temu, samsung70 napisał(a):

będzie tak: 
wszystkie 12 czy 13 wideo które zostało wypuszczone to chyba każdy widzi, że to takie trochę protezy są... w czwartek dla kontrastu, Rocsktar wydadzą dokładnie to samo, te same miejsca, lokacje, aktywności, dopieszczone tak do perfekcji, że połowa z nas się obslini, a druga się zleje. 

Była wypowiedz kiedyś jakiegoś insidera, który mówił, że rockstar ma tak przygotowany marketing na GTA 6, że nam szczęka opadnie.

Po tylu dniach nadal nie widzę wycinków z konkretnymi spoilerami fabularnymi.

Daje jakieś 10% szans, że to kontrolowany "leek". Wpletą to co mówisz + połączą to z kryptowalutami dostepnymi w grze itd.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, oldfashioned napisał(a):

na dodatek powiedza, ze jednak plyty wracaja

potem wszyscy sie zlapiemy za rece i zatanczymy w kolku

A będziemy się też wszyscy razem całować? :red:

Macie tutaj better quality. 

Edytowane przez Iri
Opublikowano (edytowane)

Ale widać cięcia w budżecie, zero alokacji produktów od wielkich firm :E 

Wygląda mega. Szykuje się gra dekady bez dwóch zdań. Za 5 lat Enhanced Edition z pełnym PT ;) 

Edytowane przez TheMr.
Opublikowano
8 godzin temu, brainq napisał(a):

Ta plaza czy sklep grami to z szczegółami wyrywa z kapci ale tez nie wiedze zeby to na konsolach wyglądało musza detale lekko przyciąć.

Niech przycinają ale podejrzewam ,że gdy już 19 listopada gra ukaże się na konsolach to po góra miesiącu lub dwóch wrzucą do sieci build na pc i pogramy nie czekając rok czy dwa. Jeśli nie wypuszczą gry jednocześnie na PC to będzie to strzał w kolano jakiego świat nie widział bo Ci których nie interesuje online przejdą i będą zadowoleni ,że mają 3 stówy w kieszeni. 

Opublikowano
17 godzin temu, JeanPepin napisał(a):

A jakiś Sigma pisał że plaże pewnie będą puste przy mocy konsol obecnej generacji, więc teraz jednak jest słabo bo ludzie stoją a nie leża na plaży, no i nie ma muzyki :lovin: Ale ok przyłącze się, wygląda to słabo  (nie jak np niedaleko mnie w Międzyzdrojach) bo: nie ma paranów, nie ma 5 ludzi na m2, a w tle nie leci Zenek Martyniuk, 7/10

O PC się nikt nie martwił... ;) 

Opublikowano
17 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

ja wierzę że gra dostanie cancela na tydzień przed premierą, Zelnick pokaże wszystkim gołą dupę a potem

200.gif

hmmm, bo tak na prawdę to nie było żadnego posta od tych mongołow, że gra została ozłocona... 

25 minut temu, Iri napisał(a):

Niech przycinają ale podejrzewam ,że gdy już 19 listopada gra ukaże się na konsolach to po góra miesiącu lub dwóch wrzucą do sieci build na pc i pogramy nie czekając rok czy dwa. Jeśli nie wypuszczą gry jednocześnie na PC to będzie to strzał w kolano jakiego świat nie widział bo Ci których nie interesuje online przejdą i będą zadowoleni ,że mają 3 stówy w kieszeni. 

o czym Ty gadasz? kto CI wrzuci jakiś build do grania?  po co się tak sam nakręcasz? 

jakby tak zrobili, i każdy kto ma PC, kupił wersje na konsole bo MUSI bo nei ma wersji PC, a po 2 msc by wyszła wersja PC to byłby taki skowyt, że doszlobyu do atakow na siedziby Rockstar, więc to co mówisz się nigdy niewydarzy 

Opublikowano
2 godziny temu, TheMr. napisał(a):

Ale widać cięcia w budżecie, zero alokacji produktów od wielkich firm :E 

Na tym polega świat GTA, że parodiuje znane marki. Nigdy tego nie było i nie będzie. 

Opublikowano
4 minuty temu, samsung70 napisał(a):

jakie marzenia? ja bym wolał żeby to jednak była wersja bieda-console.. 

Marzenia, że ma dostęp/udostępni wersję na PC i niektórzy będą grali przed premierą :P 

Opublikowano
40 minut temu, KamcioGF napisał(a):

Na tym polega świat GTA, że parodiuje znane marki. Nigdy tego nie było i nie będzie. 

Odpowiednio duża ilość gotówki zmienia parodię we wszystko co sobie zażyczysz. Nie byłbym pewny czy rockstar będzie dalej parodiował znane marki. W innych grach “parodia” znanych marek jest oznaką braku budżetu, w GTA to wyższy poziom parodii :E 

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Coca cola czy inny mercedes chętnie by zapłacili Rockstarowi by ich produkty były w GTA, a nie odwrotnie, ale to się nie wydarzy. To inne uniwersum i marki z gta żyją własnym życiem. Sam nigdy nie wgrywałem modów na prawdziwe auta, bo psuło to dla mnie klimat.

Edytowane przez babayaga
  • Upvote 1
Opublikowano

A mi to prędzej odbiera klimat, bo wtedy mam w głowie że gram w jakiś chiński podrobiony świat gdzie wszystko wygląda niby podobnie ale z inną nazwą. Parodii nie wyczułem od I części, no ale cóż.