-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Tak, gdzieś czytałem, że korzystniej było przedstawić głównego bohatera w taki sposób. -
Przez Send1N · Opublikowano
O kuzwa czegoś takiego jeszcze nie widziałem powiem ci u nikogo ogólnie bez napisów a jak produkcja od skośnych to z angielskimi - grubo. A jak przykładowo francuska to co wtedy robisz? -
Przez Krauziak · Opublikowano
W asusach szybko wysycha fabryczna pasta ,u mnie po trzech miesiacach byl kamien na cpu,nawet Llano nie pomagalo.PTM to zadna modyfikacja,tak czy owak trzeba bylo to zrobic. Po tym upgradzie radzi sobie bez podkladki w takich samych obciazeniach,tylko temperatury wyzsze. Sam CPU robi pelen boost przy 87wattach ,4.2-4.3ghz all core . Moim zdaniem podkladka przy obciazajacym graniu to must have. Wyzsza wydajnosc ,a jako bonus brak kurzu w lapku. -
Przez toska78 · Opublikowano
Ktoś już testował wykorzystanie pamięci w grach po wykonaniu pkt. 1 przy 16 GB ramu? Pytam bo u mnie zgodnie ze skryptem max. użycie pamięci fizycznej wyniosło 92% a max. użycie pamięci wirtualnej 98% (według hwinfo) i się zastanawiam czy ten sztywny plik wymiany 2-4 GB w skrypcie nie jest za mały dla 16 GB ramu. Testowane w Snowrunnerze w FHD. -
Przez Asag · Opublikowano
Obecnie w Europie 2 kraje miałyby problem żeby dogadać się czy sałatka ma być z pomidorem czy z ogórkiem a jak już dodasz trzeci to okaże się że ma nie być sałatki tylko stek a ty roztaczasz jakąś wizję Stanów Zjednoczonych Europy. Nawet takim tworem jak SZE ktoś musiałby kierować i weź przekonaj kilkanaście innych państw że akurat ten kandydat czy komisja z kraju X jest do tego najodpowiedniejszy. Ba, nawet nie trzeba daleko szukać, w samym PE nie ma zgodności i nigdy nie będzie. Jak dla mnie jakaś utopia niemożliwa do zrealizowania z mnóstwem możliwości do robienia przekrętów.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi