Skocz do zawartości

Wybieramy opony (letnie, zimowe czy też wielosezon)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 minut temu, galakty napisał(a):

Mhm tak w WP na pewno :hihot: 

A kto Ci mówił, że to WP? Blok jest z cegły z betonowymi stropami, całe osiedle tzw "chemików" powstało dla pracowników nowo otwartych zakładów przemysłu włókienniczego - dla kilku bloków które były przeznaczone dla lepszej  części kadry mieszkań było 2 na piętrze (a nie 3) i do tych mieszkań były pobudowane garaże tuż pod blokiem (w szczycie budynku).

16 minut temu, galakty napisał(a):

Mnie nie ma teraz w Polsce, ale widziałem zdjęcia z Poznania to masakra, lodowisko w całym mieście. 

Ja mialem sie wybrać na Szczecin, ale po tym co widziałem na necie, to chyba wyjazd przełożę na inny tydzień miesiąc :E 

12 minut temu, marko napisał(a):

Rowery widmo znaczy się ktoś postawił i stoi ewidentnie nieużywane od lat

Blok ma dosłownie kilka lat, więc ciężko o rowery, które by tam stały nieużywane od lat.

12 minut temu, marko napisał(a):

Nie mam pojęcia, jak to jest prawnie w Polsce. U mnie dużo spółdzielni raz do roku czy 2 lata wiesza karteczki na rowerach. Po jakimś czasie sprawdzają, kto zdjął karteczkę. Nie wiem czy potem wieszają kolejne ostrzeżenie czy nie, ale na koniec zabierają te rowery. Skoro nikt się tym nie interesuje, tzn. niepotrzebne i zagraca.

to nie jest zły pomysł, ale wątpię, żeby u nas przeszedł. Może za kilka lat...

Opublikowano

U mnie nie ma miejsca na rowery, albo w garażu, albo na balkonie trzymają, ew. komórka lokatorska jak komuś udało się kupić. Ja mam ten luksus, że mam ogródek, więc komórka stoi i pochowane. Piwnicy też nie ma... Ale blok nie jest duży więc nie bardzo byłoby gdzie to robić, oprócz kopania głębiej co mocno podbija cenę.

Opublikowano
9 godzin temu, huudyy napisał(a):

Ja mialem sie wybrać na Szczecin, ale po tym co widziałem na necie, to chyba wyjazd przełożę na inny tydzień miesiąc :E 

Ogólnie odradzam korzystania z trasy S3 w godzinach porannych. O ile ciężarówki same sobie ocieplają prawą, to lewa tak do godz. 10 często jest nieogarnięta.

• Thanks 1