Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W poniedziałek pomyślałem, że opłucze bo nie da się już dotknąć do klapy bagażnika. To był błąd bo płukałem 3 minuty, a z stanowiska próbowałem wyjechać przez pół godziny bo koła utknęły w lodowych dołkach :E

• Haha 3
Opublikowano
7 minut temu, jarux napisał(a):

W poniedziałek pomyślałem, że opłucze bo nie da się już dotknąć do klapy bagażnika. To był błąd bo płukałem 3 minuty, a z stanowiska próbowałem wyjechać przez pół godziny bo koła utknęły w lodowych dołkach :E

Na takie akcje dobre sa gumowe dywaniki 😜 

Opublikowano
18 minut temu, galakty napisał(a):

Nowe wycieraczki Bosch czekają na montaż :salut:

Pany jakie żarówki H7 są teraz polecane? W szafie mam jakieś zwykłe Osramy, ale może warto coś lepszego kupić?

Jak masz soczewki to poszukaj ledow.

Opublikowano
6 minut temu, TheMr. napisał(a):

Czym mocniej i dalej świecą tym krócej żyją. EJAJ dosyć dobrze dobiera czego potrzebujesz. Mi OSRAMy NightVision wytrzymują całe 3-4 miesiące. 

Eee co 3 msc to mi się nie chce wymieniać :E Miałem kiedyś Phillipsy jakieś takie mocniejsze to świeciły pięknie, ale jedna zima i do kosza.

1 minutę temu, Gret napisał(a):

Jak masz soczewki to poszukaj ledow.

Nielegalne, dziękuję. 

Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Eee co 3 msc to mi się nie chce wymieniać :E Miałem kiedyś Phillipsy jakieś takie mocniejsze to świeciły pięknie, ale jedna zima i do kosza.

Nielegalne, dziękuję. 

Jakie nielegalne? Są osramy czy philipsy z homologacja. A przynajmniej cos będziesz widział :E

• Sad 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galakty napisał(a):

Nielegalne, dziękuję. 

Przy soczewce i tak nie widać, co jest źródłem ;) Ale mi ledy ~2 lata świeciły i padły, nic nie było widać w nocy... No i wieczny błąd spalonej żarówki :E I prawdę mówiąc u mnie jakiejś oszałamiającej różnicy nie zrobiły... Już pewnie lampy są dojechane w środku.

Edytowane przez lesiu155
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Gret napisał(a):

Jakie nielegalne? Są osramy czy philipsy z homologacja. A przynajmniej cos będziesz widział :E

W Polsce tylko jedne LEDy mają homologację (H11), reszta NIE. Nie można się na nich poruszać po drogach publicznych. 

Edytowane przez galakty
Opublikowano
47 minut temu, galakty napisał(a):

W Polsce tylko jedne LEDy mają homologację (H11), reszta NIE. Nie można się na nich poruszać po drogach publicznych. 

Chyba, że masz Dustera - użytkownicy "zalatwili" :-)

Godzinę temu, galakty napisał(a):

Pany jakie żarówki H7 są teraz polecane? 

Osram Cool Blue.

• Like 1