Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kuń mi dziś dał w nocy tyle frajdy, że szok.

Nie ma -10C i tony soli na drogach więc przewietrzyłem go 80km jazdy w nocy wokół Warszawy.

Zatankowany pod korek + jakiś STP formuła dla benzyny %-)

Spalanie przy 90-100km/h w deszczu pod wiatr 7,9-8,2 litra :o

Parking IKEA na Targówku, noc, cisza, spokój, 2C na plusie, przy ziemi przymrozek, wyłączona kontrola trakcji, skrzynia w S, skręcone koła i lekki gaz. 

Banan na twarzy.

I teraz tak, chcę coś dla niego zrobić na wiosnę. Może ktoś polecić studio detailingu w WWA, by zrobić korektę lakieru na 2 etapy bo prawy bok lakierowany a reszta auta nałożona powłoka bez polerki wcześniej (!), idiota jakiś to robił i szukam kogoś kto się zna, ogarnie ale nie wyceni na 10k pln i nie bedzie nachalnie wciskał folii na lakier itd jak to miałem juz przyjemność w dwóch studiach przejść i zrezygnowałem. 

Oprócz tego celuje w nowy wał napędowy bo wibracje duże dość między 80 a 120 km/h a tak najczęściej jeżdżę. Wada fabryczna w 3.7 niestety, fora w USA pełne info o tym.

PSX_20260222_023943.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• A jakie to jest to pierwotne ubezpieczenie?
    • Oo nieźle ; D  Szczerze mówiąc trochę mnie zmęczyły gry TPP, chętnie pogram cos FPP
    • MARATHON       Wielkimi krokami nadchodzi kolejna gra od Bungie. Mam wrażenie że to jest takie być lub nie być dla tej firmy. Po ogromnym hejcie na Bungie mam nadzieję że odgryzą się tym tytułem, ale na pewno będzie bardzo ciężko. Extraction Shooterów na rynku cała masa, choćby Arc Riders, który odniósł niemały sukces. Ja mam jednak nadzieję że Marathon ładnie będzie spisywał się pod względem gunplay, w końcu to twórcy Halo czy Destiny.   Gra bankowo przyciągnęła mnie ciekawym designem graficznym i właśnie liczę również na dobry gunplay.    Pare screenów:     Co o tym tytule sądzicie? Bungie dowiezie czy raczej skończy jak Concord lub Highguard? Jestem ciekaw Waszych opinii.    
    • Zreszta co to za test gdzie jeden cpu jest po oc, a inne nie Przeciez taki test z gory na smietnik leci.  Do itx tylko i wylacznie bierze zen5 gdzie taki 9700x jest raz, ze wydajny, dwa ma ppt 88W, a po trzecie zen5 pieknie odprowadza cieplo  
    • Aby nie porównywać gruszek do jabłek zadałem sobie trud zainstalowania demka Quake 2 RTX, odkopania screena ze starego tematu i porównania do Inno3d X3 na tych samych ustawieniach. Inno3d GeForce RTX 5070ti X3 z wygrzanym PTM na rdzeniu. UV ~2800MHz @ 0,885V 20 minut, temperatura rdzenia 63,7*C, temperatura pamięci 70*C, 1720 RPM PNY GeForce RTX 5070 Ti Overclocked Triple Fan na fabrycznej paście (czy co tam dają). UV ~2800MHz @ 0,885V 20 minut, maksymalna temperatura rdzenia 61*C, maksymalna temperatura pamięci 66*C, maksymalnie 1048 RPM   Delikatnie ujmując ~1700RPM vs ~1000RPM na tym samym ustawieniu to jednak znaczna różnica. A teraz @caleb59 personalnie zwrócę się do Ciebie, bo widzę, że masz jakiś problem i kolejny raz torpedujesz co robię. Kolejna grafa na warsztat, kolejne docinki z Twojej strony. Cytując Twojego posta w moją stronę z tematu o Inno3d   W temacie o odpalaniu PCI-E 5.0 x16 na B650 też jakaś negacja i podkładanie min. Przykładów pewnie znalazłoby się więcej. Zrozum, że nie każdy musi być smutnym, zrzędzącym grubaskiem skupiającym się na żarciu kebabów i kotach, bo jednak jak nazwa wskazuje - ithardware - związane jest ze sprzętem. Ja hobbystycznie ten sprzęt sobie sprawdzam i staram się podzielić przemyśleniami i suchymi faktami, aby inni mieli z tego jakiś pożytek. Robię to na ile potrafię, jestem amatorem-pasjonatem, mimo wszystko cieszy mnie jeżeli suche fakty, które przedstawię z pierwszej ręki pomogą komuś w kupnie lub wręcz odrzuceniu jakiegoś sprzętu. Kłuje Cię to? Nie musisz tu wchodzić. Nikt nie będzie płakał.  Chcesz krytykować? Rób to konstruktywnie, załóż swój temat, zaprezentuj inny sprzęt. To trochę trudniejsze od chodzenia po tematach z grami i pisania głupich postów ale spróbuj Powodzenia.   Chwilowo to co wyżej. Dużo mówi. @Tornado3 Testowałeś już ten BIOS?  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...