Katystopej 1 780 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) 6 godzin temu, Krzysiak napisał(a): Ja jutro też zmieniam...na zimowe Akurat na święta jadę do Zakopanego a tam z tego co widzę na kamerach online regularna zima...no i na 1 weekend muszę przełożyć koła Wczoraj byłem w Limanowej, wymieniaj Myju myju i namaszczenie woskiem w sprayu Edytowane 2 Kwietnia przez Katystopej 1
marko 1 060 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 6 godzin temu, Krzysiak napisał(a): Ja jutro też zmieniam...na zimowe Akurat na święta jadę do Zakopanego a tam z tego co widzę na kamerach online regularna zima...no i na 1 weekend muszę przełożyć koła Ja tam takich problemów nie mam (wielosezon). Ale żeby nie było, to tydzień temu kazałem zamienić koła między osiami
Krzysiak 2 582 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Dobrze że mam 2 zestawy kół, to choć nie będzie mnie to kosztować 300pln za 2 przekładki opon i wyważanie Gdyby nie to, że jedziemy w 4 dorosłe osoby jechałbym corsche, bo na wielosezonie stoi Choć jeszcze to przemyślę
lesiu155 338 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 9 minut temu, Krzysiak napisał(a): Dobrze że mam 2 zestawy kół, to choć nie będzie mnie to kosztować 300pln za 2 przekładki opon i wyważanie Gdyby nie to, że jedziemy w 4 dorosłe osoby jechałbym corsche, bo na wielosezonie stoi Choć jeszcze to przemyślę Panie, ja w 4 osoby Corshe 1.0 Zamość - Wwa machnąłem, nie bój żaby 1
huudyy 3 325 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 5 minut temu, Katystopej napisał(a): Chyba może być spoko, jutro już nie będzie tak wyglądać 1 1
Katystopej 1 780 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Wiem wiem, ale zaraz po pucowaniu czarny metalik jest piękny, a później styknie spłukać i spokój Edytowane 2 Kwietnia przez Katystopej
Katystopej 1 780 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia 6 minut temu, Gret napisał(a): @Katystopej kropelki śmigają? Śmigają. Jutro szyby jeszcze ogarnę.
Gret 987 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Katystopej napisał(a): Śmigają. Jutro szyby jeszcze ogarnę. Szyby, felgi, opony i można na spota lecieć
galakty 4 383 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Wymieniłem jednak oświetlenie wnętrza na LEDowe, od razu lepiej przyznaję 1 1
Katystopej 1 780 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia 7 minut temu, galakty napisał(a): Wymieniłem jednak oświetlenie wnętrza na LEDowe, od razu lepiej przyznaję Robisz mobilny gabinet dentystyczny? 2
GordonLameman 9 733 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 46 minut temu, Katystopej napisał(a): Wiem wiem, ale zaraz po pucowaniu czarny metalik jest piękny, a później styknie spłukać i spokój Jadę do Gibasa zaraz, to wezmę gwoździa 2
Katystopej 1 780 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia 35 minut temu, GordonLameman napisał(a): Jadę do Gibasa zaraz, to wezmę gwoździa Jeśli myślimy o tym samym gościu to mieszka pode mną 1
GordonLameman 9 733 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 4 minuty temu, Katystopej napisał(a): Jeśli myślimy o tym samym gościu to mieszka pode mną To ten od sklepu z grillami?
Katystopej 1 780 Opublikowano 2 Kwietnia Autor Opublikowano 2 Kwietnia Czyli jest dwóch Gibasów na rynku Następnym razem daj znać wcześniej to siądziemy na bezalkoholowym w Artnovie 1
serwal4 266 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 3 godziny temu, Krzysiak napisał(a): Dobrze że mam 2 zestawy kół, to choć nie będzie mnie to kosztować 300pln za 2 przekładki opon i wyważanie Gdyby nie to, że jedziemy w 4 dorosłe osoby jechałbym corsche, bo na wielosezonie stoi Choć jeszcze to przemyślę Bez obrazy, ale jak jeszcze łącze fakty to to w takiej Corsche fotel przy Twojej posturze to chyba musi być max do tyłu odsunięty? Trochę trudne warunki do podróży za Kierowcą, nawet na tym "względnie krótkim" dystansie 1
Krzysiak 2 582 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Jak się odsunie do końca to nie jest źle... źle ma ten z tyłu 😆 Ja w autach mam zazwyczaj problem z długością nóg i miejscem na nie. Edytowane 2 Kwietnia przez Krzysiak
DjXbeat 727 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Wymiana kół - w Tesli to się młotkiem wymienia
DjXbeat 727 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 2 minuty temu, Krzysiak napisał(a): Założyłem zimówki do 508 No zapowiadają przymrozki
lesiu155 338 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Wziąłem się za wymianę linki od klamki i rygla. Skończyło się tylko na rozebraniu boczka, bo mi gościu linki nie przysłał, więc nie ma sensu tego składać... Przynajmniej mogę teraz drzwi od środka otworzyć 😄
galakty 4 383 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Mycie na bezdotykowej + szyby + felgi + uszczelki + opony.
Krauziak 69 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Powoli konczę audio w Lagunie . Ostatnio wleciał AudioSystem CO-08evo DC w zamknietej skrzynce .Zabudowa w boczku, 9 litrów. Jeszcze zmiana przodów na wersje 2ohm,porzadne wygluszenie drzwi ,przelożenie przednich midbassow na tył + wygłuszenie i będzie cacy. Bazuje na fabrycznym wzmacniaczu Bose Edytowane 3 Kwietnia przez Krauziak 2
Rekomendowane odpowiedzi