Katystopej 2 046 Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca Już mi 7 punktów zeszło, zostało 10 więc jakiś tam zapas jest, byle nie więcej jak 29 żeby w recydywę nie wpaść 2
galakty 5 169 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 49 minut temu, Gret napisał(a): Paliwo drogie, mandaty drogie. Po co wam ta moc BO MOGĘ 2 1 1
lesiu155 430 Opublikowano 25 Marca Opublikowano 25 Marca (edytowane) Ja w końcu pokupowałem graty, żeby naprawić com napsuł przy robieniu podsufitki linka od klamki, rygiel, taśma podsufitki, daszki (bo odwrotnie założyłem i połamałem ) i jeszcze jakieś pierdoły typu śrubki no i komplet do el. szyb z tyłu bo mi młody cały czas korbką otwiera Całość - 290 ziko Edytowane 25 Marca przez lesiu155
serwal4 305 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Żarówki Osram H7 Night Breaker +220% / para; Jeden Bosch +120% poszedł po ~dwóch latach (przy dziennych LED i małej ilości jazdy nocą), także tym daję ~6-10 miesięcy
Krzysiak 3 244 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Felgi 16 do corsche 😆 Edytowane 2 Kwietnia przez Krzysiak 4
Katystopej 2 046 Opublikowano 8 Kwietnia Autor Opublikowano 8 Kwietnia @galakty pytałeś się o mocniejsze H7, właśnie na pepku wpadła promka, zamówilem do siebie https://amzn.eu/d/0aBTcBoB
galakty 5 169 Opublikowano 9 Kwietnia Opublikowano 9 Kwietnia Hmmm nie słyszałem o tych żarówkach. Na razie przyszły mi Osramy Blue Intense.
kapcer 124 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Chciałem kupić jakiegoś "taniego, dobrego" ELMa do diagnostyki, stanęło na vLinker MC+.
jarux 255 Opublikowano 24 Kwietnia Opublikowano 24 Kwietnia Świece zapłonowe do megane Cewka zapłonowa od 3.2tfsi oraz czujnik spalania stukowego od jakiegoś 1.4 czy tam 1.6 PSA.
Klima 109 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Ładowarkę Ctek mxs 5.0. Teraz mam jakąś biedronkową i rozładowywuje akumulatory zamiast ładować.
Kyle 541 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja 14 minut temu, Klima napisał(a): Ładowarkę Ctek mxs 5.0. Dobra ładowarka. Dawniej używałem do zwykłych akumulatorów, więc wchodził co jakiś czas program rekondycjonowania, a teraz używam do AGM (ma odpowiedni program).
Klima 109 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Ctek'ów używamy w pracy i dają radę. Zastanawiałem się jeszcze nad Noco, bo mamy ich boostey i są świetne. Co dziennie używane kilka - kilkanaście razy.
Kyle 541 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja (edytowane) 1 godzinę temu, Klima napisał(a): Zastanawiałem się jeszcze nad Noco, bo mamy ich boostey i są świetne. Myślę nad zakupem boostera. Czyli "Noco" polecasz ... a znasz jakieś, których lepiej unikać? Edytowane 9 Maja przez Kyle
Klima 109 Opublikowano 9 Maja Opublikowano 9 Maja Nie mam większego doświadczenia z boosterami. Noco mam przetestowane i dają radę nawet z totalnie padniętymi aku. Dostają wpierdziel cały czas i nie pasują się. 1
lesiu155 430 Opublikowano 11 Maja Opublikowano 11 Maja Miałem kupon na allegro do moto więc wpadł olej, płukanka i filtry na wymianę za kilka miesięcy
kapcer 124 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja Podnośnik (żaba) Redats LS-370. Wymienię w końcu koła na letnie. No i miał być vLinker MC+, ale chińczyk anulował zamówienie. Trafiła się za to wersja bez plusa w spoko cenie i wczoraj dojechała. W końcu porządna kostka do diagnostyki. Łączy się ze wszystkimi modułami w aucie. Namierzone który czujnik parkowania raz działa, raz nie i dlaczego klimatyzacja nie do końca działa.
galakty 5 169 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja @kapcer jakiej apki używasz? Ja mam Vgate Pro
kapcer 124 Opublikowano 12 Maja Opublikowano 12 Maja AlfaOBD. U mnie włoszczyzna na podwórku. I OPL Monitor do Opla.
serwal4 305 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Żeby nie zaskoczyć się na urlopie to para Osram Silver H7 +100*% (wylądują jako długie, a obecne Bosche jako zapas) Do tego: - 1l oleju - żarówki kierunkowskazów + żarówki pozycyjne/stop - wtyczki tylnych lamp
bleidd 1 320 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca - Turtle Wax HS PRO Graphene Max Wax - Colourlock Leder Protector - Colourlock Soft Clean - Colourlock Leder Versiegelung - Work Stuff MONSTER Drying Towel 90x72 - K2 Lussy PRO 1200GSM 1
Klima 109 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Do Passata: olej i filtry do silnika i DSG.
Krzysiak 3 244 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Do mercedesa: - głośniki - przednie błotniki - olej, filtry - tylne lampy bo klosz jednej starej już był zmęczony życiem - felgi 17" - opony letnie Barum bravuris 6 225/45R17 2 1
kapcer 124 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca @Krzysiak, chyba lubisz te Barumy, co? Bo coś kojarzę, że to już któryś komplet u Ciebie.
Rekomendowane odpowiedzi