Gret 707 Opublikowano Poniedziałek o 18:24 Opublikowano Poniedziałek o 18:24 11 minut temu, Klima napisał(a): No jasne, że każdy oceni to indywidualnie, ale Formentor przez użytkowników postrzegany jest jako dość słabo wyciszone auto. 1.5 jest jakaś konkurencja dobrze wyciszona?
Klima 53 Opublikowano Poniedziałek o 18:48 Opublikowano Poniedziałek o 18:48 22 minuty temu, Gret napisał(a): jest jakaś konkurencja dobrze wyciszona? Nie wiem, nie interesuje mnie to.
trepek 1 622 Opublikowano Poniedziałek o 18:53 Opublikowano Poniedziałek o 18:53 28 minut temu, Gret napisał(a): jest jakaś konkurencja dobrze wyciszona? W podobnej cenie jest pewien samochód na K producenta na F, którego nazwy nie można tutaj podawać ;-) I jest on zaskakująco cichy jak na swoją cenę. Piszę z autopsji, jeździłem 1 4
Katystopej 1 354 Opublikowano 22 godziny temu Opublikowano 22 godziny temu 10 godzin temu, trepek napisał(a): W podobnej cenie jest pewien samochód na K producenta na F, którego nazwy nie można tutaj podawać ;-) I jest on zaskakująco cichy jak na swoją cenę. Piszę z autopsji, jeździłem Fisker Karma? Nie gadaj, że tym jeździłeś 3
trepek 1 622 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Jeszcze wiele rzeczy o mnie nie wiesz
trepek 1 622 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Croma 2.5 TD, pierwszy samochód osobowy z dieslem z bezpośrednim wtryskiem Jak widać na obrazu - na mechanicznej pompie rozdzielaczowej VE. 2
bergercs 1 882 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu ITHardwareGPT wyczail, że to przez "kolegę" z Microsoftu zrobione :-) 3 1
Rekomendowane odpowiedzi