Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Painkiller powraca! Saber Interactive i 3D Realms pracują nad zupełnie NOWĄ grą opartą na kultowym shooterze z 2004 roku. Premiera na PC i konsole zaplanowana jest na jesień 2025 roku

Pewnie dlatego nie kojarzycie lokacji 😄

Opublikowano (edytowane)

Mam jeszcze na CD Paninkillera Black Edition i doskonale wiem, jak wygląda oryginał. Niestety tutaj, jak już pisaliście Doomowaty klimat będzie :( To nie żaden odświeżony PK, tylko jakaś hybryda. Szkoda, bo jak pierwszy raz zagrałem w PK na zintegrowanej grafice GF 256 bodajże + Palomino + 256MB Ram, to byłem oczarowany. A to było jak się nie mylę na płytce z gazety CDA, którą kupowałem, bo interneta wtedy niet u mnie. No i poleciałem do kiosku RUCHU kupić drugą gazetę dla kumpla, żeby płytka była. Dwie flaszki wtedy pękły :E  Najlepsze było to, że płytki dodawane do CDA po prostu zawierały jakieś tam programiki, często w ogóle nieprzydatne, oraz demka gier - przeważnie byle jakie. A tutaj nagle Painkiller w pełnej wersji !! Szybko gazety zniknęły :E 

Ale ciekawy jestem tego wynalazku na jesień :) 

Edytowane przez leven
  • Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a):

Chyba Capcom lubił olewać PL na labie w tematach wesoło było, a jak jeszcze dziubłeś delikatnie odnośnie znajomości języka obcego to 

858d1045211_ola.jpg

Akurat przy Residentach moim zdaniem mieli racje. Wszystkie Residenty były tłumaczone na 15 języków w tym polski. Nagle Capcom przy RE Village i RE4 nie dal języka polskiego. Jakby nie patrzeć jesteśmy 38 milionowym krajem. Skoro do tej pory były tłumaczone i wyglądało to tak jak poniżej i nagle którąś część przestają tłumaczyć na polski to się nie dziwie, że się ktoś oburzał.

05U4UVW.png

Opublikowano (edytowane)

Wszyscy już się ze...li, że hybryda, ale IMHO wygląda to całkiem sympatycznie, oby tylko gameplay nie przypominał DOOM Eternal, ale raczej DOOM 2016, i może wyjść z tego fajna gra.

Edytowane przez Zas
  • Like 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Zapowiedz dużo ciekawsza niż to, co pokazali w nowym Doomie. To latanie na smoku, "otwarty świat" czy walka jakimś kolosalnym mechem średnio tam pasuje. Painkiller wygląda na klasycznego arena shootera bez dziwactw - i dobrze. Oby tylko gameplay dowiózł. 

• Like 2
Opublikowano

Nie była to gra, która zmienia oblicze świata, ale była to po prostu fajna produkcja, która wiedziała czym ma być i właściwie jeżeli powiesz Painkiller, to zaraz wszyscy kiwają głowami: "o tak pamiętam, to było niezłe..."

Opublikowano

Z tego co pamiętam, był dodawany do jakiegoś czasopisma, ale nazwy już nie kojarzę. To były czasy... 20 ziko za grę, żadnych patchy, żadnych mikrotransakcji, tworzenia kont - wkładasz płytę i grasz.

• Upvote 2
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...