Ukraina - Rosyjska inwazja 2022
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez indexinfio · Opublikowano
Przydałby się podział działu "Fotografia" na część sprzętową i drugą przeznaczoną bardziej na dyskusje. -
Przez toska78 · Opublikowano
A w stresie jakie mają max. obroty te fan 3 i 4? -
Przez hubio · Opublikowano
Wiesz polityka międzynarodowa to nie prowadzenie warzywniaka. Oprócz zysków dla kraju równie ważne są względy PR czego zresztą ani PiS ani konfa kompletnie nie ogarnia. Te kamienice za 1zł i przydomek Polski jako "przyjaciela" Ukrainy przedkłada się na wizerunek całego kraju, narodu i państwa. To skutkuje zarówno w sferze wymiany gospodarczej na poziomie firm jak i wielu innych płaszczyznach. Firmy zagraniczne i ich zarządy o wiele chętniej będą współdziałać z krajem, który nie ma wtopy za wtopą jak za czasów PiS. Więc sposób jest taki: jak zarobić ale się nie narobić Czyli co robić dla dobra Polski, ale jednocześnie nie stać się podpadziochą jak za czasów PiS. Obecnie Polska nie cacka się z imigrantami na granicy, jest zawieszone prawo do azylu, praworządność też pod znakiem zapytania choćby odnośnie przejęcia TVPiS, ALE mamy KPO i "zrouzmienie" dla polityki imigracyjnej Wiesz mi, że Tusk wie co robi, a te "kamienice" nam się zwrócą z nawiązką... Niestety konfederaci kompletnie tego nie ogarniają, na pewno ich wyborcy, a z kolei politycy albo grają na populizm i doskonale wiedzą, że nie mają racji albo są tak głupi, że nie wiedzą. Obie opcje złe Jak wielokrotnie pisałem - zdobycie pełni władzy przez konfę to będzie dla Polski 5xgorzej niż za PiS, choć to trudno sobie wyobrazić... -
Przez zdunzdun · Opublikowano
@Radziuwilk chcesz mi powiedzieć, że @hubioczy @adashimogą być ruskimi agentami/ trollami?
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi