dawidoxx 1 169 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 53 minuty temu, caleb59 napisał(a): Fajnego patcha dostaliście zapowiadanego na dzisiaj, taki niewidzialny. Ty to chyba czerpiesz z tego przyjemność Dobre teksty lecą w gierce 13
STALKER 157 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Godzinę temu, caleb59 napisał(a): Fajnego patcha dostaliście zapowiadanego na dzisiaj, taki niewidzialny. Za cienki jesteś do takiej gierki. Pasjans to coś dla Ciebie Edytowane 8 Czerwca przez STALKER 3
noah 50 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Ok wróciłem z rejsu a tu gracie na całego ja swoją przygodę zacznę jutro.
azgan 1 860 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Kiszak tyle się pultał jakim będzie ten Remake a teraz sam siedzi, ogrywa i klepie content - dobry mem 2 1
DITMD 1 343 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca @ValeriInnymi słowy, jak popsuć sobie grę 2 2
Strilok 541 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 11 minut temu, DITMD napisał(a): @ValeriInnymi słowy, jak popsuć sobie grę Dokładnie tak:
Reddzik 3 899 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) Nazywa się Natalia, jakbyście byli zainteresowani, to mogę pomóc. Edytowane 8 Czerwca przez Reddzik
Isharoth 700 Opublikowano 8 Czerwca Autor Opublikowano 8 Czerwca 4 rozdział wszedł, akurat na zakończenie dnia Dopiero odkryłem że jak się gdzieś usiądzie, to Bezi mówi coś o aktualnym celu w głównym zadaniu.
Kartofel 69 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca CORE ULTRA 225F https://www.pcgameshardware.de/Gothic-Remake-Spiel-73829/Specials/Over-500-Benchmark-Results-Across-62-CPUs-40-GPUs-and-Linux-1544558/4/
Strilok 541 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Tak trochę prześmiewczo: 25 lat temu również nie żył, ale spoko załatwiłem mu towarzystwo w postaci Wrzoda Co dwa trupy to nie jeden 1
Reddzik 3 899 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Tym tekstem można podsumować niektórych graczy w Gothica 4
Nikelajer 6 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca Info z oficjalnego discorda dot. łatki- w skrócie patch póki co "dla PS5 i PS5 Pro, ponieważ awarie na tych platformach powodują usunięcie WSZYSTKICH zapisów, więc jest to niezwykle istotne. Wszelkie inne informacje pojawią się w tym tygodniu i nie martwcie się, w przyszłości pojawi się mnóstwo łatek również na PC" 2
Psiak 96 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 8 minut temu, Nikelajer napisał(a): Info z oficjalnego discorda dot. łatki- w skrócie patch póki co "dla PS5 i PS5 Pro, ponieważ awarie na tych platformach powodują usunięcie WSZYSTKICH zapisów, więc jest to niezwykle istotne. Wszelkie inne informacje pojawią się w tym tygodniu i nie martwcie się, w przyszłości pojawi się mnóstwo łatek również na PC" Łatki wprowadzą jak już ludzie poprzechodzą grę każdym obozem i gra pójdzie na "półkę" 1
Sheenek 445 Opublikowano 8 Czerwca Opublikowano 8 Czerwca 3 godziny temu, Kartofel napisał(a): Gdyby ktoś miał problem z zamkiem : ) https://dsazz.github.io/gothic-remake-lockbreaker/ Miodzio, a juz mialem 20lp wydac na najwyzszy poziom zamkow. Ogolnie wiekszosc mi latwo idzie ale kilka mnie przerasta.
TmK 277 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca Kurde może i ja się za jakiś czas ostatecznie złamię i spróbuję wytrzymać dłużej niż godzinę ale to w przypadku jeśli by poprawili wydajność na ps5. Brak trybu ziemniaka ale z 60fps to po prostu kpina w 2026, dla mnie czasy "cinematic experience" już minęły i w gry bez 60 lub minimum 40 klatek po prostu nie gram. 1
azgan 1 860 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 8 godzin temu, Psiak napisał(a): Łatki wprowadzą jak już ludzie poprzechodzą grę każdym obozem i gra pójdzie na "półkę" Właśnie to sobie pomyślałem
ODIN85 4 926 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) 54 minuty temu, TmK napisał(a): Kurde może i ja się za jakiś czas ostatecznie złamię i spróbuję wytrzymać dłużej niż godzinę ale to w przypadku jeśli by poprawili wydajność na ps5. Brak trybu ziemniaka ale z 60fps to po prostu kpina w 2026, dla mnie czasy "cinematic experience" już minęły i w gry bez 60 lub minimum 40 klatek po prostu nie gram. Ten złom ma już 6 lat a grafika nie stoi w miejscu. Miej pretensje do siebie że nie grasz na tym tylko w exy bo obecnie tylko do tego się nadaje. Edytowane 9 Czerwca przez ODIN85 1 2
galakty 5 169 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 11 godzin temu, dawidoxx napisał(a): Dobre teksty lecą w gierce Przekonał 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 1 godzinę temu, TmK napisał(a): Kurde może i ja się za jakiś czas ostatecznie złamię i spróbuję wytrzymać dłużej niż godzinę ale to w przypadku jeśli by poprawili wydajność na ps5. Brak trybu ziemniaka ale z 60fps to po prostu kpina w 2026, dla mnie czasy "cinematic experience" już minęły i w gry bez 60 lub minimum 40 klatek po prostu nie gram. Ja bym to kiedyś chciał zrozumieć Ja różnicy nie widzę
TmK 277 Opublikowano 9 Czerwca Opublikowano 9 Czerwca 10 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ja bym to kiedyś chciał zrozumieć Ja różnicy nie widzę Też bym to chciał kiedyś zrozumieć jakim cudem ktoś nie widzi różnicy między niepełnymi 30 a stabilnymi 60 1
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez azgan,
2 reakcje
Pokaż odpowiedź