kapcer 75 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu Mi się udało kupić Pixela 9 na włoskim Amazonie, ale to w sumie już tydzień temu. Od tego czasu nigdzie nie było taniej, więc taki średni ten BF. Większość dobrych ofert pojawiła się kilka dni przed BF.
huudyy 2 856 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) 1 godzinę temu, LYCONE napisał(a): Czarna Perła z Lego wpadła dla żony kto ma w to uwierzyć Edytowane 13 godzin temu przez huudyy 1
Klima 33 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu BF to wielka ściema. Od kilku lat reklama ściąga ludzi do sklepów i kupują na potęgę, mimo niekoniecznie atrakcyjnej ceny. Nie będę wchodził w szczegóły, bo odciąłem się od branży elektroniki i produktów gospodarstwa domowego, ale każdy kto chociaż trochę śledzi rynek i ma odrobinę pojęcia o handlu wie jak to działa.
LYCONE 130 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 20 minut temu, Klima napisał(a): BF to wielka ściema. Od kilku lat reklama ściąga ludzi do sklepów i kupują na potęgę, mimo niekoniecznie atrakcyjnej ceny. Nie będę wchodził w szczegóły, bo odciąłem się od branży elektroniki i produktów gospodarstwa domowego, ale każdy kto chociaż trochę śledzi rynek i ma odrobinę pojęcia o handlu wie jak to działa. Sam Black Friday czyli piątek to racja, bo od lat najlepsze promocje są tydzień przed tym piątkiem. Odkurzacze, telefony, słuchawki, Lego dało się wyrwać świetne ceny, ale nie w sam piątek Nie wiem jak sytuacja stacjonarnie, bo nie chodzę do sklepów 1 godzinę temu, huudyy napisał(a): kto ma w to uwierzyć Tu akurat poważnie Jedyna rzecz jaką składałem z tej witryny, to sama witryna Lubię patrzeć na Lego, mamy kilka fajnych perełek, które urosły cenowo x2, x3 od czasu zakupu, ale samo składanie nie dla mnie. 1
huudyy 2 856 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Ja mam kilka sztuk, głównie architecture i botanicals porozkładane po całej chacie - zrezygnowałem z tego hobby jednak na rzecz innych pasji Edytowane 10 godzin temu przez huudyy
Klima 33 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Godzinę temu, LYCONE napisał(a): Mam tą samą witrynę w salonie, tylko w środku porcelana z Bolesławca Z Lego został mi się tylko Fiat 500.
Seeba03 127 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Dorwałem w dobrej cenie Google Pixel 10 Pro dla żony na Amazon.es i w Lidlu zaopatrzyłem się w akumulatorową wiertarkowkrętarkę Parkside Performance. Na rozpoczynające się wyposażanie mieszkania będzie jak znalazł 1
bergercs 1 416 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Z syropem klonowym i orzechami pekane: 2 1
TheMr. 2 610 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu @GordonLameman Drugi wypiek to chyba dopiero po banie 2
Katystopej 991 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Gordon powinien mieć wyłączoną możliwość wchodzenia do wątków politycznych 3
Katystopej 991 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, galakty napisał(a): Co tam się wydarzyło znowu?
marko 734 Opublikowano 47 minut temu Opublikowano 47 minut temu (edytowane) I za co ten ban? Przeglądnąłem wątek i nie widzę podstaw Edytowane 46 minut temu przez marko 2
bergercs 1 416 Opublikowano 43 minuty temu Opublikowano 43 minuty temu Tak modem jest wielki fan konforuskich - nie przeszkadza mu nabijanie się z morderstwa Ukrainki, ale nazwanie ruSSkich jakimś brzydkim słowem to już powód do bana. 1
galakty 3 348 Opublikowano 34 minuty temu Opublikowano 34 minuty temu Ahhhh ten z berlina wrócił... No to wszystko jasne, wrócili do tego co skończyli na ostatnim banie 1
Katystopej 991 Opublikowano 19 minut temu Opublikowano 19 minut temu 27 minut temu, marko napisał(a): I za co ten ban? Przeglądnąłem wątek i nie widzę podstaw Też czytałem, modowi władza do głowy uderzyła. Ani jednego wyzwiska czy wulgaryzmu.
Rekomendowane odpowiedzi