Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Katystopej napisał(a):

Danny, tam by trzeba najpierw wrzucić ori softa z dpf i adblue ON i sprawdzić, jak auto się zachowuje. Może modzonym w sofcie jest problem?

Zostało to zrobione, Przecie napisałem, że kolo wziął za to 2,5k a i tak auto nie jedzie i dymi. Na ten moment prezes zgodził się na wymianę tego ecu. Zobaczymy.

Edytowane przez dannykay
Opublikowano
16 minut temu, Totek napisał(a):

@bbandi no klasyka, focusy RS też nie lepiej wyglądają jeśli chodzi o zabezpieczenie. Fajnie się oszczędza teraz na lakierach, w nowych golfach maska od spodu jest tylko w podkładzie %-) Niemiecka jakość :pajac: 

Ale to wina konsumentów że kupują chińskie auta :E

Opublikowano
Godzinę temu, dannykay napisał(a):

Zostało to zrobione, Przecie napisałem, że kolo wziął za to 2,5k a i tak auto nie jedzie i dymi. Na ten moment prezes zgodził się na wymianę tego ecu. Zobaczymy.

Nie, chłop wrzucił stocka i znowu wyprogramował, mi chodzi o wrzucenie stocka i sprawdzenie jak będzie działać bez wyłączania dpf i adblue.

Opublikowano (edytowane)

@trepek

Jak będziesz czekał na zapłatę w Karkówce od Gordona to możesz pisać z głodu, on tylko obiecuje tego grilla ;p

Ps. U nas nie wiadomo czy powiekszmy grono pclabowych bąbli w tym roku czy przyszłym ;o bo termin 31 grudnia ;d

Ale pas sobie zapisuje ;p

Edytowane przez Gang
Słownik poprawił karkówke na Kraków ;)
  • Like 3
Opublikowano (edytowane)

Jupi :D Młody w żłobku, żona w pracy, a ja na urlopie moze sobie coś odpocznę

Spoiler

Robiąc zabawkę dla młodego :E

20251130_182344.thumb.jpg.4877af3d7e47c61dd4637150da294a0b.jpg

Edytowane przez jarux
  • Like 4
Opublikowano

Ja dziś zaprowadziłem córkę na pierwszy dzień do przedszkola, poszło bez problemów, ale już zna miejsce bo często odbieraliśmy syna razem. Wróciłem do domu, żona na treningu i też cisza, spokój, aż dziwnie :D 

• Like 1
Opublikowano
16 godzin temu, DjXbeat napisał(a):

Żaden diler nie rejestruje auta, które będzie stało na placu bo to jest nie rentowne! 

Ale tu nie o rentowność chodzi tylko o statystyki. To co podał jest oparte na raporcie opracowanym przez niemieckie stowarzyszenie dilerów samochodowych, będziesz to podważał?

11 godzin temu, KiloKush napisał(a):

Ale to wina konsumentów że kupują chińskie auta :E

Dodaj, wąskiej grupy konsumentów. Tej samej, co kupuje na bazarze podróbki perfum i wieże stereo 2 x 1000W za 100zł.

• Haha 1
  • Upvote 1