Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
Odizolowanie/zrobienie dystansu dla wentylatora na ssaniu zawsze znacząco poprawiało jego kulturę pracy, kiedyś to był bardzo popularny temat bo sporo obudów miało opcję montażu wentyla na bocznej ścianie który zawsze robił największy hałas, wystarczyło zrobić lekki dystans od kratki i kultura pracy była o niebo lepsza, dlatego między innymi powstały "shroudy" dla wentylatorów -
Przez Lameismyname · Opublikowano
@lokiju Kiedyś czytałem masę komentów nt. tego polskiego sklepu co wspomniałeś. Serio to taki januszex jak gadają? -
Przez Pitt_34 · Opublikowano
@Paw79 Kolega wyżej dobrze prawi, jak raz wejdziesz w OLEDa to już nie wrócisz do IPS/VA. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Powiem Ci tak... przez ostatnie lata siedziałem na IPS i na wakacjach 2024 roku kupiłem minileda (AOC Q27G3XMN/BK) - ten przeskok to już był dla mnie kosmos, bo nie dość, że 180hz to jeszcze prawdziwy HDR. Wzbraniałem się przed OLEDem, bo 3 gen QD-OLED i 3 gen WOLED wydawały mi się wystarczająco niedoskonałe... aż przyszła premiera 4 gen Tandem WOLED, gdzie łyknąłem monitor Gigabyte z sygnatury z którego jestem mega zadowolony. Jeżeli grasz np. w Cyberpunka na najwyższych detalach w trybie HDR ale na klasycznym monitorze IPS/VA, to jakbyś dotykał fajnych cycków przez grube, gumowe rękawice.... Zmień monitor na OLEDa czym prędzej i ciesz się zupełnie innymi/lepszymi wrażeniami wręcz nie do opisania A z tego co widziałem, na OLEDy wskakują różne promki i poniżej 1900zł idzie dorwać jakieś fajne 1440p 27"
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi