jarux 94 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Nie wiem jak inaczej można to skomentować - 1
Gang 400 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ekologia to zasłona dymna jak zawsze.... W niemieckich autach się za to płaci i ich boli że tutaj nie. To jest realny powód. 99 procent ekologi służy biznesowi kogoś a nie planecie. 3
jarux 94 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Dodałbym, że ekologia od pewnego poziomu.
galakty 3 865 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Kijanka odebrana, ale przeskok te dwie generacje, 3x młodsze auto 1
lesiu155 201 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Panowie, temat smartwatch. Chcę kupić coś Żonie - ekstra jest Huawei GT 6 Elegant ale wersja pro ma EKG certified, które bym chętnie widział (zwykły nie ma) niestety nie ma wersji damskiej. Brać GT 5 Pro? Tu już jest taki damski wygląd i idzie zmienić pasek na jakiś delikatny skórzany. Jest coś innego takiego na rynku? Edytowane 1 godzinę temu przez lesiu155
galakty 3 865 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu EKG trzeba kalibrować z takim medycznym co jakiś czas. O ile nie ma chorób układu secowo-naczyniowego to zbędna funkcja.
Kyle 289 Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu Godzinę temu, galakty napisał(a): Kijanka odebrana, ale przeskok te dwie generacje, 3x młodsze auto Pochwal się jaki model, kolor, a nie tak cicho siedzisz.
galakty 3 865 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu (edytowane) 28 minut temu, Kyle napisał(a): Pochwal się jaki model, kolor, a nie tak cicho siedzisz. Nie mam na razie zdjęć, ledwo wróciłem i już opony wymieniałem Ceed 2019 (rejestracja 2020), srebrny, 1.4 T-GDI. Edytowane 18 minut temu przez galakty 1
Gret 671 Opublikowano 18 minut temu Opublikowano 18 minut temu (edytowane) 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Kijanka odebrana, ale przeskok te dwie generacje, 3x młodsze auto Ten kupił pierwsze lepsze a ja jak dureń szukam złotego grała... Pokaz ja chociaż Edytowane 17 minut temu przez Gret
Rekomendowane odpowiedzi