Gret 727 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Też sie nad ceramiką zastanawiam. Ale nie jestem przekonany. Muszę wiecej o tym poczytać.
dannykay 731 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Nic nie wiem o Dodge'u, bo miał Signuma jak ostatnio rozmawialiśmy
bleidd 717 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Też myślę nad ceramiką, zwłaszcza że te współczesne lakiery są jakie są. Warto, nie warto? Tanie to nie jest.
lesiu155 224 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 57 minut temu, galakty napisał(a): A co do srebrnego lakieru? Twardy/spray? Tutaj pewnie efektu nie będzie jakiegoś WOW, to nie to co czarny. Ja do srebrnego mam Coli 476. 40 minut temu, dannykay napisał(a): Nic nie wiem o Dodge'u, bo miał Signuma jak ostatnio rozmawialiśmy Pamiętam z laba jeszcze, że miał najpierw Alfę 156, potem Chargera - czy ja poyebałem coś? 12 minut temu, bleidd napisał(a): Też myślę nad ceramiką, zwłaszcza że te współczesne lakiery są jakie są. Warto, nie warto? Tanie to nie jest. Samemu można położyć Ale ja jakoś też nie jestem przekonany do tego. PPFki to nie zastąpi Edytowane 5 godzin temu przez lesiu155
Katystopej 1 395 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Chargera miał Yab, i homoseksualnego Merca 1
trepek 1 633 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 minuty temu, Katystopej napisał(a): i homoseksualnego Merca Jak to? W sensie, że miał w nim dodatkowego pedała od sprzęgła?
serwal4 194 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Że .... SLK to to było? I cyk, kolejny temat: "Audi TT vs Benz SLK - które lepsze dla męskiego fryzjera?" Edytowane 4 godziny temu przez serwal4 3
Kyle 340 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 3 godziny temu, trepek napisał(a): Jem tylko w samochodzie, nie wyobrażam sobie, że można inaczej Tapicerkę masz "materiałową", czy "skóra" lub inna "cerata"?
huudyy 3 224 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 3 godziny temu, galakty napisał(a): Właśnie się zastanawiam czy nie dać komuś na ceramikę... Dopiero co kupiłem, 3-4 lata bym chciał pojeździć. spróbuj samemu, to nie jest trudne, tylko dość pracochłonne (glinka na auto, umyć i odtłuścić). Efekt jest, tyle że no się spiera. Jak kupiłem moje premium, to zrobiłem raz, żeby zobaczyć jak to wygląda
Gret 727 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Do ceramiki wypadałoby zrobić korektę
larry.bigl 513 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło..
bleidd 717 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Moja siostra też dostała, olała temat i cisza już pół roku
GordonLameman 9 364 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu @larry.bigl do olania. Te firmy ostatnio mniej podskakują bo UOKIK im się przygląda 1 1
janek25 261 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, larry.bigl napisał(a): Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło.. mozna olać juz oficjalnie a wcześniej nieoficjalnie też a kto zapłacił ten za[płacić nie trzeba być wyrywanym w tym kraju
Gret 727 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 17 minut temu, larry.bigl napisał(a): Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło.. do chaty dostał? listem?
Katystopej 1 395 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 18 minut temu, larry.bigl napisał(a): Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło.. https://forsal.pl/kraj/aktualnosci/artykuly/10635446,mandaty-za-parkowanie-przed-marketami-bez-mocy-prawnej-uokik-nalozyl-na-firme-gigantyczna-kare.html Może im zrobić zdjęcie fuckena i wysłać poleconym 1
larry.bigl 513 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 9 minut temu, Gret napisał(a): do chaty dostał? listem? Nie no gdzie, za szybą świstek.
Gret 727 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, larry.bigl napisał(a): Nie no gdzie, za szybą świstek. no to do kosza
Petru23 375 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Lol, mój tata dostał wezwanie do zapłaty za brak darmowego biletu za szybą na parkingu pod marketem. Ja jemu mówię żeby to olał. A on się biedny stresuje. Miał ktoś z Was praktyczne spotkanie z tym? Gordon proszę bez Gordonowania 😄 chłopa robi tam codziennie zakupy, kasjerzy go znają a akurat raz się dziś trafiło.. Zapalić. Niestety... 42 minuty temu, Katystopej napisał(a): https://forsal.pl/kraj/aktualnosci/artykuly/10635446,mandaty-za-parkowanie-przed-marketami-bez-mocy-prawnej-uokik-nalozyl-na-firme-gigantyczna-kare.html Może im zrobić zdjęcie fuckena i wysłać poleconym Ooo, coś nowego 1
galakty 4 040 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tyle lat ludzie płacili i nagle nielegalne?
GordonLameman 9 364 Opublikowano 40 minut temu Opublikowano 40 minut temu 20 minut temu, galakty napisał(a): Tyle lat ludzie płacili i nagle nielegalne? Tyle lat pisałem że to nie są mandaty. Pewnie trzeba by bota zapytać, nie niektórzy nie uwierzą
galakty 4 040 Opublikowano 34 minuty temu Opublikowano 34 minuty temu 24 minuty temu, Gret napisał(a): kto płacił? W Polsce żyje więcej ludzi niż na tym forum Myślisz że nikt nigdy nie zapłacił?
Petru23 375 Opublikowano 17 minut temu Opublikowano 17 minut temu (edytowane) 38 minut temu, GordonLameman napisał(a): Tyle lat pisałem że to nie są mandaty. Pewnie trzeba by bota zapytać, nie niektórzy nie uwierzą A kto mówił, że to mandat? To wezwanie do zapłaty zgodnie z regulaminem parkingu. I wyjaśnij, dlaczego nie ma obowiązku zapłaty a kwitek do śmieci należy wyrzucić. 58 minut temu, Gret napisał(a): kto płacił? Ja płaciłem raz. Teren prywatny, regulamin parkingu wymaga pobrania darmowego biletu. Edytowane 1 minutę temu przez Petru23
trepek 1 633 Opublikowano 1 minutę temu Opublikowano 1 minutę temu 4 godziny temu, Kyle napisał(a): Tapicerkę masz "materiałową", czy "skóra" lub inna "cerata"? Biala nappa
Rekomendowane odpowiedzi