lesiu155 417 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) To popatrzcie jak ładnie są działeczki na torze poznań rozrysowane już na geoportalu... EDIT: Hmmm, z tymi działkami to chyba fejur... Edytowane 15 Kwietnia przez lesiu155 1
dannykay 1 088 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Godzinę temu, Katystopej napisał(a): My, osoby w podeszłym wieku 32 here Zamknięcie tego toru, to jakaś żenada, ale wiadome było, odkąd się okazało, że jednym z cymbałów, który się tam pobudował jest jakiś lokalny ważniak. 1
huudyy 3 406 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) 10 minut temu, dannykay napisał(a): 32 here Zamknięcie tego toru, to jakaś żenada, ale wiadome było, odkąd się okazało, że jednym z cymbałów, który się tam pobudował jest jakiś lokalny ważniak. Orzechy przeciw dolarom, że to prawda. PS myślałem że starszy jesteś Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): a co do spotów - wystarczy je zgłosić. Zamysł jest taki, żeby obserwować te spotkania. Trochę to rozumiem w kontekście tego co dzieje się czasem w nocy. To jest zamordyzm Gordon, i żadne tłumaczenie tego nie zmieni. Nawet nie wiem gdzie miałbym zgłosić to, że chce się spotkać z kumplami z klasy na piwo w piątkowy wieczór. W sumie za 2 tygodnie mamy kawalerski, 8 chłopa, trzeba będzie chyba na psiarskie napisać XD Edytowane 15 Kwietnia przez huudyy
KiloKush 900 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Hehe I 9 minut temu, dannykay napisał(a): 32 here Zamknięcie tego toru, to jakaś żenada, ale wiadome było, odkąd się okazało, że jednym z cymbałów, który się tam pobudował jest jakiś lokalny ważniak. Ale ogólnie to jak ludzie wybierają działkę pod budowę w tym kraju to jest dramat. Blisko pola, poniżej sąsiada, gdzieś gdzie stoi woda, obok miejsca powodującego smród lub hałas. Oczywiście biorą bo takie działki są nie bez przyczyny tańsze. A później żal do całego świata. 2
GordonLameman 10 160 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 1 minutę temu, huudyy napisał(a): To jest zamordyzm Gordon, i żadne tłumaczenie tego nie zmieni. Nawet nie wiem gdzie miałbym zgłosić to, że chce się spotkać z kumplami z klasy na piwo w piątkowy wieczór. W sumie za 2 tygodnie mamy kawalerski, 8 chłopa, trzeba będzie chyba na psiarskie napisać XD No ja też nie wiem, ale bym się dowiedział. Jeśli nei ma jednolitego systemu inforamtycznego to jest to dupa i debilizm 1
Katystopej 2 015 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 11 minut temu, dannykay napisał(a): 32 here Czyli 4 dycha już leci, mi się już kończy powoli
lesiu155 417 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) PESEL to tylko liczba ja tam się czuję na 20 EDIT: No, oprócz moich kolan, te się na tyle nie czują... Edytowane 15 Kwietnia przez lesiu155 2
GordonLameman 10 160 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 2 minuty temu, lesiu155 napisał(a): EDIT: No, oprócz moich kolan, te się na tyle nie czują... Musisz spędzać na nich mniej czasu 7
galakty 5 066 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 4 godziny temu, Katystopej napisał(a): Tor Poznań został zamknięty przez decyzję środowiskową - przekroczone normy hałasu. Dobrze że rok temu udało mi się jechać i mogłem usiąść jako pasażer w SF90 i przeżyć jak takie hiperauto zapierdziela po torze... Pierwszy i ostatni raz bo jakieś patałachy się pobudowały 50 lat później i im głośno. https://www.petycjeonline.com/ratowanie_toru_pozna 2
trepek 1 930 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 1 godzinę temu, dannykay napisał(a): 32 here 3
Arczevski 207 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Godzinę temu, galakty napisał(a): Dobrze że rok temu udało mi się jechać i mogłem usiąść jako pasażer w SF90 i przeżyć jak takie hiperauto zapierdziela po torze... Pierwszy i ostatni raz bo jakieś patałachy się pobudowały 50 lat później i im głośno. https://www.petycjeonline.com/ratowanie_toru_pozna U mnie ostatnio wyremontowali i otworzyli na nowo Autodrom Biłgoraj i też coraz głośniej słychać jakieś protesty, groźby pozwów i podobne ze strony ludzi mieszkających w okolicy toru. Ale czy tam jest wszystko tak na 100% legit to nie jestem pewien, bo rok od otwarcia nie minął, a już jakaś afera polityczna była
larry.bigl 696 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 3 godziny temu, Katystopej napisał(a): Spoty babanów jak Warsaw Night Ride owszem, to lepiej żeby było pod kontrolą, ale kurde nawet jak My, osoby w podeszłym wieku spotkalibyśmy się gdzieś tatowozami zwyczajnie pogadać to róznie dobrze mogą się do nas dowalić. Ale że jak, w 10 chłopa zdzwaniamy się umawiając na parkingu na pogaduchy i moga nas przydupić za "zlot"? Wtf. Czym to się różni od spotkania w 10 osób pod sklepem?
galakty 5 066 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 11 minut temu, Arczevski napisał(a): U mnie ostatnio wyremontowali i otworzyli na nowo Autodrom Biłgoraj i też coraz głośniej słychać jakieś protesty, groźby pozwów i podobne ze strony ludzi mieszkających w okolicy toru. Ale czy tam jest wszystko tak na 100% legit to nie jestem pewien, bo rok od otwarcia nie minął, a już jakaś afera polityczna była No to inna sprawa, Tor Poznań istnieje od 1977, pobudowali się bananowcy niedawno i narzekają na hałas. No kuźwa. A obok lotnisko xDDDD 1
AndrzejTrg 3 405 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia To tak jak miastowi przeprowadzają się na wieś... a tu ptaki śpiewają i zwierzęta odgłosy wydają, a tu gnojowicą wali...
Gret 1 019 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 1 minutę temu, galakty napisał(a): No to inna sprawa, Tor Poznań istnieje od 1977, pobudowali się bananowcy niedawno i narzekają na hałas. No kuźwa. A obok lotnisko xDDDD Spokojnie lotnisko tez zamkną
galakty 5 066 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Bardzo możliwe, już nocne loty ograniczają.
Gret 1 019 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Ja nad ranem słyszę u siebie pociąg, tory sa w lesie z 2km od mojego domu gdzie moge napisać o likwidację tych uciążliwych warunków? 1
AndrzejTrg 3 405 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Panie, ja całe życie mieszkam 100m od stacji kolejowej i jak kiedyś zaczęli likwidować połączenia, to później człowiek zasnąć nie umiał, taka cisza nastała 1
GordonLameman 10 160 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman 2
galakty 5 066 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia (edytowane) Mieszkałem jakieś 20 metrów od torów gdzie jeździły towarowe i obok był przejazd, więc dzień i noc trąbiły. Ale nieeeee, tor trzeba zamknąć bo łutututu. Jakbym miał przelot to bym tam pojechał w nocy na osiedle i dał popis Edytowane 15 Kwietnia przez galakty 1
jarux 249 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 23 minuty temu, Gret napisał(a): Ja nad ranem słyszę u siebie pociąg, tory sa w lesie z 2km od mojego domu gdzie moge napisać o likwidację tych uciążliwych warunków? Przebijam w linii prostej 300m od mieszkania stacja kolejowa, oraz nad blokiem biegnie korytarz powietrzny. ps. moja mina gdy w warunkach ubezpieczenia mieszkania przeczytałem o katastrofach lotniczych i w jednej chwili śmiałem się, a w drugiej uzmysłowiłem sobie, że mieszkam w osi korytarza powietrznego Okęcia (7km w linii prostej do terminalu) musiała być bezcenna 1
Arczevski 207 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia Godzinę temu, galakty napisał(a): No to inna sprawa, Tor Poznań istnieje od 1977, pobudowali się bananowcy niedawno i narzekają na hałas. No kuźwa. A obok lotnisko xDDDD Ten jest od 1980 więc podobnie Po prostu ostatnio przeszedł przebudowę. U mnie najbliższe tory to pewnie ze 20km będzie, już ten tor bliżej Zapomniałem jak to jest mieć jakieś miejskie hałasy za oknem, teraz wiosna to czasem ktoś traktorem w okolicy przejedzie
galakty 5 066 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia A okey, myślałem że rok temu powstał Jest jak jest, a hałas jak im przeszkadza to by poczekali za zieloną rewolucją i pozwolili EV jeździć chociaż. Sorry ale po mieście nocą gorsze kible jeżdżą i hałasują.
Katystopej 2 015 Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia 1 godzinę temu, larry.bigl napisał(a): Ale że jak, w 10 chłopa zdzwaniamy się umawiając na parkingu na pogaduchy i moga nas przydupić za "zlot"? Wtf. Czym to się różni od spotkania w 10 osób pod sklepem?
Rekomendowane odpowiedzi