JeRRyF3D 2 104 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu I skuli go jak psa. Pani przewaliła 4,5mln dla powodzian i easy.
Klima 109 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 6 godzin temu, Krzysiak napisał(a): 508 i Corsa po zabiegach, odpowiednio 201/440 i 101/230. Kupiłeś już po komplecie sprzęgieł?
Krzysiak 3 238 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 24 minuty temu, Klima napisał(a): Kupiłeś już po komplecie sprzęgieł? Jeszcze nie, ale kasa przygotowana. Zawsze po chipsie robiłem sprzęgło, więc bez przygotowania bym go nie robił U Heko widzę teraz "akcja Stinger", stało 4 w kolejce a po kątach z 8 silników V6 😆
baQus 27 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, bbandi napisał(a): https://wiadomosci.gazeta.pl/polska/7,198073,32962212,rolnik-zaoral-asfalt-w-gliwicach-wladze-reaguja-na-wersje-mezczyzny.html#do_w=484&do_v=1870&do_st=RS&do_sid=1794&do_a=1794&s=BoxOpImg8 Typ na podlasiu zaorał ciągnikiem asfalt, twierdzi że to jego droga Jakim Podlasiu? To jest w Gliwicach
KiloKush 914 Opublikowano 49 minut temu Opublikowano 49 minut temu 36 minut temu, Krzysiak napisał(a): Jeszcze nie, ale kasa przygotowana. Zawsze po chipsie robiłem sprzęgło, więc bez przygotowania bym go nie robił U Heko widzę teraz "akcja Stinger", stało 4 w kolejce a po kątach z 8 silników V6 😆 No właśnie to to V6 ma opinię, że lubi sobie zdechnąć przy nawet niewielkim przebiegu? Przyszło mi 200 euro za brak winiety w Austrii. Ale jechałem darmowym odcinkiem przy Bregencji. Chyba że zjazd pomyliłem:/
TheMr. 3 055 Opublikowano 45 minut temu Autor Opublikowano 45 minut temu Nieźle, wróciliśmy z cenami do 2019 roku
Krzysiak 3 238 Opublikowano 6 minut temu Opublikowano 6 minut temu 40 minut temu, KiloKush napisał(a): No właśnie to to V6 ma opinię, że lubi sobie zdechnąć przy nawet niewielkim przebiegu? Opowiadał o przypadku który stoi u niego, rozsypał się kat, jakoś poszła cofka fragmentów do cylindrów i silnik do wymiany.
Rekomendowane odpowiedzi