bleidd 1 327 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 32 minuty temu, dannykay napisał(a): Najlepsze, że ktoś to łyknie i przeleje pewnie z 10k w ciemno Ano, gdyby się nie opłacało to nie powstawałyby takie konta jedno po drugim.
trepek 1 954 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 44 minuty temu, dannykay napisał(a): Przywłaszczenie i paserstwo chyba, ale tu Gordon lepiej będzie wiedział Znalezione niekradzione. 3
GordonLameman 10 224 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 30 minut temu, trepek napisał(a): Znalezione niekradzione. Cytat Art. 284. [Przywłaszczenie] § 1. Kto przywłaszcza sobie cudzą rzecz ruchomą lub prawo majątkowe, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. § 2. Kto przywłaszcza sobie powierzoną mu rzecz ruchomą, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 3. W wypadku mniejszej wagi lub przywłaszczenia rzeczy znalezionej, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku. § 4. Jeżeli przywłaszczenie nastąpiło na szkodę osoby najbliższej, ściganie następuje na wniosek pokrzywdzonego. To jeden z najczęściej powtarzanych mitów
Gang 471 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Gordon ale dopisz, że cały ten przepis tyczy się tylko rzeczy o wartości poniżej miliona złotych. Powyżej nie ma kar w praktyce 1
TheMr. 3 059 Opublikowano 21 godzin temu Autor Opublikowano 21 godzin temu 2 godziny temu, dannykay napisał(a): Przywłaszczenie i paserstwo chyba, ale tu Gordon lepiej będzie wiedział Tak jak większość telefonów w lombardzie A to zawsze byłby kapitał na ETFy 🫢
Katystopej 2 055 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu Fspaniały to był urlop, nie zapomnę go nigdy, tym bardziej że zbiegł się w czasie z urlopem w pracy. Wypocząłem, przemyślałem swoje zachowanie i wróciłem odmieniony o 360 stopni Doszedłem do wniosku, że muszę więcej cisnąć te auta z temu, żeby im hemoroidy jak czerwie pustynne z Diuny powychodziły Kiedyś Gordą był kolekcjonerem banów, teraz ja godnie go zastępuje 4
GordonLameman 10 224 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) 26 minut temu, Katystopej napisał(a): Fspaniały to był urlop, nie zapomnę go nigdy, tym bardziej że zbiegł się w czasie z urlopem w pracy. Wypocząłem, przemyślałem swoje zachowanie i wróciłem odmieniony o 360 stopni Doszedłem do wniosku, że muszę więcej cisnąć te auta z temu, żeby im hemoroidy jak czerwie pustynne z Diuny powychodziły Kiedyś Gordą był kolekcjonerem banów, teraz ja godnie go zastępuje Nie rozśmieszaj mnie. Still the King! Edytowane 20 godzin temu przez GordonLameman 4
wallec 1 802 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 23 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Nie rozśmieszaj mnie. Still the King! 22 pkt i nie ma permbana? A już się bałem, że życie na krawędzi przy moich 5 😂
Katystopej 2 055 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 45 minut temu, GordonLameman napisał(a): Nie rozśmieszaj mnie. Still the King! Teach me, Master 4
Pan Mateoo 780 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Przy odpowiedniej ilosci cala administracja funduje wakacje na wyspie na cale zycie! zachecamy wiec do zbierania punktow i wymieniania ich na wakacje!
Katystopej 2 055 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Czy przy przekroczeniu 24 punktów dostaje się rower, tak jak od Policji? Czy tylko świeżaka jak w Biedronce? 1
janek25 397 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 10 minut temu, Katystopej napisał(a): Czy przy przekroczeniu 24 punktów dostaje się rower, tak jak od Policji? Czy tylko świeżaka jak w Biedronce? Robią sciezke zdrowia
GordonLameman 10 224 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 4 minuty temu, Katystopej napisał(a): Czy przy przekroczeniu 24 punktów dostaje się rower, tak jak od Policji? Czy tylko świeżaka jak w Biedronce? Ja to bym chciał wiedzieć co zrobić żeby się kasowało. Może jakiś kurs z @Mar_s
huudyy 3 450 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 6 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ja to bym chciał wiedzieć co zrobić żeby się kasowało. Może jakiś kurs z @Mar_s Usuń konto, pismo RODO o usunięciu danych I nowe konto GordonLameman? 4
GordonLameman 10 224 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu A z motoryzacyjnej beczki. Potrzebuje kupić do stowarzyszenia charytatywnego auto dostawcze bo zostali o jednym. Znalazlem wśród znajomych Opla Combo D z 1.3 cdti z przebiegiem 100k. Jest nawet spoko, bo to ten długi. W sumie żadnych czerwonych flag nie znalazłem poza dwoma: - uszczelka podszybia zmurszała i znikła od stania na słońcu, ale to raczej pierdola - biegi 2 i 3 wchodzą dość ciężko, sprzedający mówi coś o wymianie wodzików. Ta skrzynia to może być taka pierdola czy raczej szykować się na regenerację. Cenę dostanę i niżej rynkowej, więc w sumie nawet z regeneracją by się opłacało. Co sądzicie?
galakty 5 175 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Albo wodziki, albo skrzynia do remontu, kupicie to się dowiecie Swoją drogą w Megane miałem tak, że wystarczyło poluzować poduszki, ruszyć tył/przód, dokręcić i już biegi nie haczyły.
GordonLameman 10 224 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 11 minut temu, galakty napisał(a): Albo wodziki, albo skrzynia do remontu, kupicie to się dowiecie Swoją drogą w Megane miałem tak, że wystarczyło poluzować poduszki, ruszyć tył/przód, dokręcić i już biegi nie haczyły. Już kupiłem. W weekend przekażę do stowarzyszenia. Pojeździłem tym i skrzynia chodzi jak w Oplu, nie wiem o co im chodziło 3 1
galakty 5 175 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, GordonLameman napisał(a): Już kupiłem. W weekend przekażę do stowarzyszenia. Pojeździłem tym i skrzynia chodzi jak w Oplu, nie wiem o co im chodziło Jak brałem kiedyś Golfa 4 ojca to też było normalnym że jedynkę się wrzucało na dwa razy 1
trepek 1 954 Opublikowano 16 minut temu Opublikowano 16 minut temu 1 godzinę temu, galakty napisał(a): Swoją drogą w Megane miałem tak, że wystarczyło poluzować poduszki, ruszyć tył/przód, dokręcić i już biegi nie haczyły. W VAGach z początku XXI wieku też się tak "kalibrowało" ;-)
Rekomendowane odpowiedzi