Motoryzacyjna Blabla.
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez huudyy · Opublikowano
XD to Trump przyszedł po prośbie, a nie Zelensky wyskoczył z propozycją, i nie za darmo, bo za rakiety do patriotów. Zresztą, co innego miał zrobić, odmówić? Wtedy dopiero byś skiełczał. -
Przez ptys · Opublikowano
jeśli Bóg mu nakazał zaatakować suwerenny kraj i zabijać na dzień dobry ponad 150 dzieci w tym kraju to co to za Bóg, a może szatan tak jak Iran określił USA i Izrael -
Przez lokiju · Opublikowano
Tylko, że jak się dobrze poszuka to idzie znaleźć połączenie za 4 zł (TLK) lub za 6 zł (IC) i to nawet w porach, które mi odpowiadają z kolei bilet na SKM kosztuje 7 zł na tej samej trasie. Dla mnie to dodatkowa zaleta bo mniej przystanków po drodze czyli szybciej dojadę. Tylko czy to tak na pewno powinno być? Rozumiałbym gdyby to się zdarzało raz dziennie o konkretnej porze ale takich pociągów gdzie mogę pojechać taniej jest kilka-kilkanaście dziennie. W Warszawie są 20 minutowe bilety na metro za 3,4 zł. Czemu w trójmieście takich nie ma? W porównaniu ze stolicą ceny tutaj są mega wysokie. -
Przez ptys · Opublikowano
niech kolega hubio jedzie do Grecji i spyta co im zostało po bankructwie, akurat w zeszłym roku tam byłem a że lubię pochodzić za lokalnym jedzeniem porozmawiałem trochę z autochtonami i jak się okazało to większość fajnych działek i hoteli mają Niemcy, także jak jedziecie do Grecji sprawdźcie kto ma udziały w interesie ogarnij coś merytorycznie bo póki co komik chce się podlizać TRUMPOWI wysyłając na BW systemy antydronowe, czyli ci wspiera Trumpa ruskiego trolla?
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi