Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, trepek napisał(a):

Tak, o tym nowym z zasięgiem na prądzie 200km. Wersja T6. Ale na razie to tylko myślenie ;-) Bo czas mam do lipca.

Generalnie fajne auto ale po trzecim już liftingu dalej brak bezprzewodowego Android Auto :E Chociaż na razie były tylko showcase-y poliftowej wersji, recenzji czy opinii jeszcze brak

Opublikowano
28 minut temu, lesiu155 napisał(a):

Tak samo, to się przydaje na codzień, a skrobanie szyby raz na ruski rok ;) 

Od kiedy mam turbo benzynę to by mi się przydał HUD, chwila nieuwagi i nie czuć nawet kiedy przyspieszasz :E 

Dlatego często używam tempomatu, walę 60 km/h i spokój. 

Opublikowano
22 minuty temu, bleidd napisał(a):

Generalnie fajne auto ale po trzecim już liftingu dalej brak bezprzewodowego Android Auto :E Chociaż na razie były tylko showcase-y poliftowej wersji, recenzji czy opinii jeszcze brak

No powinien już być bezprzewodowy,szczególnie w takiej cenie.W ostateczności można wziąć adapter z temu za kilka zł.Mnie najbardziej razi w oczy ten przyklejony tablet.

Opublikowano
7 minut temu, trepek napisał(a):

Nie zależy mi na bezprzewodowym carplayu :) To rzecz drugo- a nawet trzeciorzędna dla mnie.

No to spoko, dla mnie to wada dyskwalifikująca i też dlatego XC60 opadło u mnie w przedbiegach (a druga kwestia to przeciętne wyciszenie). Ale auto ma swoje mocne strony, zwłaszcza materiały i jakość wnętrza no i audio Bowers&Wilkins bardzo chwalone.

• Like 2
Opublikowano

Właśnie muszę obmacać ten samochód bo na razie znam go tylko z recenzji. Ale jeśli faktycznie jakość będzie taka jak opisują i na drzwiach czy z tyłu foteli nie ma taniego plastiku z opakowań pet no to szapoba. Totalny oldschool.

Opublikowano
Godzinę temu, bleidd napisał(a):

No to spoko, dla mnie to wada dyskwalifikująca i też dlatego XC60 opadło u mnie w przedbiegach (a druga kwestia to przeciętne wyciszenie). Ale auto ma swoje mocne strony, zwłaszcza materiały i jakość wnętrza no i audio Bowers&Wilkins bardzo chwalone.

U mnie w Ceed adapter z Ali za 40 zł działa idealnie, także da się ominąć problem :E 

Opublikowano

Za grilla mu podziękować chciałem :) Polecił mi aby w coś markowego iść i poszedłem w Napoleona (takiego bazowego). Po sezonie grillowym (i różnych smakowitościach z niego, w tym i stekach) stwierdzam, że strzał w 10'tkę.

Opublikowano
4 godziny temu, trepek napisał(a):

Za grilla mu podziękować chciałem :) Polecił mi aby w coś markowego iść i poszedłem w Napoleona (takiego bazowego). Po sezonie grillowym (i różnych smakowitościach z niego, w tym i stekach) stwierdzam, że strzał w 10'tkę.

Ooo właśnie mi przypomniałeś, że miałem się zainteresować tematem. Liczę że trafię na jakąś promke po sezonie. 

2 godziny temu, larry.bigl napisał(a):

Jest jakby spokojniej, no nie? :E

No, tak jakby :E

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, trepek napisał(a):

On się tylko dużo chwali, a grilla organizuje już nie pamiętam od kiedy :hihot:

6 godzin temu, larry.bigl napisał(a):

Moto bez "bossa" to nuda :rotfl2:

Opublikowano
15 godzin temu, trepek napisał(a):

@GordonLameman jest w Bieszczadach?

15 godzin temu, bleidd napisał(a):

Taa od miesiąca, więc może akurat mu się kończy (nie wiem ile wolnego dostał) bo ostatnia aktywność właśnie jakoś z miesiąc temu

image.jpeg.fbf3d59c0a793c98dc577fe02ee4732b.jpeg

14 godzin temu, trepek napisał(a):

O! To się cieszę :) 

Ja w tym roku mało grilla odpalałem bo rodzinka bardziej chciała pizzę neapolitańską, a po zakupie pieca faktycznie boska wychodzi. Teraz jeszcze dokupiłem mikser spiralny do ciasta :E 

13 godzin temu, larry.bigl napisał(a):

Bo jajec nie macie żeby trolli pogonić! :E 

6 godzin temu, Krzysiak napisał(a):

On się tylko dużo chwali, a grilla organizuje już nie pamiętam od kiedy :hihot:

No młoda trochę pokrzyżowała plany! :) 

6 godzin temu, Krzysiak napisał(a):

Moto bez "bossa" to nuda :rotfl2:

:thumbup:

BTW. Można już krytykować chińskie auta, czy dalej akolici chińskiej motoryzacji wjeżdżają na każdego ktoś śmie coś negatywnego napisać? Bo europejczyki to wszyscy zgodnie krytykują. Tylko chińskie mają takich dziwnych obrońców :) 

• Haha 3
Opublikowano
15 minut temu, GordonLameman napisał(a):

BTW. Można już krytykować chińskie auta, czy dalej akolici chińskiej motoryzacji wjeżdżają na każdego ktoś śmie coś negatywnego napisać? Bo europejczyki to wszyscy zgodnie krytykują. Tylko chińskie mają takich dziwnych obrońców :) 

Be zamian :D Choć jest też nowa taktyka cichego przemilczenia niewygodnych faktów.

• Haha 1
Opublikowano
7 minut temu, Kyle napisał(a):

Można - patrz, kolejny "chińczyk" letko łoptar kołem i odleciało:

jmKk9lGaHR0cHM6Ly9vY2RuLmV1L3B1bHNjbXMvT

źródło:

https://www.onet.pl/informacje/tu-stolica/sila-uderzenia-wyrwala-kolo-w-aucie-34-latka-jechala-dalej/p76l9jb,30bc1058

... a nie, czekaj ...

To, że porównujesz nówki chińczyki do auta projektowanego 10 lat temu to jedno.

A to, że porównujesz ten wypadek do sytuacji w której Chińczyk zahaczył o krawężnik to drugie. 

No, ale przynajmniej widać, że nic się nie zmieniło. :) 

• Haha 1