Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, tgolik napisał(a):

Mimo wszystko tę informację z transmisji wynikowej odbieram negatywnie. Chodzi mi po głowie, że dla Wiedźmina 4, Piątka i Szóstka mogą być rodzajem dużych rozszerzeń. A potencjał sprzedaży W5 i W6 może znacznie odbiegać od potencjału W4.

Matko Boska, chyba zgadzam się z tgolikiem w temacie CDPR. Pora umierać. :E

Co do nawału premier - niepokojący i ryzykowny, ale liczę na tradycyjne opóźnienia minimum o rok...  wtedy może się wyrobią.  

A że W5-W6 będą raczej kolejnymi DLC (oy nie zbyt małymi) to oczywista oczywistość. To nine musi być wada, ale...

Edytowane przez Zas
Opublikowano
9 godzin temu, Zas napisał(a):

A że W5-W6 będą raczej kolejnymi DLC (oy nie zbyt małymi) to oczywista oczywistość. To nine musi być wada, ale...

Pragnę przypomnieć, że CDPR stworzył gigantyczne W3 na mocno zmodyfikowanym silniku w mniej niż 4 lata.

"Have some goddamn faith."

Opublikowano

Nowy dodatek ma być jak Krew i Wino, pisali, że to kilkadziesiąt godzin zabawy.

Howlongtobeat twierdzi tak:

0EA80E19-6FE8-4FD4-B3CF-EDF16522600D.png.038f078a4cf0b9b9d9c8ccc86e621b84.png

Nie wiem co jest w tym extra, bo nie pamiętam ile było misji pobocznych, ale powiedzmy trzeba wyceniać grę na tyle ile da godzin rozgrywki. 30h to często jak pełnoprawna gra.

Opublikowano
7 minut temu, Keller napisał(a):

Nie wiem co jest w tym extra, bo nie pamiętam ile było misji pobocznych

Chodzi o zadania poboczne. Przed popchnięciem do przodu wątku Detlaffa zrobiłem wszystkie misje poboczne w Toussaint, więc te niecałe 30 godzin pokrywa się z moimi obserwacjami. 

Opublikowano
4 godziny temu, Kanzu napisał(a):

Screenshot_20260601_114745_X.thumb.jpg.8acea458fd8d64bfa4b6c547516e8e2f.jpg

Jak czytałem książkę i był rozdział o powstawaniu Wiedźmina 3 to projektowaniem i tworzeniem questów zajęli się od razu, jak wystartowały prace nad grą i głównym założeniem było, że każde zadanie musi mieć swoją historię i mają to nie być "zadania kurierskie" :D

Tak dużo ich stworzyli, że ostatecznie i tak dużą część musieli wyrzucić.

• Haha 2
  • Upvote 1
Opublikowano

Stworzenie mechanik pływania a szczególnie nurkowania kosztowało Redów bardzo dużo czasu i środków. Pewnie tak byli z tego dumni, że w jakimś twórczym szaleństwie wyprodukowali milion podwodnych zapytajek. Z tego odrzucili 90%, zostawiając tylko to mrowie, które pokazałeś na mapie. 

• Haha 2
  • 5 tygodni później...
Opublikowano
5 minut temu, samsung70 napisał(a):

opis? 

czy to kolejna iteracja jakiegoś starego moda? 

W opisie jest modlist

"A new E3 2014 project I'm working on, this LM is trying to mimic the E3 2014 demo lighting. It's a completely new LM that I started from scratch and isn't based on any other existing LM, or even any of the edits I've made in the past. This LM will be available on Nexus Mods when I'm finished. If you want to follow the development and news of this LM consider joining my discord server or Gud Mods discord server, links for both servers below.

Modlist - https://docs.google.co..."

Wygląda to dobrze 👍

Opublikowano
W dniu 1.07.2026 o 10:35, azgan napisał(a):

W opisie jest modlist

"A new E3 2014 project I'm working on, this LM is trying to mimic the E3 2014 demo lighting. It's a completely new LM that I started from scratch and isn't based on any other existing LM, or even any of the edits I've made in the past. This LM will be available on Nexus Mods when I'm finished. If you want to follow the development and news of this LM consider joining my discord server or Gud Mods discord server, links for both servers below.

Modlist - https://docs.google.co..."

Wygląda to dobrze 👍

czyli, żeby osiągnąć taki efekt musiałbym zainstalować wszystkie te mody z tego załącznika? 

co mnie zaintrygowało to FrameGen powyżej x2... trochę mi tego brakowało ostatnio kiedy coś tam próbwałem grać, ciekawe czy dobrze to działa 

image.thumb.png.056b3553b6d5401d7701812d18666c7a.png

a może by tak odpalił od początku nową przygodę w oczekiwaniu na mesjasza... ? 

• 3 tygodnie później...