Czubatka Boża 187 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Co mnie zaskoczyło nowy dodatek będzie wspierał tylko Windows 11 a Windows 10 nie będzie wspierany. Dodatek nie będzie wspierać Xbox One i Ps 4. Naprawdę wymagania sprzętowe nowego dodatku są naprawdę specyficzne.. Edytowane 24 Sierpnia przez Czubatka Boża
Kadajo 10 373 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Z tym Windowsem 11 to trochę odpłynęli
Czubatka Boża 187 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 1 minutę temu, Kadajo napisał(a): Z tym Windowsem 11 to trochę odpłynęli Biedny Windows 10 wykastrowany.
tgolik 833 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 11 minut temu, Czubatka Boża napisał(a): Co mnie zaskoczyło nowy dodatek będzie wspierał tylko Windows 11 a Windows 10 nie będzie wspierany. Dodatek nie będzie wspierać Xbox One i Ps 4. Naprawdę wymagania sprzętowe nowego dodatku są naprawdę specyficzne.. Co Cię dziwi? Obecna wersja 4,04 czyli po next gen patchu już nie działa na PS4. Jak miałby więc działać dodatek? Natomiast rozszerzenie nie będzie wspierać WIN10, gdyż po październiku WIN 10 nie będzie już wspierany przez Microsoft i Nvidię.
Pavel87 920 Opublikowano 24 Sierpnia Autor Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Mam nadzieję, że będzie to można jakoś obejść, nie chce mi się zmieniać systemu na Windows 11, planowałem to jak już całkowicie wygaśnie wsparcie Edytowane 24 Sierpnia przez Pavel87
tgolik 833 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Gra powinna działać bez problemu w Win10. Chyba, że będą potrzebne dedykowane sterowniki nVidia - te mogą działać tylko na Win11.
miro 1 272 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 19 minut temu, tgolik napisał(a): gdyż po październiku WIN 10 nie będzie już wspierany przez Microsoft wsparcie jest przedłużone o rok, do października 2027 takie samo jak obecnie czyli łatki bezpieczeństwa pożyjemy, zobaczymy, myślę że będzie banglać na w10 bez problema jak nvidia coś uwali, bo radeon pewnie nie, to rzesza moderów znajdzie na to sposób ludzi opierających się przed tym ównem 11 wciąż bez liku 1
Pavel87 920 Opublikowano 24 Sierpnia Autor Opublikowano 24 Sierpnia No właśnie, też czytałem, że wsparcie jest przedłużone o kolejny rok, więc mam nadzieję, że CDPR zaktualizuje swoje wymagania i nowy dodatek bez problemu ruszy na W10 a jak nie, to na pewno ludzie znajdą sposób jak to obejść.
daerragh 119 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Na Switch 1 pewnie tez nie ma co liczyc na dodatek, co? Troche szkoda. I raczej by niezle zarobili na nim na Switchu 1. Edytowane 24 Sierpnia przez daerragh
tgolik 833 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Mam nadzieję, że wydadzą aktualizację W3 na Switcha 2 wraz z rozszerzeniem.
miro 1 272 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia 30 minut temu, Pavel87 napisał(a): No właśnie, też czytałem, że wsparcie jest przedłużone o kolejny rok, oczywiście pod warunkiem że się zapiszesz w całkowicie darmowym ESU aktualizacja darmowa z 10 do 11 też jest ciągle dostępna pamiętać tylko że przy wymianie np płyty głównej, system trzeba aktywować na nowo, i odnowić ESU
Pavel87 920 Opublikowano 24 Sierpnia Autor Opublikowano 24 Sierpnia 9 minut temu, miro napisał(a): oczywiście pod warunkiem że się zapiszesz w całkowicie darmowym ESU Tak, w zeszłym roku to zrobiłem, w tym także planuje
Czubatka Boża 187 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia (edytowane) Bardzo dużo graczy pozostała przy Windows 10. Ja z natury jestem ciekawy i mogę powiedzieć że przekonałem się do Windows 11. Wszystkiemu było winne zamieszanie wokół Windows 10. Mogę powiedzieć że Windows 11 to naprawdę dobry sytem i dla mnie dużym plusem jest to że system cały czas się rozwija! Mi system Windows 11 się podoba i przy nim pozostanę. Edytowane 24 Sierpnia przez Czubatka Boża
Marvf 212 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Oficjalnie: Wiedźmin 4 zadebiutuje w 2028, a na samych targach czeka nas parę niespodzianek
Keller 887 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia W dniu 24.08.2026 o 13:03, Czubatka Boża napisał(a): Bardzo dużo graczy pozostała przy Windows 10. Ja z natury jestem ciekawy i mogę powiedzieć że przekonałem się do Windows 11. Wszystkiemu było winne zamieszanie wokół Windows 10. Mogę powiedzieć że Windows 11 to naprawdę dobry sytem i dla mnie dużym plusem jest to że system cały czas się rozwija! Mi system Windows 11 się podoba i przy nim pozostanę. Jak nie robisz aktualizacji to ujdzie. Ale często każda kolejna psuje system tak, że możesz go nie odzyskać i leci formacik. A jak masz tam dane i nie możesz uzyskać dostępu do dysku z innego windowsa bo jest starszy i nie rozumie tego polecenia, to tracisz te dane.
Marvf 212 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Kontynuacja drogi odkupienia po fiasku z CP2077, wielki szacun CDPR szkoda że bez daty premiery dodatku, zobaczymy co pokażą na REDstreamach 2
Tomek_ITH 565 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Ale lipa nic nie pokazali i co to za wymyślony region?
raul_ole 190 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Który to już raz? Ciągną jak rockstar na GTA v, przecież była już edycja kompletna z ray tracing 3
Jaycob 3 002 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia No właśnie, był już upgrade na next-geny i teraz kolejny remaster? Zrobiliby remake jedynki, a nie ciągną tę część w nieskończoność. 2
Reddzik 4 189 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) po naszemu a nie jakieś bohomazy po angielsku Edytowane 25 Sierpnia przez Reddzik 1
Rekomendowane odpowiedzi