Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co mnie zaskoczyło nowy dodatek będzie wspierał tylko Windows 11 a Windows 10 nie będzie wspierany. Dodatek nie będzie wspierać Xbox One i Ps 4.:woot:

Naprawdę wymagania sprzętowe nowego dodatku są naprawdę specyficzne..:E

Edytowane przez Czubatka Boża
Opublikowano
11 minut temu, Czubatka Boża napisał(a):

Co mnie zaskoczyło nowy dodatek będzie wspierał tylko Windows 11 a Windows 10 nie będzie wspierany. Dodatek nie będzie wspierać Xbox One i Ps 4.:woot:

Naprawdę wymagania sprzętowe nowego dodatku są naprawdę specyficzne..:E

Co Cię dziwi? Obecna wersja 4,04 czyli po next gen patchu już nie działa na PS4. Jak miałby więc działać dodatek? Natomiast rozszerzenie nie będzie wspierać WIN10, gdyż po październiku WIN 10 nie będzie już wspierany przez Microsoft i Nvidię.

Opublikowano
19 minut temu, tgolik napisał(a):

gdyż po październiku WIN 10 nie będzie już wspierany przez Microsoft

wsparcie jest przedłużone o rok, do października 2027

takie samo jak obecnie czyli łatki bezpieczeństwa

pożyjemy, zobaczymy, myślę że będzie banglać na w10 bez problema

jak nvidia coś uwali, bo radeon pewnie nie, to rzesza moderów znajdzie na to sposób

ludzi opierających się przed tym ównem 11 wciąż bez liku

• Upvote 1
Opublikowano

No właśnie, też czytałem, że wsparcie jest przedłużone o kolejny rok, więc mam nadzieję, że CDPR zaktualizuje swoje wymagania i nowy dodatek bez problemu ruszy na W10 :) a jak nie, to na pewno ludzie znajdą sposób jak to obejść. 

Opublikowano
30 minut temu, Pavel87 napisał(a):

No właśnie, też czytałem, że wsparcie jest przedłużone o kolejny rok,

oczywiście pod warunkiem że się zapiszesz w całkowicie darmowym ESU

aktualizacja darmowa z 10 do 11 też jest ciągle dostępna

pamiętać tylko że przy wymianie np płyty głównej, system trzeba aktywować na nowo, i odnowić ESU

Opublikowano (edytowane)

Bardzo dużo graczy pozostała przy Windows 10. Ja z natury jestem ciekawy i mogę powiedzieć że  przekonałem się  do Windows 11. Wszystkiemu było winne zamieszanie wokół Windows 10. Mogę powiedzieć że Windows 11 to naprawdę dobry sytem i dla mnie dużym plusem jest  to że system cały czas się rozwija!

Mi system Windows 11 się podoba i przy nim pozostanę.

Edytowane przez Czubatka Boża
Opublikowano
W dniu 24.08.2026 o 13:03, Czubatka Boża napisał(a):

Bardzo dużo graczy pozostała przy Windows 10. Ja z natury jestem ciekawy i mogę powiedzieć że  przekonałem się  do Windows 11. Wszystkiemu było winne zamieszanie wokół Windows 10. Mogę powiedzieć że Windows 11 to naprawdę dobry sytem i dla mnie dużym plusem jest  to że system cały czas się rozwija!

Mi system Windows 11 się podoba i przy nim pozostanę.

Jak nie robisz aktualizacji to ujdzie. Ale często każda kolejna psuje system tak, że możesz go nie odzyskać i leci formacik. A jak masz tam dane i nie możesz uzyskać dostępu do dysku z innego windowsa bo jest starszy i nie rozumie tego polecenia, to tracisz te dane.