trepek 1 947 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Jakoś ten civic kojarzy mi się z sumem (taka ryba). 1
serwal4 305 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Widzę tutaj jakąś wizję ala old-skulowe Mugeny CF-48 1
galakty 5 169 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia I już po strojeniu, łoooogiń Pioter!!! 3 3
galakty 5 169 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Mało? Mała turbo benzyna, ile byś chciał? I tak w serii powinna mieć 250NM Poprzedni 1.6 CRDi miał niecałe 300NM, a 128KM
wallec 1 801 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Mega, chciałem zapytać na priw ale nie da się do Ciebie wysłać. Ile taka przyjemność?
galakty 5 169 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) No i jest +50NM, bo seria powinna mieć 250NM Był jeszcze zapas na zapłonie, ale to daily a nie na wyścigi, chciałem w granicach rozsądku. Tankując paliwo 100 mówi że barierę 190KM by przebiła. Edytowane 13 Kwietnia przez galakty 1
bleidd 1 320 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia W takiej budzie to będzie robiło robotę 1
Katystopej 2 046 Opublikowano 13 Kwietnia Autor Opublikowano 13 Kwietnia 44 minuty temu, bleidd napisał(a): W takiej budzie to będzie robiło robotę Oj robią takie wartości robotę w lekkiej budzie, widzę to u siebie, często z tej przyjemności korzystam. @Galakty będzie się przyjemnie jeździło, głównie na trasie będzie odczuwalne, elastyczność przy przyspieszaniu będzie w pytę 1
galakty 5 169 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 13 godzin temu, Katystopej napisał(a): @Galakty będzie się przyjemnie jeździło, głównie na trasie będzie odczuwalne, elastyczność przy przyspieszaniu będzie w pytę Już przed było fajnie, ale czuć że trochę traciła werwy powyżej tych 120 km/h, teraz się lepiej odpycha i bezpieczniej będzie TIRy wyprzedzać
Klima 109 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Jak co dzień wstałem o 6 rano, więc po porannej kawie, umyłem Leona. Standardowo apc na felgi, piana aktywna na budę, spłukiwanie, znów piana, rękawica, spłukiwanie, ręczniki i QD na koniec.
huudyy 3 445 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Przegląd wiosenny, umyty w środku i na zewnątrz 1
Gret 1 023 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia A co to jest przegląd wiosenny? Co wchodzi w skład?
huudyy 3 445 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) 39 minut temu, Gret napisał(a): A co to jest przegląd wiosenny? Co wchodzi w skład? Wszystkie oleje, filtry, płyn hamulcowy, sprawdzenie klimy i wymiana kół na letnie Taka kontrola po zimie czy wszystko działa XD Edytowane 26 Kwietnia przez huudyy 1
serwal4 305 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia (edytowane) Myjnia automatyczna (lakier i tak jest w kiepskim stanie) po spontanicznych 4 dniach na Czechach; Trafiło m.in na objazd do zamku ścieżką w lesie + pobyt blisko sporego zbiornika wodnego więc przód cały w owadach. Plus pełny bak paliwa, po stronie czeskiej tankowałem na tyle, żeby dotrzeć do Polski. (najniższa cena w rejonie w którym byłem to ~7.14zł /l vs 5.89zł /l dzisiaj w PL) Edytowane 29 Kwietnia przez serwal4 1
Katystopej 2 046 Opublikowano 29 Kwietnia Autor Opublikowano 29 Kwietnia W dniu 26.04.2026 o 11:14, Gret napisał(a): A co to jest przegląd wiosenny? Co wchodzi w skład? Świeże powietrze w kołach i nowy wunderbaum 2
serwal4 305 Opublikowano 29 Kwietnia Opublikowano 29 Kwietnia W sumie wrzuciłem nowy odświeżacz, dorzuciłem luftu w opony... A, jeszcze cykliczna dolewka oleju była - to miałem pakiet premjum? W sumie kolejna dolewka była po powrocie z czech, dolane ~100ml idealnie przepaliło się przez te ~800 kilometrów
lesiu155 430 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja (edytowane) Posprzątałem trochę w środku, wymieniłem kabinówkę, gumki wycieraczek i wrzuciłem granat do klimy. Edytowane 4 Maja przez lesiu155
Klima 109 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Granat + nowy filtr kabinowy w Passacie i Leonie. W Leonie wyjąłem kratkę śniegową z puszki filtra powietrza i wrzuciłem nowy filtr.
Klima 109 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Tym razem kupiłem Car Fix. Nie wiem czy dobry, czy nie. Nie był najtańszy ani najdroższy.
lesiu155 430 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 2 godziny temu, dannykay napisał(a): jakie granaty stosujecie? LM tylko 1
Rekomendowane odpowiedzi