Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja w końcu pokupowałem graty, żeby naprawić com napsuł przy robieniu podsufitki :D linka od klamki, rygiel, taśma podsufitki, daszki (bo odwrotnie założyłem i połamałem :E) i jeszcze jakieś pierdoły typu śrubki no i komplet do el. szyb z tyłu bo mi młody cały czas korbką otwiera :D  Całość - 290 ziko xD

Edytowane przez lesiu155
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
14 minut temu, Klima napisał(a):

Ładowarkę Ctek mxs 5.0.

Dobra ładowarka. Dawniej używałem do zwykłych akumulatorów, więc wchodził co jakiś czas program rekondycjonowania, a teraz używam do AGM (ma odpowiedni program).

Opublikowano

Ctek'ów używamy w pracy i dają radę. 

Zastanawiałem się jeszcze nad Noco, bo mamy ich boostey i są świetne. Co dziennie używane kilka - kilkanaście razy. 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Klima napisał(a):

Zastanawiałem się jeszcze nad Noco, bo mamy ich boostey i są świetne.

Myślę nad zakupem boostera. Czyli "Noco" polecasz ... a znasz jakieś, których lepiej unikać?

Edytowane przez Kyle
Opublikowano

Nie mam większego doświadczenia z boosterami. Noco mam przetestowane i dają radę nawet z totalnie padniętymi aku. Dostają wpierdziel cały czas i nie pasują się. 

• Thanks 1
Opublikowano

Podnośnik (żaba) Redats LS-370. Wymienię w końcu koła na letnie. :) 

No i miał być vLinker MC+, ale chińczyk anulował zamówienie. Trafiła się za to wersja bez plusa w spoko cenie i wczoraj dojechała. W końcu porządna kostka do diagnostyki. Łączy się ze wszystkimi modułami w aucie. Namierzone który czujnik parkowania raz działa, raz nie i dlaczego klimatyzacja nie do końca działa.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Żeby nie zaskoczyć się na urlopie to para Osram Silver H7 +100*% (wylądują jako długie, a obecne Bosche jako zapas)
Do tego:
- 1l oleju
- żarówki kierunkowskazów + żarówki pozycyjne/stop 
- wtyczki tylnych lamp