Auta elektryczne-hybrydowe (BEV,PHEV,HEV) vs spalinowe (ICE)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tuhmunud · Opublikowano
Wczoraj premierę miała pierwsza pozycja, która podobno jest w stanie wypełnić dziurę po przejściu Disco Elysium. Gra jednocześnie czerpiąca inspiracje z ww. tytułu, jaki i na tyle odważna, żeby wyznaczać własne tory. Setting jest oczywiście całkowicie inny, pełen absurdu rodem ze Świata Dysku Terry'ego Prachetta. Pierwsze opinie na Steamie bardzo pozytywne, 2 moich znajomych co kupiło też raczej w superlatywach pisze. Ja sam poczekam - brak czasu i trzeba poczekać aż ludzie przejdą całość, ale może kogoś na forum zainteresuje. Są tacy dla których jest to istotne, gra ma audio i napisy tylko po angielsku. Cena od 71,14 zł w sklepach, domyślnie ma być 85 zł. Wymagania systemowe Konfiguracja minimalna: Wymaga 64-bitowego procesora i systemu operacyjnego System operacyjny: Windows 10 Procesor: Intel i5-2500K / AMD FX-8350 Pamięć: 8 GB RAM Karta graficzna: NVIDIA GTX 1050 / AMD RX 560 DirectX: Wersja 11 Miejsce na dysku: 8 GB dostępnej przestrzeni Konfiguracja zalecana: Wymaga 64-bitowego procesora i systemu operacyjnego System operacyjny: Windows 10/11 Procesor: Intel i7-8700K / AMD Ryzen 5 3600 Pamięć: 16 GB RAM Karta graficzna: NVIDIA GTX 1060 / AMD RX 580 DirectX: Wersja 11 Miejsce na dysku: 8 GB dostępnej przestrzeni Trailer: Recenzja Mortismala (po 100%): -
Przez Kadajo · Opublikowano
A to luz, ale wolałem zwrócić uwagę bo rożnie to bywa -
Przez dannykay · Opublikowano
mogę zrobić tego discorda, ale to nie zadziała raczej -
Przez maras2574 · Opublikowano
Te ruiny w Racoon City kojarzą mi się trochę ze Stalkerem
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi