Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, pijoter100 napisał(a):

Miesiąc temu kupiłem gierkę na driffle, a dziś pobrali 4.99 euro z karty za subskrypcje, którą gdzieś przy okazji nieświadomie zaznaczyłem, albo nie odhaczyłem. Uważajcie na kluczykowniach i cebula oszczędnościach :rudolf:

Ja tak miałem z naszym G2A, z 10 lat temu miałem ukrytą subskrypcje, wplątali nieuczciwie to jakoś, ok 200zł zeszło po 2 latach - wtedy anulowałem :kwasny: więcej tam nigdy nie kupiłem, i już tez wiem na czym mogli sobie tak szybko nabić kasy.

• Sad 1
Opublikowano

Jak nie ma blika to przy takich zakupach najlepsza jest karta wirtualna, którą można zasilić daną kwotą, bo ma oddzielne saldo.

W ING korzystam z takiej od lat i nie zliczę ile razy już by mi zjadło kasę za jakieś subskrypcje o których zapomniałem albo płatności, które nie wiedziałem skąd pochodzą :E

Działa wszędzie tak jak zwykła karta w przeciwieństwie do jednorazowej Revoluta.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, daerragh napisał(a):

Srednia ocen 84 (PC) na Metacritic, wiec nie wiem skad wyszlo ci w reckach srednio 7/10, moze 8 w porywach, bo wg. tej sredniej gra jest moze nie jest arcydzielem, ale jest bardzo, bardzo dobra.

Sorry, miałem na myśli 7,8995 oraz 8,2355. Nie obchodzi mnie za bardzo metacritic, obejrzałem kilka recenzji na YT w miejcach, które są dla mnie miarodajne i często zbieżne z moimi upodobaniami. I mówię o pełnej skali, a nie tej stosowanej przez niektóre portale, gdzie nawet byle gniot dostaje minimum 6, bo niżej "nie wypada". 7 w pełnej skali to gra dobra, znacznie powyżej średniej, w porywach bardzo dobra (8).

Edytowane przez TmK
Opublikowano
39 minut temu, Kanzu napisał(a):

Jak nie ma blika to przy takich zakupach najlepsza jest karta wirtualna, którą można zasilić daną kwotą, bo ma oddzielne saldo.

W ING korzystam z takiej od lat i nie zliczę ile razy już by mi zjadło kasę za jakieś subskrypcje o których zapomniałem albo płatności, które nie wiedziałem skąd pochodzą :E

Działa wszędzie tak jak zwykła karta w przeciwieństwie do jednorazowej Revoluta.

Wystarczy czytać co się kupuje.

• Upvote 1
Opublikowano
Godzinę temu, ODIN85 napisał(a):

Wystarczy czytać co się kupuje.

Nie mówię stricte o kluczykowniach i kupowaniu w ciemno co popadnie tylko wszelkich płatności w necie za jakieś subskrypcje, czy inne rzeczy. 

Nigdy głównej karty nie użyłem. 

Wpłacam tylko na to co kupuje i elo. 

Jak z czegoś nie korzystam albo zapomnę wyłączyć to nie muszę tego pilnować i płakać później o zwroty, bo nic nie ściągnie z konta.

Opublikowano
3 godziny temu, bbandi napisał(a):

Ja tak miałem z naszym G2A, z 10 lat temu miałem ukrytą subskrypcje, wplątali nieuczciwie to jakoś, ok 200zł zeszło po 2 latach - wtedy anulowałem :kwasny: więcej tam nigdy nie kupiłem, i już tez wiem na czym mogli sobie tak szybko nabić kasy.

Uwierz mi nie tym :D A Shield się charguje cały czas niektórym :hihot:

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, TheMr. napisał(a):

Z pewnością produkcja już się zwróciła, recenzje napędza sprzedaż. Pytaniem są kolejne kroki studia, bo tutaj widzę długie wsparcie i DLC. 

To jest planowane na kilka części.

Opublikowano
2 godziny temu, DITMD napisał(a):

Wystarczy kupować w kluczykowniach, w których nie ma miliona ukrytych opłat ani innych tego typu bzdur. 

Tak jak pisał @ODIN85 wystarczy patrzeć co się kupuje, wszystkie te kluczykownie ładnie mają w podsumowaniu za co płacisz 😉

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Godlike napisał(a):

Tak jak pisał @ODIN85 wystarczy patrzeć co się kupuje, wszystkie te kluczykownie ładnie mają w podsumowaniu za co płacisz 😉

Oczywiście, ale ja dodam od siebie że odkąd zobaczyłem odcinek SP pt. "HUMANCENTiPAD" czytam awruk wszystko, dosłownie wszystko :) 

I cieszcie się Ci którym tylko kasę z konta zabrało, bo mogliście gorzej skończyć :E 

Edytowane przez AndrzejTrg