Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, musichunter1x napisał(a):

Na razie to wychodzą materiały marketingowe, a nie recenzje. 

Dwaj znajomi ograli grę - Jeden dał 6/10 a drugi 8/10. Najbardziej jednak narzekali  na walkę oraz powtarzalne aktywności na mapie 

Edytowane przez CavieZ
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, tgolik napisał(a):

Chyba nie da się taniej niż TU 

Avans chyba jeszcze ma tylko za tyle samo część mocno drożej oferty są za 399 zł ,  innymi już wyprzedali 

Edytowane przez voltq
Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, samsung70 napisał(a):

tez to mam. ale lipa

gdzie kupie klucz steam, loaded odpad

Czemu loaded odpada? Ja właśnie, kupiłem, 230 zł, więc mozna te 60 zł zaoszczedzić w stosunku do steama, z samym loaded 0 problemów.

Edytowane przez JeanPepin
  • Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, tgolik napisał(a):

Zdarzało mi się kupować różnie na Wielką Brytanię albo na Ukrainę. Na Polskę od pewnego czasu do 230 dolicza jeszcze 23% VATu, a to daje cenę 289, jak na STEAM

Musisz się zalogować i nie będzie wtedy doliczać.

• Like 1
Opublikowano
25 minut temu, JeanPepin napisał(a):

Czemu loaded odpada? Ja właśnie, kupiłem, 230 zł, więc mozna te 60 zł zaoszczedzić w stosunku do steama, z samym loaded 0 problemów.

loaded generalnie spoko, ale tym razem ta cena to też tam porażka :D

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, voltq napisał(a):

24h do premiery ktoś będzie grał na ps5 pro ?

Ja. Udało mi się kupić PS5 przed ostatnimi podwyżkami, choć i tak drożej niż planowałem. Pudełko zamówiłem za 269zł z MM.

Tylko niestety napęd dopiero w piątek dostanę, więc nie pogram w dniu premiery :( 

Edytowane przez Isharoth
  • Like 1
  • Sad 1
Opublikowano

Pierwsze miejsce wśród płatnych bestsellerów. Ciekawe jak się sprzeda. Ponoć było ponad 2 mln wishlist.

Screenshot-2026-09-02-at-08-45-36-Steam-

38 minut temu, Isharoth napisał(a):

Tylko niestety napęd dopiero w piątek dostanę, więc nie pogram w dniu premiery :( 

To preorder bezsensu. :P 

Opublikowano
6 minut temu, Jaycob napisał(a):

To preorder bezsensu. :P 

Nie no i tak bym zagrał, a przynajmniej już będę chociaż miał pudełko w czwartek. ;) 

Ogólnie to bardzo rzadko robię preordery. Jeśli już to właśnie na wersje pudełkowe, żeby je mieć na premierę, no i na gry w które zagram 'mimo wszystko'.

• Like 1
Opublikowano

Recki sugerują to co się spodziewałem. Taka średnio wyższa półka, solidne 7/10 w porywach do 8/10 w pełnej skali. Jak na pierwszą grę studia i to tak ambitną nie jest źle, ale na premierę jednak nie biorę. 

• Thanks 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Isharoth napisał(a):

Nie no i tak bym zagrał, a przynajmniej już będę chociaż miał pudełko w czwartek.

No tak, ale premiera na ITHardware jest już od północy. :E 

A Ty: "Gdzie ten kurier?!!”

8c70252a4816e8f2e6c691c2fbe4c874.gif

Edytowane przez Jaycob
  • Haha 4
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, TmK napisał(a):

Recki sugerują to co się spodziewałem. Taka średnio wyższa półka, solidne 7/10 w porywach do 8/10 w pełnej skali. Jak na pierwszą grę studia i to tak ambitną nie jest źle, ale na premierę jednak nie biorę. 

Srednia ocen 84 (PC) na Metacritic, wiec nie wiem skad wyszlo ci w reckach srednio 7/10, moze 8 w porywach, bo wg. tej sredniej gra jest moze nie jest arcydzielem, ale jest bardzo, bardzo dobra.

Edytowane przez daerragh
Opublikowano
6 minut temu, Reddzik napisał(a):

Dostałem kuponik na 10 zł na loaded, kuszą bym coś wziął. Szkoda, że to nie 10% to może bym wziął Dawnwalkera. 

10 zł zniżki? :o  Chłopie, nie zastanawiaj się - bierz! :E 

• Haha 2
Opublikowano

Miesiąc temu kupiłem gierkę na driffle, a dziś pobrali 4.99 euro z karty za subskrypcje, którą gdzieś przy okazji nieświadomie zaznaczyłem, albo nie odhaczyłem. Uważajcie na kluczykowniach i cebula oszczędnościach :rudolf:

• Upvote 2