Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FarCry od czwartej części to niestety odcinanie kuponów i powolny zjazd do szamba... Czy ktoś jeszcze pamięta, że w części pierwszej były widoczne obrażenia na postaciach czy naturalny rolldoll? A teraz to typowa Ubi-game z pierdyliardem znaczków i nie trafiony skalowaniem inteligencji  oponentów.

Opublikowano
8 godzin temu, Akuki napisał(a):

FarCry od czwartej części to niestety odcinanie kuponów i powolny zjazd do szamba... Czy ktoś jeszcze pamięta, że w części pierwszej były widoczne obrażenia na postaciach czy naturalny rolldoll? A teraz to typowa Ubi-game z pierdyliardem znaczków i nie trafiony skalowaniem inteligencji  oponentów.

Jedynkę robił Crytec, a po trójce skończyły się pomysły ;)

• Upvote 1
Opublikowano

Mi się szóstka podobała, natomiast nie polecam DLC do szóstki, bo są wszystkie na jedno kopyto i mi zupełnie nie podeszły.
Kiedyś ogrywałem jedynkę kilka razy. Najsłabsza dla mnie była czwórka.

• Upvote 1
Opublikowano

Mi się też 5 podobała, 6 trochę ograłem a potem z dnia na dzień przestała się uruchamiać a, że nie chciało mi się jej pobierać na nowo to tyul olałem bo jakos nie szczególnie mnie wciągnęła. 

Opublikowano
14 godzin temu, larry.bigl napisał(a):

Najlepszy był Far Cry 1. Sentyment wygrywa, a rajska wyspa robiła wtedy robotę..

Taa, a potem walczysz z mutantami i myślisz co to za gówno gierka...

Po latach lepiej dwójkę wspominam, ale zbyt dziecinny byłem kiedyś by ją zrozumieć.

• Like 1