dan254 118 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Painkiller powraca! Saber Interactive i 3D Realms pracują nad zupełnie NOWĄ grą opartą na kultowym shooterze z 2004 roku. Premiera na PC i konsole zaplanowana jest na jesień 2025 roku Pewnie dlatego nie kojarzycie lokacji 😄
eciepecie 91 Opublikowano 21 Marca Autor Opublikowano 21 Marca https://www.ppe.pl/news/366047/nowy-painkiller-to-hold-i-innowacja-w-jednym-saber-interactive-ujawnilo-pierwsze-szczegoly.html
Pawelek6 253 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Taki trochę Doom ze skinem Painkiller w cenie nowej gry 1
Lypton 953 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Trzeba chyba nazwę tematu zmienić, bo to żaden remake. Nowi bohaterowie, nowe lokacje, nowa historia. 2
leven 546 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) Mam jeszcze na CD Paninkillera Black Edition i doskonale wiem, jak wygląda oryginał. Niestety tutaj, jak już pisaliście Doomowaty klimat będzie To nie żaden odświeżony PK, tylko jakaś hybryda. Szkoda, bo jak pierwszy raz zagrałem w PK na zintegrowanej grafice GF 256 bodajże + Palomino + 256MB Ram, to byłem oczarowany. A to było jak się nie mylę na płytce z gazety CDA, którą kupowałem, bo interneta wtedy niet u mnie. No i poleciałem do kiosku RUCHU kupić drugą gazetę dla kumpla, żeby płytka była. Dwie flaszki wtedy pękły Najlepsze było to, że płytki dodawane do CDA po prostu zawierały jakieś tam programiki, często w ogóle nieprzydatne, oraz demka gier - przeważnie byle jakie. A tutaj nagle Painkiller w pełnej wersji !! Szybko gazety zniknęły Ale ciekawy jestem tego wynalazku na jesień Edytowane 21 Marca przez leven 1
Keller 728 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Trochę jednak przypomina jedynkę. Katedra, cmentarz czy katakumby to klasyki.
skunRace 798 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 8 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Chyba Capcom lubił olewać PL na labie w tematach wesoło było, a jak jeszcze dziubłeś delikatnie odnośnie znajomości języka obcego to Akurat przy Residentach moim zdaniem mieli racje. Wszystkie Residenty były tłumaczone na 15 języków w tym polski. Nagle Capcom przy RE Village i RE4 nie dal języka polskiego. Jakby nie patrzeć jesteśmy 38 milionowym krajem. Skoro do tej pory były tłumaczone i wyglądało to tak jak poniżej i nagle którąś część przestają tłumaczyć na polski to się nie dziwie, że się ktoś oburzał.
GTM 65 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Przecież będzie polskie tłumaczenie, nie rozumiem o co ta drama. 1 1
Zas 289 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca (edytowane) Wszyscy już się ze...li, że hybryda, ale IMHO wygląda to całkiem sympatycznie, oby tylko gameplay nie przypominał DOOM Eternal, ale raczej DOOM 2016, i może wyjść z tego fajna gra. Edytowane 21 Marca przez Zas 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Wygląda lepiej niż nowy Doom, który uważam za przekombinowany.
ODIN85 3 502 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Jak nie będzie głupich platform to skakania to jestem na tak 1 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Zapowiedz dużo ciekawsza niż to, co pokazali w nowym Doomie. To latanie na smoku, "otwarty świat" czy walka jakimś kolosalnym mechem średnio tam pasuje. Painkiller wygląda na klasycznego arena shootera bez dziwactw - i dobrze. Oby tylko gameplay dowiózł. 2
Ryszawy 403 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Nie była to gra, która zmienia oblicze świata, ale była to po prostu fajna produkcja, która wiedziała czym ma być i właściwie jeżeli powiesz Painkiller, to zaraz wszyscy kiwają głowami: "o tak pamiętam, to było niezłe..."
GordonLameman 8 459 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia A pamiętacie, że w Polsce został wydany za 20 zł? A i tak pojawiły się skur*****, które go ukradły z neta 3 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Z tego co pamiętam, był dodawany do jakiegoś czasopisma, ale nazwy już nie kojarzę. To były czasy... 20 ziko za grę, żadnych patchy, żadnych mikrotransakcji, tworzenia kont - wkładasz płytę i grasz. 2
GordonLameman 8 459 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia To nie było czasopismo za bardzo, ale nazywało się to „Dobra Gra”. Kupowałem chyba wszystkie które tam wychodziły 2 1
JSTMB 13 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia (edytowane) Konkret crapiszcze się szykuje Edytowane 19 Kwietnia przez JSTMB
bbandi 452 Opublikowano 19 Kwietnia Opublikowano 19 Kwietnia Zrobiłem przy użyciu AI "realistyczną" wersję bohatera Painkiller z okładki 1 części 3
ODIN85 3 502 Opublikowano 30 Maja Opublikowano 30 Maja Zapisy do testów https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWp9idGNyFk1cyMY2wYjRj5GtF9ZyQ7MdXtB4dC1LEm2WFNw/viewform 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Ja wysiadam tylko nie wiem czy mogę już mówić czemu 1
Rekomendowane odpowiedzi