Radio Tirana 1 606 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja FSR 4 jest poprzez upgrade z panelu sterowników Radeon, ponieważ gra domyślnie ma wersję 3.1.5. Natomiast brak generatora klatek to rzeczywiście brzydkie zagranie.
Art385 491 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Pomimo wielu starań przy odwróconej optymalizacji nie udało się spowodować aby gra chodziła zauważalnie gorzej na radeonach. W przypływie kreatywności twórcy wycieli, więc FSR4, bo na pewno nikt nie zauważy, że na PS5 FSR4 to znaczy PSSR jest zaimplementowane. Nie było jednak, to ich ostatnie słowo - nie zaimplentowali też FG Teraz pewnie rzeźbią PT tylko takie ekskluzywne pewnie, bo okazało się, że za dobrze chodzi na radeonach 5 minut temu, Radio Tirana napisał(a): FSR 4 jest poprzez upgrade z panelu sterowników Radeon, ponieważ gra domyślnie ma wersję 3.1.5. Natomiast brak generatora klatek to rzeczywiście brzydkie zagranie. To jest bardzo brzydkie zagranie. Niby sobie driver podmieni ale jakoś inni potrafią wstawić a jak już pójdą po bandzie i jest 3.1.5 to z reguły jest też FG a tu jest gówno Oczywiście nie kupie dla tego.
Lypton 1 261 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja (edytowane) 15 minut temu, Radio Tirana napisał(a): FSR 4 jest poprzez upgrade z panelu sterowników Radeon, ponieważ gra domyślnie ma wersję 3.1.5. Natomiast brak generatora klatek to rzeczywiście brzydkie zagranie. No właśnie upgrade nie wypali. Za techpowerup, potwierdził to też Marusiak z PPC: Cytat We checked the game executable and confirmed that FSR is version 3.1.5 (not FSR 4), compiled directly into the binary rather than loaded as a separate DLL, meaning it cannot be user-overridden. Edytowane 26 Maja przez Lypton
CavieZ 110 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Jak widzę oceny 10/10 to już mi jest niedobrze. Dzisiaj co druga gra już dostaje 9/10 lub 10/10 Przykre czasy
Art385 491 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Ło panie to jest nawet gorzej No nic to sobie obadam inaczej jak tak mocarnie tną w ptaka.
ODIN85 4 926 Opublikowano 26 Maja Autor Opublikowano 26 Maja 9 minut temu, CavieZ napisał(a): Jak widzę oceny 10/10 to już mi jest niedobrze. Dzisiaj co druga gra już dostaje 9/10 lub 10/10 Przykre czasy Dlatego najlepiej samemu sprawdzić bo recki,opinie graczy, peak na Steamie nic nie znaczą
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Godzinę temu, sideband napisał(a): Gra już złamana w kiosku torrenta Chyba fake. Żaden z moich (RSS) ptaszków nie doniósł, póki co.
Art385 491 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja (edytowane) Już jest walnie przez HV Ps. pewnie za kilka dni będzie normalna wersja. Edytowane 26 Maja przez Art385
JohnyWol 153 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Wcześniej pisałem, że NVIDIA ma porzucić stary Control Panel. I teraz właśnie wyczytałem na TPU, że robiąc czystą instalacje dzisiejszych sterowników panel jest usuwany
Kadajo 9 968 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Panel już chyba od dawna nie był dołączany do sterowników ale był przez sterowniki zawsze obsługiwany. Ja zawsze instalowałem z MS store.
JohnyWol 153 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja (edytowane) No tak, można ściągnąć ręcznie z MS Store, ale wsparcie dla niego będzie już całkowicie porzucone z tego co piszą. Więc nie można wykluczyć że w przyszłości usunąć go też z MS Store Edytowane 26 Maja przez JohnyWol
Radio Tirana 1 606 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 41 minut temu, Art385 napisał(a): To jest bardzo brzydkie zagranie. Niby sobie driver podmieni ale jakoś inni potrafią wstawić a jak już pójdą po bandzie i jest 3.1.5 to z reguły jest też FG a tu jest gówno Oczywiście nie kupie dla tego. Właśnie z tego powodu pozbyłem się jednego Radeona i zostawiłem 5070 Ti do grania. Co z tego, że 9070 XT ma spoko wydajność, skoro jesteś traktowany jak gracz 2. kategorii i nawet nie dostaniesz pełnego wsparcia FSR 4.
Kadajo 9 968 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Wiedziałem ze te lolki z Nvidii nie przeniosą wszystkich ustawień z klasycznego panelu do tej dupo apki ...
Phoenix. 7 022 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 12 minut temu, JohnyWol napisał(a): ale wsparcie dla niego będzie już całkowicie porzucone z tego co piszą. A na co mi jakies wsparcie?? Co ma dzialac to dziala, a nic nowego od dawna nie dodawali
JohnyWol 153 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): A na co mi jakies wsparcie?? Co ma dzialac to dziala, a nic nowego od dawna nie dodawali W sumie tak, tam od dawna nic się nie zmieniało
maxmaster027 1 342 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 2 godziny temu, sideband napisał(a): Gra już złamana w kiosku torrenta ale bez PT 40 minut temu, JohnyWol napisał(a): No tak, można ściągnąć ręcznie z MS Store, ale wsparcie dla niego będzie już całkowicie porzucone z tego co piszą. Więc nie można wykluczyć że w przyszłości usunąć go też z MS Store W studio driverach pewnie bedziesz mial wsparcie dla panelu
Art385 491 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja 40 minut temu, Radio Tirana napisał(a): Właśnie z tego powodu pozbyłem się jednego Radeona i zostawiłem 5070 Ti do grania. Co z tego, że 9070 XT ma spoko wydajność, skoro jesteś traktowany jak gracz 2. kategorii i nawet nie dostaniesz pełnego wsparcia FSR 4. Spoko, tania była i spokojnie sobie na niej doczekam na rtx 6000. Nie pali się, nie każdą grę muszę kupić
Vulc 2 753 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Wyjątkowo wysokie oceny jak na produkcję, która jakoś specjalnie gorąco się nie zapowiadała... Panie Bond.
Qrdello 1 255 Opublikowano 26 Maja Opublikowano 26 Maja Pierwsza lokacja, wizualnie całkiem ładna - na kompie z 3080ti w 3440x1440 i detale high trzyma fason. 60-80 fps. DLSSB/P narazie testowałem, ale nawet na P gra wygląda ładnie.
Rekomendowane odpowiedzi