azgan 1 825 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Tanio to już było https://ithardware.pl/aktualnosci/giganci_ai_pamiec_2030_rok_22_miliardy_dolary_ram-52032.html
RTXnietylko4060tiUSER 660 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca (edytowane) Konsolowcy kupia steam machine. Ustawia sobie FSR 3 UP i bedzie 4k Edytowane 25 Czerwca przez RTXnietylko4060tiUSER
Pawelek6 364 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Nawet firmy wychodzą na przeciw SM: KLIK.
RTXnietylko4060tiUSER 660 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Calkiem fajnie jest to poskladane.
bourne2008 1 792 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Pamięć SO-DIMM i dysk M.2 2230. Meh.
musichunter1x 1 605 Opublikowano 25 Czerwca Opublikowano 25 Czerwca Wiadomo od ogłoszenia miesiące temu, ale ludzie dalej zaskoczeni Valve na dodatek doprecyzowało - obecnie każdy sprzęty wysyłany jest z 1 modułem 16GB.
azgan 1 825 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Zaczyna się https://ithardware.pl/aktualnosci/steam_machine_slabszy_zakladano_jednokanalowy_ram_zmiana_narracji_valve-52057.html
galakty 5 063 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Może i słabszy od konsoli, ale za to droższy i bez pada.
sierotaZpclaba 72 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Aj, karamba. Mi szczęście nie dopisało.
Sponsi 25 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca (edytowane) No ale to jest żenada w sumie, że można się nie załapać. A z RAM-em nie mogli zrobić w ogóle opcji, że bez RAM-u i bez dysku? To by wtedy kosztowało z 500 dolarów... każdy cwaniak ma w domu RAM i dysk : ) Edytowane 26 Czerwca przez Sponsi 1
sierotaZpclaba 72 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca @Kadajo Trza w kolejkę stanąć, swoje wystać, a i sam towar ujowy? @Sponsi no właśnie, skoro volvo się tak upiera, że to zwykły PC, aż się prosi o wersję barebone. 1
Kszyrztow 83 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 45 minut temu, sierotaZpclaba napisał(a): @Kadajo Trza w kolejkę stanąć, swoje wystać, a i sam towar ujowy? „Pan tu nie stał!” 2
Pawelek6 364 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Ceny Valve są bdb w porównaniu do tego: KLIK. Od czasu kryptowalut ten rynek dosłownie schodzi na psy Jest okres normalności, to trzeba brać, nie zastanawiać się, nie czekać na przecenę, bo za tydzień może być cyrk. Tak to wygląda w sumie od paru lat.
RTXnietylko4060tiUSER 660 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Dostalem mozliwosc zakupu wersji 2TB + kontroler.
bourne2008 1 792 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 2 godziny temu, Sponsi napisał(a): No ale to jest żenada w sumie, że można się nie załapać. A z RAM-em nie mogli zrobić w ogóle opcji, że bez RAM-u i bez dysku? To by wtedy kosztowało z 500 dolarów... każdy cwaniak ma w domu RAM i dysk : ) Każdy cwaniak ma pamięci SO-DIMM i dysk M.2 w formacie 2230 ? No raczej mało który 1
lukadd 3 737 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 1 godzinę temu, RTXnietylko4060tiUSER napisał(a): Dostalem mozliwosc zakupu wersji 2TB + kontroler. Zastanawiałem się przez chwilę czy nie dodać się do tego losowania, zobaczyć czy mi się poszczęści i zostanę nominowany do zakupu Ale w sumie po co i tak mi to nie potrzebne, a w skalpowanie i odsprzedawanie drożej nie chce mi się bawić i tak Od paru miechów mam plana zbudować sobie jakąś małą skrzynkę ale raczej coś 15- 20litrów, aby sobie stała taka ładna mała jako ozdoba, dodatkowy kolejny awaryjny komp Ale i tak mi się nie chce jeszcze do dzisiaj zabrać za kompletowanie reszty gratów, bo część mam w szufladach
Fedaykin 12 Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca A ja dostalem mozliwosc zakupu 512tki z kontrolerem. 1
Vulc 2 729 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca 10 godzin temu, Pawelek6 napisał(a): Ceny Valve są bdb w porównaniu do tego: KLIK. Od czasu kryptowalut ten rynek dosłownie schodzi na psy Jest okres normalności, to trzeba brać, nie zastanawiać się, nie czekać na przecenę, bo za tydzień może być cyrk. Tak to wygląda w sumie od paru lat. Ze skalperami wiadomo, cyrk. Nie zmienia to faktu, że cen bardzo dobrych nie ma tutaj nigdzie. Pudło i tak się sprzeda, bo ludzie już się przyzwyczaili do nowej rzeczywistości. System rezerwacji tylko podkręca zainteresowanie i otoczkę ekskluzywności, przez co część osób traci zdrowy rozsądek. Dla mnie pass w tej cenie i z tymi komponentami, ale nie wykluczam, że kiedyś - całkiem hobbystycznie - zbuduje sobie jakiegoś mini-pc do salonu, opartego na SteamOS.
galakty 5 063 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Nie dość że drogo, to jeszcze trzeba stanąć w kolejce? Co?
Wu70 970 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca Nie dość że drogo, to i tak kupują jeszcze drożej od scalperów Bez zaskoczenia.
RTXnietylko4060tiUSER 660 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca (edytowane) Nie rozumiem dla kogo ten sprzet ma byc Jesli ma byc do salonu pod duzym TV 4K, to jest zbyt slabe. Na biurku z monitorem? Korzystniej zbudowac PC. Mobilnosc? Lepiej zainwestowac w laptopa, tymbardziej ze za 4700zl-5000zl dostajemy lepsza wydajnosc i matryce. Edytowane 27 Czerwca przez RTXnietylko4060tiUSER
Rekomendowane odpowiedzi