trepek 1 478 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 4 godziny temu, galakty napisał(a): Te chińczyki to mogą być dobre dla kogoś starszego, co szuka ostatecznego auta do końca życia. Starsza osoba, która wszystko ustawia na tablecie? Yyy... nope. 1
galakty 3 553 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Jak ktoś nie ogarnia tabletu to nie wiem czy powinien wsiadać za kółko, skoro na drodze dzieje się 100x więcej Ostatnio u wulkanizatora dziadek nie potrafił wyjechać Fiestą z parkingu.....
GordonLameman 8 897 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 8 minut temu, trepek napisał(a): Starsza osoba, która wszystko ustawia na tablecie? Yyy... nope. Ciekaw jestem własnie jak to się zmieni. Bo to jest rakowe w mojej ocenie. Dlatego też poszedłem mocno po konserwatywnej linii Godzinę temu, bbandi napisał(a): ... Czyli dla większości z forum Dla mnie tu np to merol jest nardziej dziadkowy niż chinol, wolałbym chinola który ma jednak swój styl niż nty merc, wnętrze i fotele w chinolu biją tego merca. Merc ma swój styl, tylko już Ci się opatrzył po prostu
Krzysiak 1 844 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 5 godzin temu, Cappucino napisał(a): Ktoś jeszcze zwraca na niego uwagę czy wszyscy go ignorują ? Po ostatnich występach to i u mnie wrócił do ignorowanych 2
kubikolos 1 343 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) starsza osoba wychowana na niemieckiej potedze motoryzacyjnej na starosc i auto ostateczne ma wziac chinczyka? to chyba za kare, zeby do konca swych dni czul ze przegral Godzinę temu, bbandi napisał(a): Dla mnie tu np to merol jest nardziej dziadkowy niż chinol, wolałbym chinola który ma jednak swój styl niż nty merc, wnętrze i fotele w chinolu biją tego merca. chinol i styl XD jak sie w chinach nie bylo i widzi 2 modele na youtube ktore wygladaja inaczej niz przecietne auto na europejskiej drodze to moze mozna wtedy napisac cos tak glupiego XD Mercedes to jest premium, klasyka europejskiego "premium" i europejskich biznesmenow, zarowno sam pojazd jak i caly stack firmy z obsluga i calej otoczki marki a chinczycy sa na etapie kopiowania kazdego dostepnego wygladu i sprawdzania co sie sprzeda dlatego w chinach w segmencie luksusowym (wyzej niz premium) bogaci chinczycy jezdza mercedesem a nie tym pazdzierzem co pokazales XD mercedes przegrywa dopiero w elektrykach premium bo tam chinczycy zostawili w tyle caly zachod, dokonali niemozliwego Edytowane 4 godziny temu przez kubikolos
galakty 3 553 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 43 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Ciekaw jestem własnie jak to się zmieni. Bo to jest rakowe w mojej ocenie. Dlatego też poszedłem mocno po konserwatywnej linii Mnie ciekawi jakim cudem według mocodawców dotknięcie smartfona podczas jazdy to zbrodnia, ale ustawienie temperatury nawiewu na tablecie już nią nie jest. 3
Gret 623 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, galakty napisał(a): Mnie ciekawi jakim cudem według mocodawców dotknięcie smartfona podczas jazdy to zbrodnia, ale ustawienie temperatury nawiewu na tablecie już nią nie jest. Nawiew to tam ciul. Ale wycieraczki albo swiatla na tablecie to jest hit 1
DjXbeat 572 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 28 minut temu, Gret napisał(a): Ale wycieraczki albo swiatla na tablecie to jest hit A w jakim to aucie wycieraczki lub światła uruchamia się na tablecie ?
Suchy211 1 315 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Kyle napisał(a): Ten gość z filmu, jak mnie pamięć nie myli ma 2 metry, lub bardzo blisko 2 metrów (więcej niż 186cm) i z tego powodu zdziwiła mnie Twoja opinia. Bo mieścić się to jedno, ale jak się trochę pojeździ, to się nagle okazuje, że coś uwiera w nieodpowiednim miejscu. W swoim Civicu niby się mieszczę, ale jednak auto wyprofilowane jest dla osób o wzroście 180 i poniżej. Tu coś przeszkadza, tam coś przeszkadza itd.
Gret 623 Opublikowano 14 minut temu Opublikowano 14 minut temu 3 godziny temu, DjXbeat napisał(a): A w jakim to aucie wycieraczki lub światła uruchamia się na tablecie ? mazda 6e, jest niby przycisk na kierze ale konfiguracja przez ekranik
bbandi 479 Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu 3 godziny temu, kubikolos napisał(a): chinol i styl XD jak sie w chinach nie bylo i widzi 2 modele na youtube ktore wygladaja inaczej niz przecietne auto na europejskiej drodze to moze mozna wtedy napisac cos tak glupiego XD Sam się motasz pisząc że wygląda inaczej niż typowe auto na eu drogach czyli ... ma swój styl 3 godziny temu, kubikolos napisał(a): starsza osoba wychowana na niemieckiej potedze motoryzacyjnej na starosc i auto ostateczne ma wziac chinczyka? to chyba za kare, zeby do konca swych dni czul ze przegral Dawno takiej głupoty nie czytałem, potęga na chińskich częściach i czucie się przegranym z powodu auta
Rekomendowane odpowiedzi