Chińskie samochody (dyskusja, newsy itp)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Phoenix. · Opublikowano
Mam na mysli manualne krecenie ramu -
Przez Jaycob · Opublikowano
Myślałem, aby kupić, ale widzę, że nieźle gra trzyma cenę jak na tytuł, który ma już 5 miesięcy na karku. Musi być naprawdę dobra.:D Sry, ale marzec należy do DS2. Albo Crimson. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Zależy co masz na myśli. Jeżeli mówimy o CPU vs RAM, a jako OC traktujemy też wczytanie EXPO np. na 6000CL30 aby nie chodziły na domyślnym JEDEC, to tak. Natomiast moim zdaniem OC, które zamiata przyrostami powyższe, to OC GPU A co do kręcenia na żyletki - dla mnie to forma masochizmu. Znowu jak ktoś lubi, to nikt mu nie zabroni -
Przez Qrdello · Opublikowano
Jesteś pewny? Nawet na purpisi wychodzi że w 1440p 4080 ma średnio 44 fpsy z PT i dlssq. może masz dlssp jednak włączone, bo jak odpalasz PT to automat wywołuje dlssp i FG. U mnie ta sama rozdzielczość, karta podobna i w takich ustawieniach gra kręci się wokół 45-50 fps na 7800x3d. Przy przejściu na dlssp dopiero mam ponad 60 fps z PT. Jak wyłączę PT to z dlssq mi leci ponad 90 fps. -
Przez Tankietka · Opublikowano
Za takie coś powinien być odpoczynek od forum. Zero myślenia. Zaraportowałem, ale na tym forum bany dają tylko pisiakom, więc typ przejdzie suchą stopą za ordynarny spoiler.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi