Skocz do zawartości

Summer Game Fest, State of Play, Xbox Games Showcase i inne imprezy growe 2026

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez względu na to, ile jest tytułów "pode mnie", ile mnie zupełnie nie interesuje, itd. dobiliśmy do czasów, w których gry są piękne dla oka.
Taki Stellar (zupełnie nie mój typ gry) wygląda IMO obłędnie (BTW. dlaczego dziewczątko z trailera wygląda, jak dziewczątko, a ma głos kobiety i 2 barwy niższy niż rozmówczyni?) ;).

Druga sprawa. Jak fapałem zawsze na remake i remastery, teraz, zanim odkopałem "kupkę wstydu", okażę się, że będę mógł ograć masę niedotkniętych jeszcze tytułów, w już ich nowych "pięknych" wersjach. Zaczynam być za. ;)

Opublikowano
9 godzin temu, Vulc napisał(a):

Kurdę, jakby w takim świecie dali jakiegoś action erpega z dobrą fabułą. Stellar Blade akurat mi nie siada.

Tak. Też nie trafia do mnie Stellar. Ale stylistyka miasta świetna. Pod np. nowego Deus Eksa. 

Opublikowano (edytowane)

Stranger Than Heaven - 2Pac, Snoop Dog... nie ukrywam, że chyba nie tego oczekiwałem po RGG. Kompletnie nie moje klimaty. Widzę, że odbiór jest BARDZO mieszany, używanie zmarłych osób (wychwycono jeszcze jakiegoś innego japońskiego aktora który już nie żyje) na potrzeby gry. Jestem ciekaw, czy oni w ogóle zabezpieczyli sobie prawa do użycia wizerunku tych osób? Szkoda że Gang of Dragon Nagoshiego nie wypalił, bo to chyba jednak było coś bardziej dla mnie.

Stellara grałem demo i nawet go nie skończyłem, oprócz fajnych dup nic ciekawego w nim nie było, także na S2 raczej nie czekam.

48 minut temu, JeRRyF3D napisał(a):

dobiliśmy do czasów, w których gry są piękne dla oka.

Tak, są piękne. Popatrzę, powiem WOW, wyłączę, tyle z grania. Niech ktoś wypuści choć jedną grę, która nie jest generyczna do bólu.

Edytowane przez Element Wojny
Opublikowano
15 minut temu, Element Wojny napisał(a):

(...) Tak, są piękne. Popatrzę, powiem WOW, wyłączę, tyle z grania. Niech ktoś wypuści choć jedną grę, która nie jest generyczna do bólu.

Mam podobnie, co nie zmienia faktu, że piękne są.  ;)

Opublikowano
2 godziny temu, Lypton napisał(a):

to nie było Kingdom Come, fuck. O jaką grę więc chodziło? Kto oglądał całe i pomoże?

O żadną, narobili smaku i nic nie dali. Jest jeszcze Future Games Show dziś wieczorem i PC Games Show w niedzielę, ale wątpię żeby coś tam się miało pojawić. 

Opublikowano
6 minut temu, Jaycob napisał(a):

Chodziło o Final Fantasy - wszystko się zgadza. Miała być fabularna gra single-player nastawiona na fabułę i dokładnie to dostaliśmy. 

W życiu bym nie pomyślał, że to urywek z Fajnala.

Screenshot_20260606-083431.YouTube.thumb.png.a06d3899e0926c09382499dd5727f923.png

Opublikowano
14 minut temu, slafec napisał(a):

Z VR naprawdę jest źle, skoro flagowe tytuły jeden za drugim przenoszone są na płaski ekran :placz:

Moim zdaniem to było do przewidzenia. Gracze są bardzo konserwatywni i po chwilowych modach jak kinect, Move czy VR, finalnie wracają do tego co znane.