KiloKush 900 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) 10 minut temu, oldfashioned napisał(a): Podczas Dudowych nie głosowałem, potem Trzaskowski, ostatnie wybory Trzecia Droga - która w sumie, jak widać po latach, nie różni się niczym od popisu. Znowu wszystko i wszyscy do jednego worka Dociera dociera, z nauka tez Gordon nie mamy problemow. Twoje mityczne prawactwo to nie tylko kibole i patologia, wierz mi ze jest rownie wielu credible phd po tej stronie. @Mar_s Cie wyjasnil wyzej, ale to przeciez byl tylko zart... TVP, TVN, TV Republika, onety, srety itd. wszystko to propagandowy sciek. Mi sie przelwa od dzielenia wszystkiego na prawo i lewo, przypinania kazdej wypowiedzi do jakiejs ideologii politycznej. Napisz cos o ukraincach, jestes konforuskiem. Napisz cos o a, jestes -> B, napisz cos o c, jestes -> D. To jest chore, to co robisz jest chore. Probujesz sprowadzic wszystko do jednego mianownika, jakbys wszystko wiedzial i rozumial - a tak nie jest. +1 Ludzie mają różne poglądy. Ja na przykład nie chcą imigracji z krajów trzeciego świata i muzułmańskich bo mieszkałem kiedyś w Birmingham i wiem jak to się kończy. Tragicznie dla rdzennych mieszkańców. Nie musiałem oglądać Asmongolda czy TV Republika żeby wyrobić sobie takie zdanie. Swoją drogą polecam świetny materiał o Brukseli, tam też było wielu Gordonow wierzących, że imigranci się zasymiluja i przyniosą dużo korzyści. No ale wyszło inaczej. https://youtu.be/xhe754mc2fU Edytowane 24 Czerwca przez KiloKush
Mar_s Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Rządzą nami niestety miernoty w większości, nawet jak w partii są ludzie wartościowi to liderzy wolą się otaczać właśnie miernotami w rodzaju Kierwy albo Płaszczaka. Ale podzielonym stadem łatwo się zarządza, wystarczy jedną połowę napuścić na drugą, i będzie swojego wodza bronić jak niepodległości, a w zasadzie nawet bardziej. Wtedy można robić co się chce, a i tak Nasz Wspaniały Wódz będzie najlepszy!
trepek Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 17 godzin temu, oldfashioned napisał(a): Jedni warci drugich. Dokładnie. Ale za to ile skakania sobie do gardeł tutaj na forum
Fatality Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Jeden z wielu fragmentów. Inny o tym, że "bohater" ostatnich dni z pensją 1.6mln odpowiadał bezpośrednio za śmierć ludzi. A w innym, dowód wiadomości do Trzaskowskiego gdzie został poinformowany o nieprawidłowościach. Jeśli wiedział o tym - śmierć polityczna dla niego powinna być. Jeśli jakos omyłkowo "przegapił" wiadomość - również (ze względu na zaniedbanie). Poza tym ten fact z filmu był ordynatorem i teżz tym nic nie robił więc się wkopał razem z resztą i też imo powinien zostać pociągnięty do odpowiedzialności. Ciekawy jest jeden z komentarzy na instagramie pod posten kanalu zero, dziewczyna podpisala sie ze swojego profilu, gdzie opisala sytuacje gdzie malzenstwo z Iranu fałszowało dokumenty (w tym ze maja prawo do wykonywanai zawodu lekarza), a teraz pracują w innych szpitalach w Polsce. To akurat na razie plotka, ale nie wygląda ona żeby miała pisać takie oskarżenia z pupy.
skypan Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 30 minut temu, Fatality napisał(a): Poza tym ten fact z filmu był ordynatorem i teżz tym nic nie robił więc się wkopał razem z resztą i też imo powinien zostać pociągnięty do odpowiedzialności. Ostatnie dni to ręce opadają. Wszyscy o wszystkim wiedzą i nic. Tu cytat Arłukowicza z TVN z rozmowy u Piaseckiego Nie znoszę tej hipokryzji, w tym także – i chcę to powiedzieć bardzo wyraźnie – publicystów. Nie mówię tylko o politykach – mówię także o publicystach, którzy dzisiaj grzmią i ustawiają się w pozycji moralnie wyższej. Panie i panowie, cieszcie się, że w życiu politycznym nie ma „sześćdziesiątki”, bo gdybym zaczął opowiadać, co się dzieje w świecie publiczno-medialno-politycznym… Ci, co mogą milczeć, niech milczą w tej sprawie, bo ja wiem, kto powinien milczeć Co to kuźwa ma być ? Typowy układ mafijny. Nie wiem ile jest w tych wszystkich wypowiedziach prawdy ale ci ludzie jadą z tym na wizji i nikt się tym nie zajmie ? Nie będą tego wyjaśniać co te osoby miały na myśli ?
GordonLameman Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Podczas Dudowych nie głosowałem, potem Trzaskowski, ostatnie wybory Trzecia Droga - która w sumie, jak widać po latach, nie różni się niczym od popisu. Pisałem Ci już, że nie mam Cię za typowe prawaka. Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Znowu wszystko i wszyscy do jednego worka Skoro mnie można wrzucić do worka lewactwa to nie ma powodu, abym ja nie wrzucał do worka prawactwa, prawda? Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Dociera dociera, z nauka tez Gordon nie mamy problemow. Twoje mityczne prawactwo to nie tylko kibole i patologia, wierz mi ze jest rownie wielu credible phd po tej stronie. Oj, tu się nie zgadzam. Po prawej stronie zdecydowanie brakuje nauki, wiedzy, edukacji. Tak wynika z mojej obserwacji - nie tylko tu na forum. Może i jest trochę doktorów/profesorów, ale jak są to większość prezentuje poziom Piebiaków, Muszyńskich i całej reszty tałatajstwa. Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): @Mar_s Cie wyjasnil wyzej, ale to przeciez byl tylko zart... TVP, TVN, TV Republika, onety, srety itd. wszystko to propagandowy sciek. To był żart, bo Mars nie jest hardkorowym prawakiem i nie spodziewałbym się ,zę ogląda TV Republika. To jest zarezerwowane dla twardogłowych ptysiów i innych nozowników. Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): Mi sie przelwa od dzielenia wszystkiego na prawo i lewo, przypinania kazdej wypowiedzi do jakiejs ideologii politycznej. Napisz cos o ukraincach, jestes konforuskiem. Napisz cos o a, jestes -> B, napisz cos o c, jestes -> D. Np. Skrytykuj Nawrockiego to jesteś banderowcem i zdrajcą Polski? Godzinę temu, oldfashioned napisał(a): To jest chore, to co robisz jest chore. Probujesz sprowadzic wszystko do jednego mianownika, jakbys wszystko wiedzial i rozumial - a tak nie jest. Chore to jest, że za krytykę prawicowej retoryki wyrażoną w naprawdę umiarkowany sposób zostałem kundlem, banderowcem, gnojem. Ku uciesze moderacji. A w porównaniu do naszych lokalnych asów prwactwa to faktycznie jawię się jakbym wszystko wiedział i rozumiał, bo oni nic nie wiedzą i nie rozumieją. Ale nie - nie wiem wszystkiego. Dlatego nie we wszystkich tematach się wypowiadam. 1 godzinę temu, KiloKush napisał(a): Ciiii według Gordona wszyscy którzy nie są za jego fantazjami lewackiej utopii i krytykują imigrację są prawakami i na pewno głosowali na Brauna, Konfe czy Korwina. A no i oglądają TV Republika jakby nie mieli nic innego do roboty. Pomijam, że PiS z prawicą to ma tyle wspólnego co pies z kotem. No i pyk - ja to jestem lewacki bo krytykuję TV Republika PiS to prawica. Deal with it. Godzinę temu, ptys napisał(a): Lewica za to same dobre wybory, Kotula, Zielińska, Żukowska, Nowacka, Hennig-Kloska, same wybitne, wyedukowne osobistości niosący kaganek oświaty w tym prawicowym ciemnogrodzie zwanym Polską Nie głosowałem na lewicę, więc nie wciskaj ich do mnie, onuco. Godzinę temu, KiloKush napisał(a): +1 Ludzie mają różne poglądy. Ja na przykład nie chcą imigracji z krajów trzeciego świata i muzułmańskich bo mieszkałem kiedyś w Birmingham i wiem jak to się kończy. Tragicznie dla rdzennych mieszkańców. Nie musiałem oglądać Asmongolda czy TV Republika żeby wyrobić sobie takie zdanie. Swoją drogą polecam świetny materiał o Brukseli, tam też było wielu Gordonow wierzących, że imigranci się zasymiluja i przyniosą dużo korzyści. No ale wyszło inaczej. https://youtu.be/xhe754mc2fU Zacytuj jedną wypowiedź moją w której piszę, że imigranci się zasymilują i przyniosą dużo korzyści, albo przestań po prawacku łżeć. Umiesz? Czy tylko łgarstwo ci wychodzi?
oldfashioned Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): Zatem całe prawactwo wrzucamy do pisowskiego woreczka. Tego samego, którego boją się krytykować - jak coś wspomnisz o TV Republika to prędzej usłyszysz „a bo TVN” niż słowa krytyki wobec Sakiewicza. Postem wyzej zrobiles dokladnie to samo, kilkukrotnie. Juz daruje sobie cytowanie kazdej wzmianki gdzie znowu idziesz w narracje: 'oni tak robia to ja tez'. Co do Twoich obserwacji na temat poziomu edukacji - to jest subiektywne odczucie jak sam wspomniales. Twoje najblizsze srodowisko =/= populacja. W moim z kolei jest po rowno, mam w zespole 4 phd, 2:2 jezeli chodzi o poglady. Zmieni sie to z czasem/wiekiem, bo edukacja przybiera troche inna forme/wage dla mlodziezy dzisiaj. Jezeli mowimy o 'umiarkowanych wypowiedziach' za ktore sam dostajesz latki - to chyba powinienes siasc przed lustrem i sie zastanowic, czy troche sie nie rozjechales w tym jak piszesz, a jak Ci sie wydaje ze piszesz. Nie jest tak ze kazdy Twoj post pluje jadem, ale coraz czesciej sie o zdarza. Podkrecasz atmosfere. No i creme de la creme - PIS to prawica? Dla mnie PIS to sprawna machina, majaca na celu zarabianie kasy, tak samo w sumie jak PO. Obie partie KRADNA, obie partie w idealnym swiecie - byly by sklasyfikowane jako ZORGANIZOWANE GRUPY PRZESTEPCZE. Pojedyncze przypadki, ktore ida do polityki dla idei albo szybko weryfikuja swoje zapedy, albo zaraz z tej polityki znikaja.
GordonLameman Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Teraz, oldfashioned napisał(a): Postem wyzej zrobiles dokladnie to samo, kilkukrotnie. Juz daruje sobie cytowanie kazdej wzmianki gdzie znowu idziesz w narracje: 'oni tak robia to ja tez'. Oczywoscie. Bo lata dyskusji w necie nauczyły mnie, ze prawactwa mozna nauczyć czegoś tylko obuchem. Teraz, oldfashioned napisał(a): Co do Twoich obserwacji na temat poziomu edukacji - to jest subiektywne odczucie jak sam wspomniales. Twoje najblizsze srodowisko =/= populacja. W moim z kolei jest po rowno, mam w zespole 4 phd, 2:2 jezeli chodzi o poglady. Zmieni sie to z czasem/wiekiem, bo edukacja przybiera troche inna forme/wage dla mlodziezy dzisiaj. To tez tylko twoja obserwacja. W mojej firmie byl jeden prawak Teraz, oldfashioned napisał(a): Jezeli mowimy o 'umiarkowanych wypowiedziach' za ktore sam dostajesz latki - to chyba powinienes siasc przed lustrem i sie zastanowic, czy troche sie nie rozjechales w tym jak piszesz, a jak Ci sie wydaje ze piszesz. Nie jest tak ze kazdy Twoj post pluje jadem, ale coraz czesciej sie o zdarza. Podkrecasz atmosfere. Niektore sa umiarkowane - ta w której krytykowałem Nawrockiego raczej tez. Trudno nie pluć jadem na przekazów gdy nazywają mnie kundlem gnojem czy banderowcem. Teraz, oldfashioned napisał(a): No i creme de la creme - PIS to prawica? Dla mnie PIS to sprawna machina, majaca na celu zarabianie kasy, tak samo w sumie jak PO. Obie partie KRADNA, obie partie w idealnym swiecie - byly by sklasyfikowane jako ZORGANIZOWANE GRUPY PRZESTEPCZE. Pojedyncze przypadki, ktore ida do polityki dla idei albo szybko weryfikuja swoje zapedy, albo zaraz z tej polityki znikaja. Tak, PiS to prawica. Takie mają poglądy. Prawicowe
skypan Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Nie ważne kto ma jakie poglądy, nie ważne kto na kogo głosował i czy w ogóle głosował. To nie jest ważne. Ważne jest to: Kto nie z Tuskiem (rządem) to z "ruskiem".
Badalamann Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Co do ogromnej większości prawicowych użytkowników Gordon ma rację. Wrzucają w kółko fejki, chłopskorozumowe bzdetki czy jakieś prowokacyjno-bzdurne wpisy z społecznościówek nonamów albo celebrytów i próbója to rzutować na resztę świata. Część ludzi żyje sobie w prawicowym matrixie, dziś już chyba prawie bez punków styczności z relanym światem. I potem są zaskoczeni że dla normlanych ludzi są głuptaskami.
oldfashioned Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 16 minut temu, GordonLameman napisał(a): Oczywoscie. Bo lata dyskusji w necie nauczyły mnie, ze prawactwa mozna nauczyć czegoś tylko obuchem. Malo wyrafinowane te metody wychowawcze 'inteligentniejszych'
Fenrir_14 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 2 minuty temu, Badalamann napisał(a): I potem są zaskoczeni że dla normlanych ludzi są głuptaskami. Buahahaha, odezwał się ten który decyduje co jest normalnością a co nią nie jest. Idź się nasmaruj, kolegę też przy okazji pieszczotliwie wysmaruj zgodnie z waszym poczuciem normalności 🤣🤣🤣🤣
trepek Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Chłopaki, czuć między wami mięte. Może umówicie się na kawę i lody i pogadacie sobie? O, nawet ktoś zrobił wam zdjęcie z ukrycia
ptys Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 11 minut temu, Badalamann napisał(a): Wrzucają w kółko fejki, chłopskorozumowe bzdetki czy jakieś prowokacyjno-bzdurne wpisy z społecznościówek nonamów albo celebrytów i próbója to rzutować na resztę świata. Część ludzi żyje sobie w prawicowym(tu moja wtrątka "syjonistycznym" matrixie, dziś już chyba prawie bez punków styczności z relanym światem. I potem są zaskoczeni że dla normlanych ludzi są głuptaskami. I w zasadzie całe powyższe stanowi doskonałą kontrę dla twoich wpisów w temacie wojennym na temat konfliktu Izraela i Iranu
Mar_s Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Panowie, naprawdę skończcie już z tym ocenianiem siebie nawzajem, tu nie Top Model.
Kris194 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 35 minut temu, oldfashioned napisał(a): Malo wyrafinowane te metody wychowawcze 'inteligentniejszych' Jak znajdziesz lepsze to daj znać, innym się póki co nie udało.
GordonLameman Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 42 minuty temu, oldfashioned napisał(a): Malo wyrafinowane te metody wychowawcze 'inteligentniejszych' Na mało wyrafinowaną propagandę się nadają
ibizpl Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Tłumaczenia Trzaska że niby nie wiedział, nie przeczytał, nie ma czasu on zarobiony jest... może sobie wsadzić w d... Ten koleś to już jest śmieć. On już przekroczył wszystkie możliwe granice kłamstw, upadku i ośmieszania się. Po takich akcjach powinna się zebrać dobra ekipa i jak za dawnych lat wywieźć na taczce z ratusza i wrzucić do jakiejś odpowiednio przygotowanej kupy gnoju. Dobry streaming z tego zrobić jeszcze to będzie akurat do ustawy o pato...
nozownikzberlina Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Trudno nie pluć jadem na przekazów gdy nazywają mnie kundlem gnojem czy banderowcem. przecież jak wbiłem na to forum to ty jako pierwszy mnie podhaczałeś i wyzywałeś od ruskich onuc, a teraz będzie zgrywał "oni zaczęli!!" przed nauczycielką x DD masz pamięć złotej rybki czy to kolejne odwracanie kota ogonem i manipulacja? to by się zgadzało skoro uwielbiasz Donalda T. 1 minutę temu, ibizpl napisał(a): Tłumaczenia Trzaska że niby nie wiedział, nie przeczytał, nie ma czasu on zarobiony jest... może sobie wsadzić w d... Ten koleś to już jest śmieć. On już przekroczył wszystkie możliwe granice kłamstw, upadku i ośmieszania się. Po takich akcjach powinna się zebrać dobra ekipa i jak za dawnych lat wywieźć na taczce z ratusza i wrzucić do jakiejś odpowiednio przygotowanej kupy gnoju. Dobry streaming z tego zrobić jeszcze to będzie akurat do ustawy o pato... jo nie wiedziół one przyszły kazały podpisać my nie czytały Edytowane 24 Czerwca przez nozownikzberlina
TheMr. Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 2 godziny temu, skypan napisał(a): Ostatnie dni to ręce opadają. Wszyscy o wszystkim wiedzą i nic. Tu cytat Arłukowicza z TVN z rozmowy u Piaseckiego Nie znoszę tej hipokryzji, w tym także – i chcę to powiedzieć bardzo wyraźnie – publicystów. Nie mówię tylko o politykach – mówię także o publicystach, którzy dzisiaj grzmią i ustawiają się w pozycji moralnie wyższej. Panie i panowie, cieszcie się, że w życiu politycznym nie ma „sześćdziesiątki”, bo gdybym zaczął opowiadać, co się dzieje w świecie publiczno-medialno-politycznym… Ci, co mogą milczeć, niech milczą w tej sprawie, bo ja wiem, kto powinien milczeć Co to kuźwa ma być ? Typowy układ mafijny. Nie wiem ile jest w tych wszystkich wypowiedziach prawdy ale ci ludzie jadą z tym na wizji i nikt się tym nie zajmie ? Nie będą tego wyjaśniać co te osoby miały na myśli ? Pierwszy dzień w polityce? Nie powiedział nic odkrywczego.
LeBomB Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, skypan napisał(a): Nie ważne kto ma jakie poglądy, nie ważne kto na kogo głosował i czy w ogóle głosował. To nie jest ważne. Ważne jest to: Kto nie z Tuskiem (rządem) to z "ruskiem". A kto nie z konfiarzami, nacjonalistami czy prawicowcami ten zdrajca Polski i Polaków, pachołek niemiecki i tak kółeczko się zamyka Tak coraz częściej wygląda tutaj poziom dyskusji. Tak wygląda cała scena polityczna i podział społeczeństwa jaki kreują. A przecież jeszcze jest cała masa ludzi pomiędzy oraz takich, którzy mają gdzieś podziały. Edytowane 24 Czerwca przez LeBomB
skypan Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 2 godziny temu, TheMr. napisał(a): Pierwszy dzień w polityce? Nie powiedział nic odkrywczego. No co ci mam powiedzieć. Dramat. Idę na ryby.
Bono_UG Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca 20 godzin temu, Kris194 napisał(a): Dyplomacja ma być efektywna a nie efektowna, to nie pokaz fajerwerków. A to była dyplomacja? Bardziej wygląda na zagranie pod krajowy elektorat, rozgrywanie wewnętrznych spraw.
Kris194 Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) Coś mi mówi, że Pan Emil chyba do końca życia będzie żałował, że dał się w to wciągnąć Edytowane 24 Czerwca przez Kris194
oldfashioned Opublikowano 24 Czerwca Opublikowano 24 Czerwca Chlopa chca od razu przesluchiwac, od reki. Typ od lewych faktur na 500tys jeszcze z tego co wiem wezwania na przesluchanie nie dostal. :>
Rekomendowane odpowiedzi